COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service

Lidl Waalre

Online bestellen bij Lidl Waalre

Op Supermarkten.org vind je alle info over de Lidl in Waalre! Op zoek naar specifieke openingstijden of aanbiedingen en kortingsacties, of wellicht direct starten met online boodschappen doen? Alle informatie lees je hier! Ontdek het gemak van de boodschappen bezorgservice van Lidl. Hier vind je meer gegevens over de vestigingen van Lidl in Waalre. Je leest hier onder meer weekaanbiedingen, de uiteenlopende openingstijden, en adresgegevens (straatnaam/postcode) van de Lidl winkels in Waalre. Wellicht handig voor jou: Bestel nu ook je boodschappen via internet. De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Dus zeg maar dag tegen zwoegen met zware kratten en tassen. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Links zie je de verschillende Lidl winkels in Waalre in een handig kaartje weergegeven. Iets verder naar beneden volgende adresgegegevens van de filialen. Altijd de actuele informatie bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Lidl supermarkten in Waalre

ib3 image
Geen zin een super te bezoeken?
Laat je boodschappen bezorgen!
Online bestellen

Bezorgservice Lidl Waalre

Is de Lidl Waalre al gesloten? Of geen zin in een drukke supermarkt? Bespaar jezelf de nodige moeite! Bestel al je boodschappen makkelijk & snel online en laat de producten (indien mogelijk) aan huis bezorgen door de bezorgservice van Lidl. Online vindt je dezelfde lage prijzen als in de reguliere supermarkt. Er kunnen wel servicekosten in rekening worden gebracht. Steeds meer supermarkten in Waalre doen aan thuisbezorging van boodschappen. Bestel vandaag nog je boodschappen online!

[yuzo_related]

Lidl Waalre aanbiedingen

Het filiaal van Lidl in Waalre heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. De wekelijkse aanbiedingen bekijk je online en ook in de folder. Als je geen Nee-sticker hebt, wordt deze wekelijks bij jou bezorgd. Folder niet ontvangen? Of bekijk jij de wekelijkse Lidl aanbiedingen het liefst online? Op de site van Lidl bekijk je comfortabel en snel alle week-aanbiedingen. Artikelen zoals first, knorr wereldgerechten maar bijvoorbeeld ook Mars zijn relatief vaak in de aanbieding bij Lidl Waalre. Klik op de link hieronder voor de beste aanbiedingen en acties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Waalre

Geïnteresseerd in de laatste folder van Lidl Waalre? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Waalre. Helaas gebeurt het soms dat de bezorger niet in jouw wijk of buurt bezorgt, of dat de folder wellicht perongeluk wordt weggegooid. Handig: Je kunt de folder van Lidl nu ook online raadplegen.

Hiervoor open je de website van Lidl en klik op “aanbiedingen” of “folder”. Zoals je wellicht weet, elke week vind je weer scherpe aanbiedingen in de folder. Denk hierbij aan producten zoals Gezicht crme maar ook Ravioli van huismerken en a-merken als Pampers en Zanetti. Klik op de onderstaande link om de actuele folder van Lidl Waalre meteen op je gemak in te zien.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Waalre

Altijd handig: De actuele openingstijden van Lidl. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. De gemiddelde Lidl filialen in Waalre is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. Let op: Qua sluitingstijd wissel de filialen nogal. De verhoudingsgewijs lokale/kleine supers van Lidl gaan in veel gevallen rond een uur of 6 ‘s avonds al dicht. Wil je graag ‘s avonds boodschappen doen? Grotere supers sluiten vaak rond 9 of 10 uur. Handig: In de tabel hieronder vind je doorsnee-openingstijden van Lidl Waalre. Je wilt niet voor niets naar een supermarkt toegaan. Controleer de huidige openingstijden op de website van Lidl. Klik op de knop hieronder voor meer details en informatie over de openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld die van de vestiging aan de De Bus 4, 5581GP in Waalre.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Handige informatie Lidl Waalre

Alle boodschappen bij je thuis laten bezorgen door Lidl? Het is dŽ uitkomst voor iedere consument die houdt van gemak. Ten eerste scheelt het veel tijd. Een bezoekje aan de super duurt vaak minimaal wel 38 minuten. 76% van de bewoners van Waalre zou zijn/haar boodschappen sneller willen doen. Klanten van Lidl bezoeken de super gemiddeld 2,7 maal per week. Online boodschappen doen kan al in 8 minuten. Laat de koerier al jouw boodschappen thuis bezorgen en ervaar zelf hoeveel tijd je bespaart. Tevens hoef jij niet meer met bijv. de tram naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Een ander groot pluspunt van de boodschappen laten bezorgen doorLidl is dat je niet meer hoef te slieren en sjorren met zware boodschappen(tassen). Plastic tassen en kratten boordevol producten als zuivel, Coebergh en natuurlijk producten uit de categorie Redband wegen gemiddeld al gauw 28 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Lidl! Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online. Op dit moment spenderen we in Nederland om en nabij 402 miljoen euro. Over een jaar of 10 is dit naar alle waarschijnlijkheid ruim Û3,4 miljard euro. Een groot pluspunt van via internet boodschappen kopen is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Lidl Waalre. Hoe dat zit? Via internet heb je veel keuze.

Grote supers als Aldi plus de Albert Heijn laten jou de boodschappen steeds vaker online bestellen. Online kun je dus kiezen uit alle beschikbare aanbiedingen, inclusief merken zoals Gerlinea en Bolletje. Door hier slim gebruik van te maken bespaar je al snel 38 euro per 7 dagen op je dagelijkse boodschappen. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de Lidl. Biedt deze supermarkt nog geen mogelijkheid tot online bestellen? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

Supermarkt folders worden elke week vernieuwd bij de Lidl Waalre. Bekijk daarin de recente aanbiedingen. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 50% korting op een product. De supermarkt Lidl in Waalre vernieuwd regelmatig de actie’s. Folders van Lidl Waalre vind je dikwijls tussen de post. Deze deals zijn direct te kopen bij de Lidl, gelegen aan de De Bus 4 weg (5581GP) te Waalre. Je kunt er ook voor kiezen om online boodschappen te doen.

Schrijf een review over Lidl Waalre

De Lidl in Waalre wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.6/10, gebaseerd op 248 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Help ons een handje met jouw eigen mening over Lidl Waalre.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!