Aldi Supermarkten | Boodschappen doen bij Aldi

Aldi Supermarkten

Online boodschappen doen bij Aldi Nederland

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Aldi in Nederland! Op zoek naar details over bijvoorbeeld openingstijden, actuele folders en aanbiedingen, of direct beginnen met online boodschappen doen? Het kan allemaal! Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van Aldi. Op deze pagina lees je alles wat je nodig hebt over de supermarkten van Aldi in Nederland. Je vindt hier namelijk onder andere actuele aanbiedingen, meer info over openingstijden, en de locaties van de Aldi winkels in Nederland. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. De supermarkt pakt je boodschappen in en zorgt dat alles wordt bezorgd. Niet meer zeulen met volgepakte tassen en kratten. Integendeel: Alle boodschappen bij jou aan huis bezorgd.

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen zin?
De boodschappen bij jou thuisbezorgd!
Online bestellen

Bezorgservice Aldi Nederland

Is jouw favoriete Aldi Nederland gesloten? Of gewoon geen trek in een supermarkt waar je veel moet wachten? Maak kennis met de online supermarkt. Bestel al je boodschappen online en laat de boodschappen (waar mogelijk) lekker makkelijk bij jou thuisbezorgen door Aldi. Goed om te weten: Online zie je vrijwel altijd net zulke lage prijzen als bij de stenen supermarkt. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Relatief veel van de supermarkten in Nederland doen aan thuisbezorging van boodschappen. Bestel al je boodschappen direct online!

Aldi Nederland aanbiedingen

De super van Aldi in Nederland zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Alle acties en aanbiedingen zijn online te vinden of in de weekfolder die je in de brievenbus ontvangt. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Deze week niets ontvangen? Of raadpleeg je de Aldi aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Binnen de website van Aldi kun je op ieder moment de beste aanbiedingen bekijken. Producten zoals kerst, Eierkoeken en Boter zijn regelmatig in de aanbieding bij Aldi Nederland. Klik op de knop hieronder voor een compleet overzicht van de aanbiedingen van deze week.

Bekijk Aldi Aanbiedingen

Folder Aldi Nederland

Jij wilt ‘m toch niet missen, de laatste folder van Aldi Nederland? De folder wordt bezorgd bij de meeste huishoudens in en rondom Nederland. Helaas gebeurt het soms dat de bezorger niet in jouw wijk of buurt bezorgt, of dat de folder met daarin de aanbiedingen onbedoeld bij het afval komt. Voor velen is het een handige backup: Je kunt de folder van Aldi ook online op je gemak bekijken.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Aldi, daar vind je altijd de actuele folder. Zoals je wellicht weet, elke week vind je weer scherpe aanbiedingen in de folder. Hierbij kun je denken aan boodschappen als Rosbief maar ook Zeep van grote merken als Babybel of Baileys. Klik op de knop hieronder om de juiste folder van Aldi Nederland online te bekijken.

Bekijk Aldi Folders

Openingstijden Aldi Nederland

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Aldi. De openingstijden zijn per filiaal verschillend. De meerderheid van de Aldi supers in Nederland is open vanaf plusminus 8 uur. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De wat kleinere supermarkten van Aldi sluiten de deuren vaak al rond 6. Doe je liever boodschappen in de avond? De XL-supers sluiten pas rond 9 – 10 uur. Scroll naar beneden voor de algemene openingstijden van Aldi Nederland. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. De meest recente (en dus juiste) openingstijden bekijk je op de site van Aldi. Selecteer de button hieronder voor meer informatie over de openingstijden van Aldi.

Bekijk Aldi Openingstijden

Geef jouw mening over Aldi Nederland

De Aldi in Nederland wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.2/10, gebaseerd op 94 beoordelingen van gebruikers. Wij horen graag wat jij vindt van deze supermarkt! Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de Aldi Nederland.