Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
DEEN
Hoge kwaliteit
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Zutphen

Online boodschappen bestellen bij Lidl Zutphen

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Lidl in Zutphen! Op zoek naar specifieke openingstijden of kortingen en aanbiedingen van deze week, of meteen online je boodschappen doen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van Lidl. Op supermarkten.org lees je alles over de supermarkten van Lidl in Zutphen. Je leest hier bijvoorbeeld over de top-aanbiedingen uit de folders, openingstijden per winkel, en adresgegevens van de Lidl winkels in Zutphen. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Je hoort het goed: niet langer ploeteren met volgepakte tassen en kratten. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Hiernaast worden de Lidl winkels in Zutphen in een handig kaartje weergegeven. Onder het kaatje vind je de contactgegevens van de supers. Zo hoef je niet meer te zoeken: altijd het juiste adres raadpleegbaar via internet.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Lidl supermarkten in Zutphen

ib3 image
Super gesloten, of geen tijd?
Laat alles bezorgen aan huis!
Online bestellen

Bezorgservice Lidl Zutphen

Is jouw favoriete Lidl Zutphen al gesloten? Of misschien gewoon even geen trek in een massale supermarkt? Ontdek de mogelijkheden van de internet-supermarkt. Bestel al je boodschappen makkelijk & snel online en laat de producten (indien mogelijk) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Lidl. Bij de online supermarkt tref je dezelfde lage prijzen als bij de supermarkten. Veel supermarken rekenen nog wel een kleine bijdrage voor de bezorging. Opvallend: een groeiend aantal supers in Zutphen hebben een eigen bezorgdienst. Bestel al je boodschappen direct online!

[yuzo_related]

Lidl Zutphen aanbiedingen

De winkel van Lidl in Zutphen biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Alle aanbiedingen bekijk je online en ook in de folder. De folder vindt je elke week weer in je brievenbus. Folder niet ontvangen? Of raadpleeg je de Lidl aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Op de veelgeprezen website van Lidl bekijk je op je dooie gemak alle aanbiedingen online. Items als gsm, Eien maar bijvoorbeeld ook elstar vind je vaak in de folder en tussen de online aanbiedingen bij Lidl Zutphen. Klik nu op de onderstaande button voor de beste aanbiedingen en andere acties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Zutphen

Op zoek naar de laatste folder van Lidl Zutphen? De folder wordt normaal gesproken bezorgd bij alle inwoners van Zutphen. Helaas gebeurt het soms dat de bezorger niet in jouw wijk of buurt bezorgt, of wat ook kan: dat de folder vergeten is door de postbode. Daarom is het goed om te weten: Je kunt de folder van Lidl ook via internet bekijken.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van Lidl, hier tref je doorgaans de folder van deze week. Elke week weer vindt je de beste aanbiedingen terug in de (online) folder. Bekende voorbeelden zijn boodschappen als kipfilet maar ook Varkenshaas van bekende merken als Theunisse en SchŠr. Klik op de onderstaande link om de welbekende folder van Lidl Zutphen online te bekijken.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Zutphen

Ontdek de juiste openingstijden van Lidl. De openingsuren wisselen nogal per winkel. Het grootste deel van de Lidl filialen in Zutphen kan al vanaf 8 uur in de ochtend worden bezocht. Let op: Qua sluitingstijd wissel de filialen nogal. De verhoudingsgewijs lokale/kleine supers van Lidl zijn rond 6 uur in de avond vaak al gesloten. De grote (XL)-supermarkten zijn soms wel open tot 9 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Lidl Zutphen. Je wilt natuurlijk niet voor een gesloten deur komen te staan. De huidige openingstijden vind je altijd op de site van Lidl. Klik direct om de knop hieronder voor meer informatie over de openingstijden van Lidl. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Emmerikseweg 7, 7204SB te Zutphen.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra info over Lidl Zutphen

Alle boodschappen bij je thuis laten bezorgen door Lidl? Het biedt tal van voordelen! Allereerst bespaart het enorm veel tijd. Boodschappen doen in de supermarkt kost je al gauw ruim 39 minuten. 76% van de supermarkt-bezoekers in en nabij Zutphen vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. Klanten van Lidl bezoeken deze supermarkt zo’n 2,5 keer per week. Online je boodschappen bestellen is al gepiept in 7 minuten. Laat de boodschappen aan huis bezorgen en en maak veel vrije tijd vrij. Bovendien hoef je niet meer met bijvoorbeeld de scooter naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Een belangrijke meerwaarde van de boodschappen aan huis bezorgd door Lidl is dat je niet meer hoef te sjorren met zware boodschappentassen. De kratten en boodschappentassen afgeladen met boodschappen zoals bier, pangalicious maar ook mp4 wegen, schrik niet, al snel 21 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Lidl! Online boodschappen doen is een belangrijke trend. De uitgaven zijn hard groeiende. Op dit moment spenderen we nabij 413 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van 3,1 miljard euro. Een fraaie eigenschap van boodschappen doen bij de online-supermarkt is dat de mogelijkheden ongekend zijn. Er is veel meer dan alleen boodschappen bestellen bij Lidl Zutphen. Online is de keuze enorm.

Veel grote supers als Aldi en bovendien de Hoogvliet laten jou de boodschappen steeds vaker online bestellen. Online heb je dus keuze uit veel aanbiedingen van merken als Galbani en Wicky. Profiteer hiervan, en bespaar al gauw 34 euro per week. Daar kun je leuke andere dingen mee doen. Controleer direct of je online boodschappen kunt bestellen bij Lidl. Kun je hier je boodschappen nog niet online doen en laten bezorgen? Geen probleem. Er zijn nog veel meer grote supers die bij jou bezorgen.

De supermarkt folders bevatten wekelijks nieuwe deals bij de Lidl Zutphen. In deze flyers vind je actuele kortingen. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. Er zijn veel klanten die gebruik maken van bijv. de 25% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Zutphen vernieuwd regelmatig de actie’s. De folders van Lidl Zutphen vind je dikwijls tussen de post. Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Lidl, gelegen aan de Emmerikseweg 7 weg (7204SB) te Zutphen. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Review van Lidl Zutphen

De Lidl in Zutphen wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.7/10, gebaseerd op 163 beoordelingen van gebruikers. Hoe zou jij deze super omschrijven? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Help ons een handje met jouw eigen mening over Lidl Zutphen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!