logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Spar Alkmaar

Online bestellen bij Spar Alkmaar

Check hier alle benodigde informatie over de Spar in Alkmaar! Nieuwsgierig naar actuele openingstijden, aanbiedingen en kortingsacties, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Alle informatie lees je hier! Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van Spar. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de vestigingen van Spar in Alkmaar. Hier lees je onder meer over de beste kortingen en acties uit de folder, details over openingstijden, en de locaties van de Spar vestigingen in Alkmaar. Bij meer en meer supermarkten kun je ook online je boodschappen bestellen. Een groot deel van de supers bezorgt de boodschappen bij je thuis. Dus zeg maar dag tegen zwoegen met zware en onhandige tassen en kratten. Alle boodschappen geleverd waar en wanneer jij dat wil!

Aan de linkerkant bekijk je de Spar filialen in Alkmaar weergegeven. Klik op het pinnetje voor meer info. Onder het kaatje vind je de contactgegevens van de relevante supers in deze plaats. Zo hoef je niet meer te zoeken: altijd het juiste adres tot je beschikking.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Spar supermarkten in Alkmaar

Geen tijd voor de supermarkt?
De boodschappen bij jou thuisbezorgd!
Bestel nu online

Bezorgservice Spar Alkmaar

Is jouw favoriete Spar Alkmaar momenteel niet open? Of wellicht heb je even geen zin in een drukke, soms overvolle supermarkt? Maak kennis met de online supermarkt. Bestel jouw boodschappen comfortabel en snel online en laat de boodschappen (als het kan) bezorgen tot in de keuken Spar. Bij de online supermarkt tref je dezelfde lage prijzen als bij de “ouderwetse” supermarkten. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Het is al lang geen hype meer: Veel supers in Alkmaar bieden al enige tijd een persoonlijke bezorgdienst. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Spar Alkmaar aanbiedingen

De super van Spar in Alkmaar biedt voortdurend de beste aanbiedingen. De wekelijkse aanbiedingen bekijk je online maar natuurlijk ook in de wekelijkse folder. De folder met aanbiedingen beland elke week bij jou in de bus. Deze week niets ontvangen? Of verken jij de laatste Spar aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Op de veelgeprezen website van Spar vindt je 24/7 alle actuele aanbiedingen. Producten zoals flesje, Mandarijn en ook sultana zijn graag geziene aanbiedingen bij Spar Alkmaar. Klik nu op de onderstaande button voor alle actuele aanbiedingen van deze week.

Bekijk Spar Aanbiedingen

Folder Spar Alkmaar

Geïnteresseerd in de laatste folder van Spar Alkmaar? De folder wordt elke week bezorgd bij de bewoners in en rondom Alkmaar. Toch kan het zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of wat ook kan: dat de folder perongeluk wordt weggegooid. De fysieke folder is niet de enige optie. Je kunt de folder van Spar nu ook online raadplegen.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van Spar, normaal gesproken tref je de folder direct op de homepage aan. In de folder tref je allerlei aantrekkelijke aanbiedingen. Bijvoorbeeld artikelen als Kipnugget en Douchegel van grote merken als Castagno en Haribo. Selecteer de onderstaande button om de welbekende folder van Spar Alkmaar meteen te bekijken.

Bekijk Spar Folders

Openingstijden Spar Alkmaar

Altijd handig: De actuele openingstijden van Spar. Deze vari‘ren per filiaal. Het gros van de Spar supers in Alkmaar is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. Wat betreft sluitingstijden: hier zien we meer verschil tussen de supers. De verhoudingsgewijs lokale/kleine supers van Spar gaan dicht rond 5 uur of 6 uur. De grote (XL)-supermarkten zijn soms wel open tot 9 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Spar Alkmaar. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. Actuele openingstijden kun je altijd bekijken op de website van Spar. Klik op de knop hieronder voor een compleet overzicht van alle openingstijden van Spar. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Dijk 14, 1811MC in Alkmaar.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Spar Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra info over Spar Alkmaar

Alle boodschappen bij je thuis laten bezorgen door Spar? Het levert je veel voordelen op. Op de eerste plaats kun je er veel tijd mee besparen. Het bezoeken van een supermarkt duurt vaak minimaal wel 24 minuten. 57% van de supermarkt-bezoekers in en nabij Alkmaar denkt dat het doen van boodschappen sneller kan. De vaste klanten van Spar bezoeken de winkel gemiddeld gezien 2,3 keer op weekbasis. Online je boodschappen bestellen kun je al doen in 15 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en bespaar enorm veel tijd, elke week weer. Uiteraard hoef je nu ook niet langer met bijvoorbeeld de brommer naar de super te reizen.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen laten bezorgen doorSpar is: niet meer tillen en trekken met kratten en tassen. De winkelwagen vol met (zware) boodschappen als Komkommer, Limondaine en vanzelfsprekend kaasfondu hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 30 kilogram.

Via internet je boodschappen doen bij Spar! Meer en meer consumenten beginnen ermee. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 375 miljoen euro. Over pak’m beet 10 jaar bedraagt dit waarschijnlijk al Û2,7 miljard euro. Een, voor veel consumenten, belangrijk voordeel van online boodschappen kopen is dat de mogelijkheden ongekend zijn. Er is veel meer dan alleen boodschappen bestellen bij Spar Alkmaar. Hoe dat kan? Via internet heb je veel meer te kiezen.

Steeds meer grote supers als Spar of de Albert Heijn laten jou ook al bestellen via een online webshop. Bij de internet-supermarkten heb je dus altijd een groot aanbod aanbiedingen van merken als Mora en Van Dobben. Benut deze kansen en bespaar al snel 34 euro per week. Daar kun je leuke andere dingen mee doen. Vraag of zoek direct even of je al online boodschappen kunt doen bij Spar. Is online bestellen geen optie, of bezorgen ze niet bij jou aan huis? Wat betreft online supermarkten is de keuze enorm.

De supermarkt folders bevatten wekelijks nieuwe deals bij de Spar Alkmaar. Hierin staan alle aanbiedingen vermeldt. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Een voorbeeld van een boodschappen aanbieding is: 35% korting op een artikel. De supermarkt Spar in Alkmaar heeft altijd scherpe actie’s. Folders van Spar Alkmaar zijn ook online te raadplegen.Profiteren van deze aanbiedingen kan direct bij de Spar, gelegen aan de Dijk 14 weg met de postcode (1811MC) in Alkmaar. Natuurlijk kun je ook via internet de boodschappen doen.

Geef jouw mening over Spar Alkmaar

De Spar in Alkmaar wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.1/10, gebaseerd op 197 beoordelingen van gebruikers. Wij horen graag wat jij vindt van deze supermarkt! Laat je beoordeling achter via het onderstaande formulier. Alvast bedankt voor jouw review over de Spar Alkmaar.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!