Spar Supermarkten | Boodschappen doen bij Spar

Spar Supermarkten

Online boodschappen doen bij Spar Nederland

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Spar in Nederland! Benieuwd naar openingstijden, kortingen en aanbiedingen, of jouw boodschappen gewoon online bestellen? Je vindt er hier alle informatie over. Ontdek het gemak van de boodschappen bezorgservice van Spar. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de winkels van Spar in Nederland. Je vindt hier namelijk onder andere aanbiedingen die je niet mag missen, openingstijden per winkel, en specifieke contactgegevens van de Spar filialen in Nederland. Handig: Je kunt nu ook snel je boodschappen online doen. Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Dus zeg maar dag tegen lopen met volgepakte tassen en kratten. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

ib3 image
Supermarkt niet open, of weinig zin?
Alles makkelijk & snel aan huis bezorgd!
Bestel nu online

Bezorgdienst Spar Nederland

Is de Spar Nederland gesloten? Of maar weinig zin in een supermarkt met lange rijen voor de kassa? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat jouw volledige supermarkt-bestelling (als het kan) bezorgen tot in de keuken Spar. Bij de online-supermarkt zijn de prijzen altijd net zo scherp als in de fysieke winkels. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Het lijkt een trend, meer en meer supers in Nederland doen aan thuisbezorging van boodschappen. Bestel direct online!

Spar Nederland aanbiedingen

Het filiaal van Spar in Nederland heeft elke week een gevarieerd aanbod met speciale aanbiedingen. Alle aanbiedingen bekijk je online of in de vertrouwde weekfolder. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Is jouw brievenbus overgeslagen? Of bekijk je de Spar aanbiedingen graag op internet? Op de website van Spar vindt je altijd de meest actuele aanbiedingen. Boodschappen als fruit, AJAX en vanzelfsprekend nutrilon zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Spar Nederland. Klik hieronder voor de beste aanbiedingen en andere acties.

Bekijk Spar Aanbiedingen

Folder Spar Nederland

Zoek jij de folder van Spar Nederland? Deze folder met aanbiedingen wordt standaard bezorgd in Nederland. Het kan het geval zijn dat de folder (nog) niet bij jou bezorgd wordt, of dat de supermarkt-folder simpelweg niet bezorgd wordt. Voor velen is het een handige backup: Je kunt de folder van Spar ook online op je gemak bekijken.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van Spar en selecteer hier het item “folder”. Elke week weer vindt je de beste aanbiedingen terug in de (online) folder. Denk bijvoorbeeld aan producten als Chocolademelk en/of Rookvlees van grote merken als Fijn Lijntje of Remia. Selecteer de onderstaande link om de aanbiedingen, verzameld in de folder van Spar Nederland direct tevoorschijn te toveren.

Bekijk Spar Folders

Openingstijden Spar Nederland

Check hier de actuele openingstijden van Spar. Wat je ziet is dat de openingstijden onderling verschillen. De gemiddelde Spar vestigingen in Nederland opent de deuren rond 8 uur. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De “kleine” supers van Spar sluiten rond een uur of 6. De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Spar Nederland. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. Tip: De meest recente/kloppende openingstijden bekijk je altijd op de site van Spar. Selecteer de button hieronder en lees meer over de actuele openingstijden van Spar.

Bekijk Spar Openingstijden

Ervaringen met Spar Nederland

De Spar in Nederland wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.4/10, gebaseerd op 77 beoordelingen van gebruikers. Hoe beoordeel jij deze supermarkt? Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw review in te sturen. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen met de Spar Nederland.