Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Spar Stroe

Online boodschappen doen bij Spar Stroe

Check hier alle benodigde informatie over de Spar in Stroe! Nieuwsgierig naar actuele openingstijden, kortingen en aanbiedingen, of wil je gewoon direct online boodschappen doen? Je vindt hier alle benodigde info. Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van Spar. Op supermarkten.org lees je alles over de winkels van Spar in Stroe. Je bekijkt hier onder andere de top-aanbiedingen uit de folders, details over openingstijden, en de contactgegevens van de Spar vestigingen in Stroe. Wellicht handig voor jou: Bestel nu ook je boodschappen via internet. Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Oftewel: niet meer zwoegen met de welbekende zware tassen. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Aan de linkerkant bekijk je de Spar supermarkten in Stroe op een kaart weergegeven. Scroll naar beneden voor de adressen van de supermarkten die er zijn. Op deze manier heb je altijd het juiste adres bij de hand wanneer het nodig is.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Spar supermarkten in Stroe

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen tijd?
Laat al je boodschappen morgen al bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgdienst Spar Stroe

Is de Spar Stroe niet meer geopend? Of wellicht heb je even geen zin in een massale supermarkt? Gun jezelf het nodige gemak. Koop al jouw noodzakelijke boodschappen nu online en laat de boodschappen (waar mogelijk) bezorgen bij jou thuis door de bezorgdienst van Spar. Bij de online-supermarkt zijn de prijzen altijd net zo scherp als in de traditionele supermarkt. Er kunnen wel servicekosten in rekening worden gebracht. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in Stroe bezorgen jouw boodschappen al een tijdje thuis. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Spar Stroe aanbiedingen

De winkel van Spar in Stroe biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Alle aanbiedingen bekijk je online of natuurlijk in de traditionele folder. Deze folder valt waarschijnlijk ook bij jou in de bus. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of bekijk jij de wekelijkse Spar aanbiedingen het liefst digitaal? Op de welbekende website van Spar vindt je 24/7 alle actuele aanbiedingen. Boodschappen als sneeuwpop, Bakmix en plant vind je vaak in de folder en tussen de online aanbiedingen bij Spar Stroe. Selecteer de link hieronder voor alle relevante aanbiedingen en andere acties.

Bekijk Spar Aanbiedingen

Folder Spar Stroe

Zoek jij de meest recente folder van Spar Stroe? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Stroe. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, of dat de week-folder van de supermarkt vergeten is door de postbode. Er zijn meer manieren om aanbiedingen te checken. Je kunt de folder van Spar ook online op je gemak bekijken.

Dit werkt heel simpel. Je opent de website van Spar, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. In de wekelijkse folder tref je van alles aan. Goede voorbeelden zijn o.a. Ribkarbonade en/of Gezicht crme van grote merken als Hertog Jan en Jack Klijn. Klik op de button hieronder om de actuele folder van Spar Stroe meteen op je gemak in te zien.

Bekijk Spar Folders

Openingstijden Spar Stroe

Is de supermarkt open? Bekijk de openingstijden van Spar. Elk filiaal hanteert vaak weer zijn eigen openingstijden. Het meerendeel van de Spar winkels in Stroe is al geopend vanaf een uur of 8. Wat betreft sluitingstijden: hier zien we meer verschil tussen de supers. De relatief kleine vestigingen van Spar zijn rond 6 uur in de avond vaak al gesloten. Aan de andere kant: Grotere XL-supermarkten sluiten soms pas rond 9 of 10 uur. Scroll naar beneden voor de algemene openingstijden van Spar Stroe. Je wilt niet voor niets naar een supermarkt toegaan. Tip: De meest recente/kloppende openingstijden bekijk je altijd op de site van Spar. Klik op de onderstaande knop voor meer details en informatie over de openingstijden van Spar. Bijvoorbeeld die van de vestiging aan de Wolweg 24, 3776LP in Stroe.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Spar Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Meer info over Spar Stroe

Wil jij al jouw zware boodschappen bij je in de keuken laten bezorgen door Spar? Het is dŽ uitkomst voor iedere consument die houdt van gemak. Het levert je een boel tijdwinst op. Boodschappen doen kost al gauw 23 minuten. 60% van de inwoners van Stroe denkt dat het doen van boodschappen sneller kan. De consumenten die regelmatig terugkomen bij Spar bezoeken de super gemiddeld 2,6 keer per week. Digitaal je boodschappen doen kun je al doen in 5 minuten. Laat de koerier al jouw boodschappen thuis bezorgen en reken uit je tijdwinst! Natuurlijk hoef je dan ook niet meer met bijvoorbeeld de auto naar jouw favoriete supermarkt te reizen.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen aan huis bezorgd door Spar is het einde van sjorren en ploeteren met zware tassen. Tassen en zakken afgeladen met boodschappen zoals bijvoorbeeld gsm, Babydoekjes en artikelen uit de categorie hele kip hebben al gauw een gewicht van 17 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Spar! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. Alle Nederlanders bij elkaar besteden nu jaarlijks ongeveer 386 miljoen euro. Experts verwachten over 10 jaar dat dit stijgt naar 3 miljard euro. Een mooi aspect van boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt is dat de mogelijkheden ongekend zijn. Er is veel meer dan alleen boodschappen bestellen bij Spar Stroe. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als Jan Linders plus de Lidl hebben in veel gevallen al een online supermarkt waar je kunt bestellen. Bij de internet-supermarkten heb je dus altijd een groot aanbod aanbiedingen van merken als Lanfranchi en Yakso. Door slim te kopen bespaar je al gauw 17 euro op de “standaard” wekelijke boodschappen. Dus zoek als de wiedeweerga uit of je al online boodschappen kunt bestellen bij Spar. Wordt er niet bij jou bezorgd, of is online boodschappen doen Ÿberhaupt niet mogelijk? Gelukkig is de keuze online enorm qua online supermarkten.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van Spar Stroe. Actuele aanbiedingen staan daarin vermeldt. Let op: Na enkele dagen zijn deze verlopen.Een voorbeeld van een boodschappen aanbieding is: 4 halen 2 betalen. De supermarkt Spar in Stroe krijgt elke week nieuwe actie’s. De folders van Spar Stroe kun je ophalen in de winkel. Deze deals zijn direct te kopen bij de Spar aan de Wolweg 24 weg met de postcode (3776LP) in Stroe. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Jouw mening over Spar Stroe

De Spar in Stroe wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.5/10, gebaseerd op 230 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Het onderstaande formulier kun je gebruiken om jouw review te schrijven. Help ons een handje met jouw eigen mening over Spar Stroe.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!