Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
DEEN
Hoge kwaliteit
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Harderwijk

Online boodschappen doen bij Lidl Harderwijk

Check hier alle benodigde informatie over de Lidl in Harderwijk! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, acties/aanbiedingen, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Je vindt er hier alle informatie over. Maak nu gebruik van de handige bezorgdienst van Lidl. Hier vind je meer gegevens over de winkels van Lidl in Harderwijk. Je leest hier bijvoorbeeld over de top-aanbiedingen uit de folders, info over openingstijden, en adresgegevens (straatnaam/postcode) van de Lidl supermarkten in Harderwijk. Goed om te weten: Bestel al je boodschappen nu gewoon online! Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Niet langer zwoegen met de welbekende zware tassen. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Aan de linkerkant zie je de Lidl supermarkten in Harderwijk weergegeven in Google Maps. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de supermarkten die er zijn. Altijd de actuele informatie online beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Lidl supermarkten in Harderwijk

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Alles makkelijk & snel aan huis bezorgd!
Online bestellen

Bezorgdienst Lidl Harderwijk

Is de winkel Lidl Harderwijk op dit moment gesloten? Of gewoon geen trek in een drukke supermarkt? Maak kennis met de online supermarkt. Bestel al je boodschappen online en laat alles (als het mogelijk is) bezorgen tot in de keuken Lidl. Bij de internet-supermarkt zijn de prijzen even laag als in de “ouderwetse” supermarkten. Vaak betaal je wel een beetje bezorgkosten. Opvallend: een groeiend aantal supers in Harderwijk bezorgen boodschappen aan huis. Start vandaag nog met boodschappen doen via internet!

[yuzo_related]

Lidl Harderwijk aanbiedingen

De winkel van Lidl in Harderwijk heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website en ook in de folder. Deze folder valt waarschijnlijk ook bij jou in de bus. Deze week niets ontvangen? Of bekijk je de Lidl aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Op de popualire site van Lidl kun je op ieder moment de beste aanbiedingen bekijken. Boodschappen als Tomaten, Iglo maar ook offley zijn graag geziene aanbiedingen bij Lidl Harderwijk. Klik nu op de onderstaande button voor de wekelijske aanbiedingen en andere acties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Harderwijk

Op zoek naar de laatste folder van Lidl Harderwijk? De folder wordt normaal gesproken bezorgd bij alle inwoners van Harderwijk. Maar het kan zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of wat ook kan: dat de folder niet aangekomen is. Handig: Je kunt de folder van Lidl eenvoudig online bekijken.

Hiervoor open je de website van Lidl en klik op “aanbiedingen” of “folder”. In de folder tref je de meest uiteenlopende aanbiedingen. Goede voorbeelden zijn o.a. Spons maar ook Afwasmiddel van huismerken en a-merken als Karina en Venco. Klik op de link hieronder om de welbekende folder van Lidl Harderwijk meteen tevoorschijn te halen op je beeldscherm.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Harderwijk

Check hier de actuele openingstijden van Lidl. Wat je ziet is dat de openingstijden onderling verschillen. Het meerendeel van de Lidl supermarkten in Harderwijk is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. Wat de sluitingstijd betreft: Er zit vrij veel verschil tussen de winkels. De “kleine” supers van Lidl zijn vaak al niet meer toegankelijk rond 6 uur. Doe je liever boodschappen in de avond? De XL-supers sluiten pas rond 9 – 10 uur. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Lidl Harderwijk. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. Tip: De meest recente/kloppende openingstijden bekijk je altijd op de site van Lidl. Of klik op de button hieronder voor uitgebreide informatie over de openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld die van de vestiging aan de Amperestraat 6, 3846AN in Harderwijk.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Lees deze informatie over Lidl Harderwijk

Wil jij al jouw zware boodschappen bij je in de keuken laten bezorgen door Lidl? Het levert je veel voordelen op. Het grootste voordeel is misschien wel dat je zee‘n van tijd bespaart. Een bezoekje aan de super kost al snel 30 minuten. 59% van inwoners in en nabij Harderwijk gelooft dat boodschappen doen sneller moet kunnen. De (terugkerende) bezoekers van Lidl bezoeken het filiaal zo’n 2,5 maal per week. Je boodschappen online bestellen kan al in 5 minuten. Laat je boodschappen bezorgen en en gun jezelf wat extra tijd. Bovendien hoef je niet meer met bijvoorbeeld de fiets naar jouw favoriete supermarkt te reizen.

Ook handig: een voordeel van de boodschappen laten bezorgen doorLidl is dat je niet meer hoef te tillen en trekken met kratten en tassen. Boodschappentassen vol met supermarkt-producten zoals Dove, roosvicee en ook dubbel hebben zo een gewicht van ruim 20 kilogram.

Boodschappen doen in de online shop van Lidl! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 433 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van 3,6 miljard euro. Een mooi kenmerk van online boodschappen doen is dat er geen grenzen meer zijn. je bent niet beperkt tot alleen boodschappen betellen bij Lidl Harderwijk. Waarom? Heel simpel: via internet heb je gewoon meer te kiezen.

Grote supers als Deen en bovendien de Dirk bieden ook de mogelijkheid tot online bestellen. Online bestel je dus altijd de beste aanbiedingen van (A)-merken als The Devon Cream Company en Joannusmolen. Door hier slim gebruik van te maken bespaar je al snel 32 euro per week op je boodschappen. Vraag of zoek direct even of je al online boodschappen kunt doen bij Lidl. Te duur? Of niet mogelijk? Geen probleem. Er zijn nog veel meer grote supers die bij jou bezorgen.

Elke week brengen ze nieuwe folders uit bij de Lidl Harderwijk. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Deze zijn doorgaans 7 dagen geldig. Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 30% korting op een product. De supermarkt Lidl in Harderwijk heeft geregeld nieuwe actie’s. De folders van Lidl Harderwijk vind je dikwijls tussen de post. De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Lidl, gelegen aan de Amperestraat 6 straat met de postcode (3846AN) in Harderwijk. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Geef jouw mening over Lidl Harderwijk

De Lidl in Harderwijk wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.1/10, gebaseerd op 292 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Geef je mening via het formulier hieronder. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de Lidl Harderwijk.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!