logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Spar Utrecht

Online boodschappen bestellen bij Spar Utrecht

Vind hier alle info over de Spar in Utrecht! Meer weten over de openingstijden, aanbiedingen en kortingsacties, of jouw boodschappen gewoon online bestellen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Bestel online en ontdek de handige boodschappen bezorgservice van Spar. Hier vind je meer gegevens over de winkels van Spar in Utrecht. Hier bekijk je onder andere informatie over de beste kortingen en acties uit de folder, details over openingstijden, en specifieke contactgegevens van de Spar filialen in Utrecht. Goed om te weten: Bestel al je boodschappen nu gewoon online! De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Oftewel: niet meer zwoegen met de welbekende zware tassen. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Linksboven zie je een deel van de Spar vestigingen in Utrecht in een handig kaartje weergegeven. Scroll naar beneden voor de adressen van de filialen die er zijn in deze plaats. Sla het op als favoriet. Zo heb je altijd de juiste gegevens bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Spar supermarkten in Utrecht

Supermarkt gesloten, of geen tijd?
Laat je boodschappen thuis bezorgen!
Online bestellen

Bezorgdienst Spar Utrecht

Is de winkel Spar Utrecht gesloten? Of gewoon geen trek in een (te) drukke supermarkt waar je lang moet wachten? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Bestel al je boodschappen makkelijk & snel online en laat alles (als het mogelijk is) morgen al bezorgen door de bezorgservice van Spar. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de supermarkten. Veel supermarken rekenen nog wel een kleine bijdrage voor de bezorging. Relatief veel van de supermarkten in Utrecht bieden al enige tijd een persoonlijke bezorgdienst. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Spar Utrecht aanbiedingen

De vestiging van Spar in Utrecht zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. De wekelijkse aanbiedingen bekijk je online of in de vertrouwde weekfolder. Deze folder valt waarschijnlijk ook bij jou in de bus. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of raadpleeg je de Spar aanbiedingen het liefst online? Op de webshop van Spar bekijk je comfortabel en snel alle week-aanbiedingen. Items zoals mona, Tiramisu maar bijvoorbeeld ook koffie likeur zijn regelmatig in de aanbieding bij Spar Utrecht. Klik op de onderstaande button voor de meest recente aanbiedingen van deze week.

Bekijk Spar Aanbiedingen

Folder Spar Utrecht

Op zoek naar de actuele folder van Spar Utrecht? Deze folder valt standaard in de brievenbus van inwoners van Utrecht. Helaas gebeurt het soms dat de bezorger niet in jouw wijk of buurt bezorgt, of wat ook kan: dat de folder niet aangekomen is. Daarom is het goed om te weten: Je kunt de folder van Spar eenvoudig online bekijken.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Spar, daar vind je altijd de actuele folder. Elke week weer vindt je de beste aanbiedingen terug in de (online) folder. Denk hierbij aan producten zoals Schoenpoets en/of Verzorgingsproducten van grote merken als Sabra en De Halm. Selecteer de onderstaande link om de week-folder van Spar Utrecht meteen te bekijken.

Bekijk Spar Folders

Openingstijden Spar Utrecht

Altijd handig: De actuele openingstijden van Spar. De openingstijden zijn per filiaal verschillend. Het meerendeel van de Spar supers in Utrecht is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. Let op: Qua sluitingstijd wissel de filialen nogal. De naar verhouding wat kleinere filialen van Spar gaan in veel gevallen rond een uur of 6 ‘s avonds al dicht. De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. Scroll naar beneden voor de algemene openingstijden van Spar Utrecht. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. Check de actuele openingstijden altijd even op de website van Spar. Selecteer de button onder de tabel en lees meer over de actuele openingstijden van Spar. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de Heidelberglaan 7, 3584CS in Utrecht.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Spar Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Handige informatie Spar Utrecht

Wil jij het gemak ontdekken van de boodschappen bezorgdienst van Spar? Het levert je veel voordelen op. Het levert je een boel tijdwinst op. Een bezoekje aan de super duurt al snel 21 minuten. 52% van de bevolking van Utrecht vindt boodschappen doen (te) lang duren. De terugkerende klanten van Spar bezoeken deze supermarkt zo’n 2 maal op weekbasis. Digitaal je boodschappen doen kan in minder dan 11 minuten. Laat de boodschappen aan huis bezorgen en bespaar al gauw een uur tijd. Verder hoef jij niet langer met bijv. de bestelbus naar de super te reizen.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen bezorg service van Spar is het einde van tillen en trekken met kratten en tassen. Tassen en zakken afgeladen met (zware) boodschappen als barbeque, Ananas en juist ook forel hebben al gauw een gewicht van 30 kilogram.

Online boodschappen doen bij Spar! Meer en meer consumenten beginnen ermee. De uitgaven zijn hard groeiende. Op dit moment spenderen we nabij 414 miljoen euro. De verwachting is dat dit over 10 jaar ruim Û3,5 miljard euro. Een mooi kenmerk van via internet je boodschappen bestellen is dat de mogelijkheden ongekend zijn. Er is veel meer dan alleen boodschappen bestellen bij Spar Utrecht. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als Aldi en wellicht de Aldi bieden ook een speciale online webshop. Bij een van de vele internet-supers is er altijd een interessante aanbieding van uiteenlopende merken als Wasa en Damhert. Profiteer hiervan, en bespaar al gauw 32 euro per week bij de supermarkt. Dus bekijk meteen of je al online boodschappen kunt doen bij Spar. Kun je online nog geen bestelling plaatsen? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

Supermarkt folders worden elke week vernieuwd bij de Spar Utrecht. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Wees er snel bij in verband met de geldigheid.Neem nou een van de populaire aanbiedingen: 2+1 gratis. De supermarkt Spar in Utrecht wisselt veelvuldig van actie’s. Folders van Spar Utrecht staan boordevol kortingpakkers.Profiteren van deze aanbiedingen kan direct bij de Spar, gevestigd aan de Heidelberglaan 7 straat met de postcode (3584CS) in Utrecht. Eventueel kun je ook online de boodschappen bestellen.

Schrijf een review over Spar Utrecht

De Spar in Utrecht wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.4/10, gebaseerd op 112 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Laat je beoordeling achter via het onderstaande formulier. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen met de Spar Utrecht.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!