Lidl Supermarkten | Boodschappen doen bij Lidl

Lidl Supermarkten

Online boodschappen bestellen bij Lidl Nederland

Check hier alle benodigde informatie over de Lidl in Nederland! Benieuwd naar openingstijden, kortingen en aanbiedingen, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Je vindt er hier alle informatie over. Ontdek het gemak van de boodschappen bezorgservice van Lidl. Op deze pagina lees je alles wat je nodig hebt over de supermarkten van Lidl in Nederland. Hier lees je onder meer over huidige folders, openingstijden, en de locaties van de Lidl winkels in Nederland. Bij veel supermarkten kun je nu ook eenvoudig & snel online boodschappen doen. Steeds meer supers bezorgen al je boodschappen bij je thuis. Dus nooit meer slepen met onhandige en zware tassen. Alle artikelen aan huis bezorgd wanneer jou dat uitkomt!

ib3 image
Supermarkt niet open, of weinig zin?
Alles makkelijk & snel aan huis bezorgd!
Online bestellen

Bezorgdienst Lidl Nederland

Is de winkel Lidl Nederland gesloten? Of misschien gewoon even geen trek in een supermarkt waar je veel moet wachten? Ontdek de mogelijkheden van de internet-supermarkt. Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat alles (als het mogelijk is) aan huis bezorgen door de bezorgservice van Lidl. Bij de online supermarkt tref je dezelfde lage prijzen als bij de “offline” supermarkten. Er kunnen wel servicekosten in rekening worden gebracht. Het is al lang geen hype meer: Veel supers in Nederland hebben een eigen bezorgdienst. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

Lidl Nederland aanbiedingen

De supermarkt van Lidl in Nederland heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. De wekelijkse aanbiedingen bekijk je online maar natuurlijk ook in de wekelijkse folder. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Is jouw brievenbus overgeslagen? Of check je de Lidl aanbiedingen het liefst via je PC of mobiel? Binnen de website van Lidl zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Items als Slagroom, chocomix maar bijvoorbeeld ook brancott zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij Lidl Nederland. Selecteer de link hieronder voor de beste aanbiedingen en prijsverlagingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Nederland

Op zoek naar de meest recente folder van Lidl Nederland? De folder wordt bezorgd bij de meeste huishoudens in en rondom Nederland. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, of dat de folder van de supermarkt niet aangekomen is. Handig: Je kunt de folder van Lidl eenvoudig online bekijken.

Hoe? Heel simpel. Ga naar de site van Lidl, daar vind je altijd de actuele folder. In de folder tref je de meest uiteenlopende aanbiedingen. Welbekende voorbeelden van producten zijn Schouderkarbonade maar ook Gezicht crème van huismerken en a-merken als SanaSlank of Nature Valley. Klik op de onderstaande link om de laatste folder van Lidl Nederland meteen tevoorschijn te halen op je beeldscherm.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Nederland

Goed om bij de hand te hebben: de huidige openingstijden van Lidl. Deze zijn namelijk nogal wisselend. De doorsnee Lidl supermarkten in Nederland is al geopend vanaf een uur of 8. Wat de sluitingstijd betreft: Er zit vrij veel verschil tussen de winkels. De “kleine” supers van Lidl zijn rond 6 uur in de avond vaak al gesloten. Voor grotere winkels is het geen uitzondering dat ze open zijn tot 9 uur of later. Hieronder zie je de algemene openingstijden van Lidl Nederland. Je wilt niet voor niets naar een supermarkt toegaan. De accurate openingstijden kun je controleren op de site van Lidl. Klik op de link onder de tabel voor een compleet overzicht van alle openingstijden van Lidl.

Bekijk Lidl Openingstijden

Wat zijn jouw ervaringen met Lidl Nederland

De Lidl in Nederland wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.4/10, gebaseerd op 83 beoordelingen van gebruikers. Wat vind jij persoonlijk van deze supermarkt? Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw review in te sturen. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de Lidl Nederland.