Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
DEEN
Hoge kwaliteit
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Amersfoort

Online boodschappen bestellen bij Lidl Amersfoort

Check hier alle benodigde informatie over de Lidl in Amersfoort! Op zoek naar specifieke openingstijden of actuele aanbiedingen, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Laat nu je boodschappen bezorgen door Lidl. Hier vind je meer gegevens over de vestigingen van Lidl in Amersfoort. Je vindt hier onder andere weekaanbiedingen, de wisselende openingstijden, en de contactgegevens van de Lidl winkels in Amersfoort. Goed om te weten: Bestel al je boodschappen nu gewoon online! De supermarkten bezorgen jouw bestelling bij jou aan huis. Niet meer zwoegen met bomvolle boodschappentassen. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Hiernaast zie je de Lidl vestigingen in Amersfoort in een kaartje gepresenteerd. Ook handig: Hieronder vind je de actuele adresgegevens van de relevante supers in deze plaats. Dat scheelt weer wat speurwerk: altijd het actuele adres raadpleegbaar via internet.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Lidl supermarkten in Amersfoort

ib3 image
Geen zin een super te bezoeken?
Laat je boodschappen thuis bezorgen!
Online bestellen

Bezorgdienst Lidl Amersfoort

Is jouw favoriete Lidl Amersfoort niet langer geopend? Of ben je even niet in the mood voor een supermarkt met lange rijen voor de kassa? Gun jezelf het nodige gemak. Bestel jouw boodschappen comfortabel en snel online en laat de producten (indien mogelijk) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Lidl. Prijzen in de webshops van supermarkten zijn doorgaans net zo laag als in de supermarkten. Voor het inpakken en bezorgen van de order wordt een kleine vergoeding gerekend. Opvallend: een groeiend aantal supers in Amersfoort hebben al een eigen bezorgservice. Bestel vandaag nog je boodschappen online!

[yuzo_related]

Lidl Amersfoort aanbiedingen

De super van Lidl in Amersfoort heeft altijd scherpe aanbiedingen. Alle acties en aanbiedingen zijn online te vinden en ook in de folder. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Folder gemist? Of check je de Lidl aanbiedingen het liefst via je PC of mobiel? Op de webstek van Lidl kun je de laatste aanbiedingen op je gemak bekijken. Producten als Koffie, healthy people en Sourcy zijn relatief vaak in de aanbieding bij Lidl Amersfoort. Klik op de knop hieronder voor een volledig overzicht met alle aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Amersfoort

Zoek jij de folder van Lidl Amersfoort? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Amersfoort. Het kan het geval zijn dat de folder (nog) niet bij jou bezorgd wordt, of wat ook kan: dat de folder gewoon eenmalig niet bezorgd is. Daarom is het goed om te weten: Je kunt de folder van Lidl op je gemak via internet bekijken.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Lidl en klik op het kopje “folder”. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Welbekende voorbeelden van producten zijn Ravioli en/of Katenspek van huismerken en a-merken als Whole Earth en King. Klik op de knop hieronder om de juiste folder van Lidl Amersfoort direct tevoorschijn te toveren.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Amersfoort

Check hier de actuele openingstijden van Lidl. Wat je ziet is dat de openingstijden onderling verschillen. De meeste Lidl supermarkten in Amersfoort opent de deuren rond 8 uur. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De filialen op wat minder grote locaties Lidl sluiten de deuren vaak al rond 6. Wil je graag ‘s avonds boodschappen doen? Grotere supers sluiten vaak rond 9 of 10 uur. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Lidl Amersfoort. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. De huidige openingstijden vind je altijd op de site van Lidl. Klik op de link onder de tabel en lees meer over de actuele openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld die van de vestiging aan de Balladelaan 208, 3813CG te Amersfoort.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra info over Lidl Amersfoort

Alle boodschappen bij je thuis laten bezorgen door Lidl? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Het grootste voordeel is misschien wel dat je zee‘n van tijd bespaart. Boodschappen doen duurt al snel 36 minuten. 61% van de bevolking van Amersfoort is van mening dat boodschappen doen veel tijd kost. De terugkerende klanten van Lidl bezoeken het filiaal zo’n 2 keer op weekbasis. Online boodschappen kopen kun je al doen in 5 minuten. Laat alle grote boodschappen bij je thuis bezorgen en en profiteer van extra vrije tijd. Uiteraard hoef je nu ook niet langer met bijvoorbeeld de fiets naar een supermarkt of andere foodwinkel te gaan.

Een ander voordeel van de boodschappen bezorg service van Lidl is dat je je niet meer druk hoeft te maken over slepen en trekken met boodschappentassen. Plastic tassen en kratten boordevol boodschappen zoals ros, Hak en/of kipdrumstick hebben al gauw een gewicht van 19 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Lidl! Steeds meer consumenten ontdekken het gemak van online boodschappen doen. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 434 miljoen euro. De verwachting is dat dit over 10 jaar ruim Û4 miljoen euro. Een relevant voordeel van via internet boodschappen kopen is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Lidl Amersfoort. Hoe dat zit? Via internet heb je veel keuze.

Grote supers als Jan Linders en tevens de Vomar bieden ook een speciale online webshop. Online heb je dus keuze uit veel aanbiedingen van merken als Salumeo en Casa Fiesta. Door hier slim gebruik van te maken bespaar je al snel 12 euro per week. Daar kun je leuke andere dingen mee doen. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de Lidl. Kun je hier je boodschappen nog niet online doen en laten bezorgen? Probeer dan een andere online supermarkt.

Op de kleintjes letten? Bekijk dan de supermarkt folder van Lidl Amersfoort. Bekijk daarin de recente aanbiedingen. Ze zijn ongeveer een week beschikbaar. In het verleden kon je profiteren van o.a. 50% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Amersfoort vernieuwd regelmatig de actie’s. De folders van Lidl Amersfoort liggen klaar in het filiaal. Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Lidl, gelegen aan de Balladelaan 208 weg (3813CG) in Amersfoort. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Ervaringen met Lidl Amersfoort

De Lidl in Amersfoort wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.1/10, gebaseerd op 235 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Geef je mening via het formulier hieronder. Help ons een handje met jouw eigen mening over Lidl Amersfoort.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!