Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
DEEN
Hoge kwaliteit

Lidl Weert

Online bestellen bij Lidl Weert

Handig! Alle informatie over de Lidl in Weert! Meer weten over de openingstijden, aanbiedingen, of wil je gewoon direct online boodschappen doen? Je vindt er hier alle informatie over. Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Lidl. Op supermarkten.org lees je alles over de supermarkten van Lidl in Weert. Je bekijkt hier onder andere de beste aanbiedingen uit de wekelijkse folder, meer info over openingstijden, en de locaties van de Lidl filialen in Weert. Wellicht handig voor jou: Bestel nu ook je boodschappen via internet. Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Je hoort het goed: niet langer zwoegen met onhandige en zware tassen. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Links zie je de huidige Lidl filialen in Weert op een kaart weergegeven. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de verschillende filialen. Zo hoef je niet meer te zoeken: altijd het juiste adres bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Lidl supermarkten in Weert

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen zin?
Laat je boodschappen thuis bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgdienst Lidl Weert

Is de Lidl Weert niet open? Of even geen tijd over voor een supermarkt waar je veel moet wachten? Gun jezelf het nodige gemak. Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat de producten (indien mogelijk) bij je thuis bezorgen door de bezorgdienst van Lidl. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de stenen supermarkt. Er kunnen wel servicekosten in rekening worden gebracht. Steeds meer supermarkten in Weert doen al aan thuisbezorging van boodschappen. Bestel al je boodschappen direct online!

[yuzo_related]

Lidl Weert aanbiedingen

De super van Lidl in Weert biedt voortdurend de beste aanbiedingen. Deze kun je op internet bekijken of gewoon in de ouderwetse folder. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Folder niet ontvangen? Of raadpleeg je de Lidl aanbiedingen het liefst online? Op de website van Lidl vindt je 24/7 de beste week-aanbiedingen. Items zoals servetten, bacon maar bijvoorbeeld ook pasta zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij Lidl Weert. Klik op de onderstaande button voor de laatste aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Weert

Op zoek naar de meest recente folder van Lidl Weert? Deze folder met aanbiedingen wordt standaard bezorgd in Weert. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, of dat de folder wellicht niet aangekomen is. Handig: Je kunt de folder van Lidl eenvoudig online bekijken.

De digitale folder is voor een ieder te bekijken. Ga naar de site van Lidl, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. In de wekelijkse folder tref je van alles aan. Denk bijvoorbeeld aan producten als Zonnebrandcrme maar ook Vermicelli van grote merken als Machandel en Bakkersland. Klik op de onderstaande link om de laatste folder van Lidl Weert meteen tevoorschijn te halen op je beeldscherm.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Weert

Check hier de actuele openingstijden van Lidl. Wat je ziet is dat de openingstijden onderling verschillen. De gemiddelde Lidl supers in Weert kan al vanaf 8 uur in de ochtend worden bezocht. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De relatief kleine vestigingen van Lidl sluiten rond een uur of 6. De grote (XL)-supermarkten zijn soms wel open tot 9 uur. Handig: In de tabel hieronder vind je doorsnee-openingstijden van Lidl Weert. Niets is meer frustrerend dan een dichte deur aantreffen. De juiste openingstijden die nu gelden check je altijd op de site van Lidl. Klik direct om de knop hieronder voor een compleet overzicht van alle openingstijden van Lidl. Je kunt denken aan de winkel aan de Ringbaan West 15, 6006NJ te Weert.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over Lidl Weert

Wil jij het gemak ontdekken van de boodschappen bezorgdienst van Lidl? Het levert je veel voordelen op. Allereerst is het tijdbesparend! Het doen van boodschappen kost al snel 26 minuten. 60% van de supermarkt-bezoekers in Weert denkt dat het doen van boodschappen sneller kan. De terugkerende klanten van Lidl bezoeken dit filiaal gemiddeld 1,8 keer per week. Digitaal je boodschappen doen kun je al doen in 8 minuten. Laat alle grote boodschappen bij je thuis bezorgen en bespaar al gauw een uur tijd. Daarbovenop komt dat je niet meer met bijvoorbeeld de fiets naar een filiaal van de super te gaan.

Een grote meerwaarde van de boodschappen bezorgdienst van Lidl is dat je niet meer hoef te sjorren en ploeteren met zware tassen. Tassen en kratten bomvol artikelen als saucijzen, bakmixen maar ook bols kunnen al gauw meer wegen dan 24 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Lidl! Via internet boodschappen bestellen is hard aan het groeien. Alle Nederlanders bij elkaar besteden nu jaarlijks ongeveer 437 miljoen euro. Experts verwachten over 10 jaar dat dit stijgt naar Û3,5 miljard euro. Een fraaie eigenschap van online boodschappen bestellen is dat er opeens veel meer mogelijkheden zijn. Je “hoeft” niet je boodschappen te bestellen bij Lidl Weert. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als Pryma plus de Dirk hebben in veel gevallen al een online supermarkt waar je kunt bestellen. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als La Villa of Oceansea. Benut deze kansen en bespaar al snel 25 euro op de “standaard” wekelijke boodschappen. Oftewel: Ga eens na of je al boodschappen online kunt kopen bij Lidl. Biedt deze supermarkt nog geen mogelijkheid tot online bestellen? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

Er zijn staan elke week weer nieuwe producten in de folder van Lidl Weert. Je vind daarin alle actuele kortingen. Meestal zijn ze na een week weer verlopen.Neem nou een van de populaire aanbiedingen: 40% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Weert krijgt elke week nieuwe actie’s. De folders van Lidl Weert krijg je regelmatig in de brievenbus.De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Lidl, gelegen aan de Ringbaan West 15 weg met postcode (6006NJ) te Weert. Wil je liever online boodschappen doen dan kan dit ook.

Geef jouw mening over Lidl Weert

De Lidl in Weert wordt gemiddeld beoordeeld met een 9/10, gebaseerd op 238 beoordelingen van gebruikers. Hoe zou jij deze super omschrijven? Je kunt jouw persoonlijke mening hieronder direct insturen. Help ons een handje met jouw eigen mening over Lidl Weert.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!