Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Ede

Online boodschappen doen bij Lidl Ede

Handig! Alle informatie over de Lidl in Ede! Op zoek naar details over bijvoorbeeld openingstijden, folder(s) en de wekelijkse aanbiedingen, of jouw boodschappen gewoon online bestellen? Alle informatie lees je hier! Bestel online en ontdek de handige boodschappen bezorgservice van Lidl. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de vestigingen van Lidl in Ede. Je treft hier onder meer aanbiedingen van de week, info over openingstijden, en de contactgegevens van de Lidl filialen in Ede. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. Veel supermarkten bezorgen jouw boodschappen nu gewoon aan huis. Niet langer tillen met zware en onhandige tassen en kratten. Maar alles netjes bij jou bezorgd.

Aan de andere kant zie je de Lidl filialen in Ede in Google Maps weergegeven. Iets verder naar beneden volgende adresgegegevens van de supermarkten die er zijn. Op deze manier heb je altijd het juiste adres bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Lidl supermarkten in Ede

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen tijd?
Laat je boodschappen bezorgen!
Online bestellen

Bezorgservice Lidl Ede

Is de winkel Lidl Ede niet meer geopend? Of ben je even niet in the mood voor een massale supermarkt? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Bestel al je boodschappen online en laat jouw volledige supermarkt-bestelling (als het kan) aan huis bezorgen door de bezorgservice van Lidl. Goed om te weten: Online zie je vrijwel altijd net zulke lage prijzen als bij de fysieke winkels. Het kan zijn dat je een paar euro bezorgkosten moet betalen. Meer en meer supers in Ede hebben een eigen bezorgdienst. Begin direct met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Lidl Ede aanbiedingen

De vestiging van Lidl in Ede heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Alle aanbiedingen bekijk je online en ook in de folder. Als je geen Nee-sticker hebt, wordt deze wekelijks bij jou bezorgd. Is jouw brievenbus overgeslagen? Of verken jij de laatste Lidl aanbiedingen liever online? Op de website van Lidl bekijk je comfortabel en snel alle week-aanbiedingen. Items zoals pudding, lu en natuurlijk biscuit zijn regelmatig in de aanbieding bij Lidl Ede. Nieuwsgierig? Klik op de knop hieronder voor een compleet overzicht van de aanbiedingen en kortingsacties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Ede

Op zoek naar de laatste folder van Lidl Ede? Deze folder valt standaard in de brievenbus van inwoners van Ede. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, of dat de folder van de supermarkt vergeten is door de postbode. Gelukkig kun je de folder van Lidl vandaag de dag ook eenvoudig online nalezen.

Hiervoor open je de website van Lidl, daar vind je altijd de actuele folder. In de folder tref je allerlei aantrekkelijke aanbiedingen. Voorbeelden van producten die regelmatig in de aanbieding zijn: Diepvriesgroente en/of Dranken van grote merken als Amstel of Wahid. Klik op de knop hieronder om de folder van deze week van Lidl Ede direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Ede

Bekijk hier de actuele openingstijden van Lidl. Deze vari‘ren per filiaal. De meeste Lidl vestigingen in Ede is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. Qua sluitingstijd zit er toch wel veel verschil tussen de filialen. De verhoudingsgewijs lokale/kleine supers van Lidl sluiten rond een uur of 6. Aan de andere kant: Grotere XL-supermarkten sluiten soms pas rond 9 of 10 uur. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Lidl Ede. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. Check de actuele openingstijden altijd even op de website van Lidl. Klik op de knop hieronder voor meer details en informatie over de openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld de tijden van de winkel aan de Bellestein 109, 6714DP in Ede.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Bekijk extra info over Lidl Ede

Je boodschappen laten thuisbezorgen door Lidl? Het biedt ontzettend veel gemak. Het levert je een boel tijdwinst op. Het bezoeken van een supermarkt duurt gemiddeld 35 minuten. 75% van de inwoners van Ede vindt boodschappen doen een tijdrovende klus. Consumenten die regelmatig langskomen bij Lidl bezoeken deze supermarkt zo’n 2,6 keer op weekbasis. Boodschappen via internet doen is al gepiept in 7 minuten. Zorg dat je boodschappen worden thuisbezorgd en cre‘er veel extra tijd. Daarbovenop komt dat je niet meer met bijv. de fiets naar een filiaal van de super te gaan.

Een ander belangrijk voordeel van de boodschappen aan huis bezorgd door Lidl is dat je niet langer hoeft te sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Tassen en zakken afgeladen met populaire boodschappen zoals thee, Hotdog en artikelen uit de categorie drink hebben al gauw een gewicht van 5 kilogram.

Via internet je boodschappen doen bij Lidl! Online boodschappen doen is een belangrijke trend. Alle Nederlanders bij elkaar besteden nu jaarlijks ongeveer 392 miljoen euro. De verwachting is dat dit over 10 jaar ruim 3 miljard euro. Een mooi aspect van online boodschappen kopen is dat je niet beperkt bent tot online boodschappen bestellen bij Lidl Ede. Online is de keuze enorm.

Veel grote supers als PLUS of Pakgro bieden ook de mogelijkheid tot online bestellen. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Natur Compagnie of Grolsch. Door slim te kopen bespaar je al gauw 25 euro per week aan boodschappen. Vraag of zoek direct even of je al online boodschappen kunt doen bij Lidl. Te duur? Of niet mogelijk? Geen probleem. Er zijn nog veel meer grote supers die bij jou bezorgen.

Op de kleintjes letten? Bekijk dan de supermarkt folder van Lidl Ede. Hierin staan alle aanbiedingen vermeldt. Het nadeel is dat ze beperkt geldig zijn. In het verleden kon je profiteren van o.a. 45% korting op een product. De supermarkt Lidl in Ede heeft altijd scherpe actie’s. De folders van Lidl Ede zijn ook online te raadplegen.De aanbiedingen kun je aanschaffen bij de Lidl, gelegen aan de Bellestein 109 straat (6714DP) in Ede. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Ervaringen met Lidl Ede

De Lidl in Ede wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.7/10, gebaseerd op 78 beoordelingen van gebruikers. Wat vind jij persoonlijk van deze supermarkt? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Lidl Ede.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!