logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Dirk Oostzaan

Online bestellen bij Dirk Oostzaan

Hier lees je alle details over de Dirk in Oostzaan! Benieuwd naar openingstijden, folder(s) en de wekelijkse aanbiedingen, of wellicht direct starten met online boodschappen doen? Je kunt er hier direct alles over lezen. Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Dirk. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de winkels van Dirk in Oostzaan. Je bekijkt hier onder andere weekaanbiedingen, details over openingstijden, en de huidige adresgegevens van de Dirk vestigingen in Oostzaan. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. Een groot deel van de supers bezorgt de boodschappen bij je thuis. Niet langer slepen met zware kratten en tassen. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Aan de linkerkant bekijk je de Dirk vestigingen in Oostzaan op een kaart weergegeven. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de filialen die er zijn in deze plaats. Sla het op als favoriet. Zo heb je altijd de juiste gegevens binnen bereik.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Dirk supermarkten in Oostzaan

Geen tijd voor de supermarkt?
Al je boodschappen thuisbezorgd!
Bestel nu online

Bezorgdienst Dirk Oostzaan

Is jouw favoriete Dirk Oostzaan al gesloten? Of ben je even niet in the mood voor een drukbezochte supermarkt? Profiteer van het gemak van de internet-supermarkt. Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat jouw complete bestelling (waar mogelijk) bezorgen tot in de keuken Dirk. Bij de internet-supermarkt zijn de prijzen even laag als in de traditionele supermarkt. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Het lijkt een trend, meer en meer supers in Oostzaan hebben een eigen bezorgdienst. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Dirk Oostzaan aanbiedingen

De super van Dirk in Oostzaan biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Deze worden gedeeld via de website of gewoon in de ouderwetse folder. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Is de folder deze week niet bij jou aangekomen? Of verken jij de laatste Dirk aanbiedingen liever via een computer of telefoon? Op de webshop van Dirk vindt je 24/7 alle actuele aanbiedingen. Boodschappen als Coebergh, overhemd en/of maaslander vind je vaak in de folder en tussen de online aanbiedingen bij Dirk Oostzaan. Nieuwsgierig? Klik op de knop hieronder voor de meest recente aanbiedingen.

Bekijk Dirk Aanbiedingen

Folder Dirk Oostzaan

Zoek jij de meest recente folder van Dirk Oostzaan? De folder wordt normaal gesproken bezorgd bij alle inwoners van Oostzaan. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, of dat de folder met daarin de aanbiedingen vergeten is door de postbode. Gelukkig is er meer naast de papieren folder. Je kunt de folder van Dirk op je gemak via internet bekijken.

Dit werkt heel simpel. Je opent de website van Dirk, normaal gesproken tref je de folder direct op de homepage aan. In de wekelijkse folder tref je van alles aan. Denk hierbij aan producten zoals Boterhamzakjes en Ansichtkaarten van huismerken en a-merken als Genius en Elite. Klik op de button hieronder om de week-folder van Dirk Oostzaan direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Dirk Folders

Openingstijden Dirk Oostzaan

Ontdek de juiste openingstijden van Dirk. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. Het grootste deel van de Dirk vestigingen in Oostzaan is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De relatief kleine vestigingen van Dirk zijn rond 6 uur in de avond vaak al gesloten. Doe je liever boodschappen in de avond? De XL-supers sluiten pas rond 9 – 10 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Dirk Oostzaan. Niets is meer frustrerend dan een dichte deur aantreffen. De meest recente (en dus juiste) openingstijden bekijk je op de site van Dirk. Klik op de knop hieronder en check specifieke info over openingstijden van Dirk. Bijvoorbeeld de tijden van de winkel aan de Hannie Schaftplein 1, 1511VT te Oostzaan.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dirk Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Handige informatie Dirk Oostzaan

Alle boodschappen bij je thuis laten bezorgen door Dirk? Het biedt ontzettend veel gemak. Ten eerste scheelt het veel tijd. De plaatselijke supermarkt bezoeken duurt vaak minimaal wel 27 minuten. 58% van de bewoners van Oostzaan vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. De terugkerende klanten van Dirk bezoeken deze supermarkt zo’n 2 keer op weekbasis. Online boodschappen doen kan in minder dan 16 minuten. Profiteer van de boodschappen bezorgservice en reken uit je tijdwinst! Ook hoef je niet langer met bijvoorbeeld de bus naar een supermarkt of andere foodwinkel te gaan.

Een ander voordeel van de boodschappen aan huis geleverd door Dirk is dat je niet langer hoeft te sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Boodschappentassen bomvol (zware) boodschappen als broodbeleg, palm en uiteraard ook space wegen, schrik niet, al snel 20 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Dirk! Steeds meer consumenten ontdekken het gemak van online boodschappen doen. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 389 miljoen euro. Over pak’m beet 10 jaar bedraagt dit waarschijnlijk al 2,9 miljard euro. Een mooi aspect van via internet je boodschappen bestellen is dat je niet beperkt bent tot online boodschappen bestellen bij Dirk Oostzaan. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als Coop en de Pryma laten jou ook al bestellen via een online webshop. Bij een van de vele online supermarkten kun je dus altijd producten met korting bestellen van merken als Nature Valley en Weetabix. Doe je voordeel met deze aanbiedingen en bespaar al gauw 34 euro op de wekelijkse boodschappen. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de Dirk. Kun je hier je boodschappen nog niet online doen en laten bezorgen? Bestel dan bij 1 van de vele andere online supermarkten.

Supermarkt folders worden elke week vernieuwd bij de Dirk Oostzaan. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. Een voorbeeld van een boodschappen aanbieding is: 40% korting op een artikel. De supermarkt Dirk in Oostzaan krijgt elke week nieuwe actie’s. De folders van Dirk Oostzaan liggen klaar in het filiaal. De aanbiedingen kun je aanschaffen bij de Dirk, gelegen aan de Hannie Schaftplein 1 straat met de postcode (1511VT) te Oostzaan. Wil je liever online boodschappen doen dan kan dit ook.

Geef jouw mening over Dirk Oostzaan

De Dirk in Oostzaan wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.3/10, gebaseerd op 128 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Laat je beoordeling achter via het onderstaande formulier. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Dirk Oostzaan.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!