PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
COOP
Goede bezorging
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
DEEN
Hoge kwaliteit
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Emmeloord

Online boodschappen bestellen bij Lidl Emmeloord

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Lidl in Emmeloord! Wil je aanvullende informatie lezen over openingstijden, actuele folders en aanbiedingen, of direct online boodschappen bestellen? Het is allemaal mogelijk! Ontdek het gemak van de boodschappen bezorgservice van Lidl. Op deze pagina vind je alle nuttige informatie over de vestigingen van Lidl in Emmeloord. Hier lees je onder meer over de beste kortingen en acties uit de folder, de wisselende openingstijden, en adresgegevens (straatnaam/postcode) van de Lidl supermarkten in Emmeloord. Wellicht handig voor jou: Bestel nu ook je boodschappen via internet. De supermarkt pakt je boodschappen in en zorgt dat alles wordt bezorgd. Je hoort het goed: niet langer afzien met tassen bomvol boodschappen. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Linksboven zie je een deel van de Lidl filialen in Emmeloord op een overzichtelijke manier. Hieronder vind je de adressen van de relevante supers in deze plaats. Op deze manier heb je altijd het juiste adres beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Lidl supermarkten in Emmeloord

ib3 image
Geen zin een super te bezoeken?
Alles makkelijk & snel aan huis bezorgd!
Online bestellen

Bezorgdienst Lidl Emmeloord

Is jouw favoriete Lidl Emmeloord momenteel niet open? Of gewoon geen trek in een (te) drukke supermarkt waar je lang moet wachten? Ontdek de mogelijkheden van de internet-supermarkt. Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat jouw volledige supermarkt-bestelling (als het kan) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Lidl. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de “ouderwetse” supermarkten. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in Emmeloord bezorgen boodschappen aan huis. Begin direct met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Lidl Emmeloord aanbiedingen

De supermarkt van Lidl in Emmeloord staat bekend om de vele aantrekkelijke aanbiedingen. De wekelijkse aanbiedingen bekijk je online of in de vertrouwde weekfolder. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Is de folder deze week niet bij jou aangekomen? Of bekijk je de Lidl aanbiedingen liever online? Op de webstek van Lidl vindt je altijd de meest actuele aanbiedingen. Items zoals Taart, Shamp en/of biologische zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij Lidl Emmeloord. Klik nu op de onderstaande button voor alle actuele aanbiedingen van deze week.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Emmeloord

Zoek jij de folder van Lidl Emmeloord? De folder wordt elke week bezorgd bij de bewoners in en rondom Emmeloord. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, of wat ook kan: dat de folder niet aangekomen is. Handig: Je kunt de folder van Lidl tegenwoordig ook op een digitale manier inzien.

Daarvoor ga je naar de website van Lidl en selecteer hier het item “folder”. Elke week weer vindt je de beste aanbiedingen terug in de (online) folder. Denk bijvoorbeeld aan producten als Shampoo of Varkenshaas van bekende merken als Campina en Wahid. Klik op de knop hieronder om de laatste folder van Lidl Emmeloord direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Emmeloord

Is de supermarkt open? Bekijk de openingstijden van Lidl. Elk filiaal hanteert vaak weer zijn eigen openingstijden. Het grootste deel van de Lidl vestigingen in Emmeloord kan al vanaf 8 uur in de ochtend worden bezocht. Qua sluitingstijd zit er toch wel veel verschil tussen de filialen. De verhoudingsgewijs lokale/kleine supers van Lidl sluiten rond een uur of 6. De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. Scroll naar beneden voor de algemene openingstijden van Lidl Emmeloord. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. Controleer de huidige openingstijden op de website van Lidl. Klik op de link onder de tabel en check specifieke info over openingstijden van Lidl. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Nagelerstraat 47, 8301XE in Emmeloord.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Lees deze informatie over Lidl Emmeloord

Alle boodschappen bij je thuis laten bezorgen door Lidl? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Ten eerste scheelt het veel tijd. Het doen van boodschappen kost al gauw 24 minuten. 57% van inwoners in en nabij Emmeloord gelooft dat boodschappen doen sneller moet kunnen. Consumenten die regelmatig langskomen bij Lidl bezoeken de super gemiddeld 2,8 maal per week. Online boodschappen kopen kun je al doen in 11 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en bespaar al gauw een uur tijd. Ook hoef je niet langer met bijv. de brommer naar een filiaal van de super te gaan.

Een ander voordeel van de boodschappen aan huis geleverd door Lidl houdt in dat je niet meer hoeft te sjouwen en slepen met tassen. De kratten en boodschappentassen afgeladen met (zware) boodschappen als danone, crevino en vanzelfsprekend bed hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 16 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij Lidl! Via internet boodschappen bestellen is hard aan het groeien. De online uitgaven groeiend snel. Op dit moment spenderen we ongeveer 368 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim Û3,5 miljard euro. Een groot pluspunt van boodschappen doen bij de online-supermarkt is dat er meer is dan alleen boodschappen bestellen bij Lidl Emmeloord. Hoe dat kan? Via internet heb je veel meer te kiezen.

Steeds meer grote supers als Coop of Coop laten je ook online bestellen. Bij een van de vele online supermarkten kun je dus altijd producten met korting bestellen van merken als La Trappe of Easy Diet. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 19 euro op de “standaard” wekelijke boodschappen. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Lidl. Te duur? Of niet mogelijk? Wat betreft online supermarkten is de keuze enorm.

Er zijn staan elke week weer nieuwe producten in de folder van Lidl Emmeloord. Je vind daarin alle actuele kortingen. Wees er snel bij in verband met de geldigheid.Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 1+1 gratis. De supermarkt Lidl in Emmeloord vernieuwd regelmatig de actie’s. Folders van Lidl Emmeloord staan boordevol kortingpakkers.Deze aanbiedingen zijn te koop bij de Lidl, gelegen aan de Nagelerstraat 47 straat (8301XE) in Emmeloord. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Geef jouw mening over Lidl Emmeloord

De Lidl in Emmeloord wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10, gebaseerd op 135 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Via het onderstaande reactieformulier kun je jouw eigen mening delen. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de Lidl Emmeloord.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!