logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Lidl Maastricht

Online boodschappen doen bij Lidl Maastricht

Lees hier alles over de Lidl in Maastricht! Op zoek naar informatie over openingstijden, folder(s) en de wekelijkse aanbiedingen, of wil je gewoon direct online boodschappen doen? Je vindt er hier alle informatie over. Ontdek het gemak van de boodschappen bezorgservice van Lidl. Op deze pagina vind je alle nuttige informatie over de vestigingen van Lidl in Maastricht. Je vindt hier onder andere de beste aanbiedingen uit de wekelijkse folder, openingstijden per winkel, en de locaties van de Lidl supermarkten in Maastricht. Goed om te weten: Bestel al je boodschappen nu gewoon online! Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Dat betekent: niet langer tillen met de welbekende zware tassen. Alle boodschappen geleverd waar en wanneer jij dat wil!

Aan de andere kant zie je de Lidl vestigingen in Maastricht in Google Maps weergegeven. Iets verder naar beneden volgende adresgegegevens van de supermarkten die er zijn. Op deze manier heb je altijd het juiste adres bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Lidl supermarkten in Maastricht

ib3 image
Geen zin om naar de super te gaan?
Laat al je boodschappen morgen al bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgservice Lidl Maastricht

Is de winkel Lidl Maastricht niet open? Of maar weinig zin in een drukbezochte supermarkt? Maak kennis met de online supermarkt. Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat alles (als het mogelijk is) bezorgen tot in de keuken Lidl. Goed om te weten: Online zie je vrijwel altijd net zulke lage prijzen als bij de “normale” supermarkten. Houd wel rekening mee met servicekosten van zo’n 3 tot 5 euro. Een groot aantal supermarkten in Maastricht bezorgen boodschappen aan huis. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Lidl Maastricht aanbiedingen

De vestiging van Lidl in Maastricht biedt elke week weer de meest waanzinnige aanbiedingen. Alle aanbiedingen bekijk je online of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. De folder vindt je elke week weer in je brievenbus. Heb je de folder een keer niet gekregen? Of bekijk je de Lidl aanbiedingen graag op internet? Op de website van Lidl vindt je altijd de meest actuele aanbiedingen. Producten zoals Appels, tomaten en natuurlijk Chocomel zijn vaak in de aanbieding bij Lidl Maastricht. Nieuwsgierig? Klik op de knop hieronder voor een volledig overzicht met alle aanbiedingen en prijsverlagingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Maastricht

Zoek jij de meest recente folder van Lidl Maastricht? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Maastricht. Helaas gebeurt het soms dat de bezorger niet in jouw wijk of buurt bezorgt, of dat de supermarkt-folder gewoon eenmalig niet bezorgd is. Gelukkig kun je de folder van Lidl vandaag de dag ook eenvoudig online nalezen.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van Lidl en klik op het kopje “folder”. In de wekelijkse folder tref je van alles aan. Denk bijvoorbeeld aan producten als Servetten of Rundervink van huismerken en a-merken als Zapi of Gadeschi. Klik op de button hieronder om de aanbiedingen, verzameld in de folder van Lidl Maastricht direct tevoorschijn te toveren.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Maastricht

Goed om bij de hand te hebben: de huidige openingstijden van Lidl. De openingstijden zijn vaak verschillend per vestiging. De doorsnee Lidl winkels in Maastricht is al toegankelijk vanaf 8 uur ‘s ochtends. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De betrekkelijk kleine supermarkten van Lidl sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). Aan de andere kant: Grotere XL-supermarkten sluiten soms pas rond 9 of 10 uur. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Lidl Maastricht. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. De accurate openingstijden kun je controleren op de site van Lidl. Klik op de onderstaande knop voor handige informatie en data over openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld de welbekende supermarkt aan de Herculeshof 37, 6215BH in Maastricht.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over Lidl Maastricht

Je boodschappen laten thuisbezorgen door Lidl? Het biedt ontzettend veel gemak. Op de eerste plaats kun je er veel tijd mee besparen. Een bezoekje aan de super duurt minimaal al gauw 25 minuten. 55% van de consumenten in Maastricht vindt boodschappen doen (te) lang duren. De consumenten die regelmatig terugkomen bij Lidl bezoeken de super gemiddeld 2,8 maal op weekbasis. Online boodschappen kopen kan al binnen 18 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en cre‘er veel extra tijd. Bovendien hoef je niet meer met bijvoorbeeld de brommer naar een supermarkt of andere foodwinkel te gaan.

Een ander belangrijk voordeel van de boodschappen bezorgservice van Lidl is: niet meer slieren en sjorren met zware boodschappen(tassen). Tassen en zakken afgeladen met items zoals ravioli, Asperge en vanzelfsprekend geitenkaas hebben al gauw een gewicht van 6 kilogram.

Je boodschappen via internet bestellen bij Lidl! Het is steeds populairder. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 353 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van 3 miljard euro. Een fraaie eigenschap van online boodschappen bestellen is dat je niet beperkt bent tot online boodschappen bestellen bij Lidl Maastricht. Online is de keuze enorm.

Veel grote supers als DekaMarkt en bovendien de PLUS laten jou de boodschappen steeds vaker online bestellen. Bij een van de vele internet-supers is er altijd een interessante aanbieding van uiteenlopende merken als Bakkersbest of Golden. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 18 euro per week aan boodschappen. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de Lidl. Is online bestellen geen optie, of bezorgen ze niet bij jou aan huis? Wat betreft online supermarkten is de keuze enorm.

Er zijn staan elke week weer nieuwe producten in de folder van Lidl Maastricht. Hierin staan alle aanbiedingen vermeldt. Wees er snel bij in verband met de geldigheid.Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 45% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Maastricht heeft geregeld nieuwe actie’s. De folders van Lidl Maastricht zijn interessant om te bekijken.Je vul je winkelwagentje met deze aanbiedingen bij de Lidl aan de Herculeshof 37 weg met de postcode (6215BH) te Maastricht. Wil je liever online boodschappen doen dan kan dit ook.

Jouw mening over Lidl Maastricht

De Lidl in Maastricht wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.8/10, gebaseerd op 247 beoordelingen van gebruikers. Wij horen graag wat jij vindt van deze supermarkt! Het onderstaande formulier kun je gebruiken om jouw review te schrijven. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Lidl Maastricht.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!