Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
DEEN
Hoge kwaliteit
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Winterswijk

Online boodschappen bestellen bij Lidl Winterswijk

Lees hier alles over de Lidl in Winterswijk! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, actuele aanbiedingen, of jouw boodschappen gewoon online bestellen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Ontdek het gemak van de boodschappen bezorgservice van Lidl. Hier lees je uiteenlopende informatie over de filialen van Lidl in Winterswijk. Je bekijkt hier onder andere aanbiedingen van de week, openingstijden, en specifieke contactgegevens van de Lidl filialen in Winterswijk. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. Een groot deel van de supers bezorgt de boodschappen bij je thuis. Dus zeg maar dag tegen sjorren met zware kratten en tassen. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Aan de linkerkant zie je de Lidl winkels in Winterswijk overzichtelijk weergegeven. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de supermarkt(en) in deze plaats. Altijd de actuele informatie binnen bereik.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Lidl supermarkten in Winterswijk

ib3 image
Geen zin om naar de super te gaan?
Vandaag besteld = morgen bezorgd aan huis!
Bestel nu online

Bezorgdienst Lidl Winterswijk

Is de Lidl Winterswijk niet open? Of maar weinig zin in een drukke supermarkt? Gun jezelf het nodige gemak. Bestel jouw boodschappen comfortabel en snel online en laat jouw volledige supermarkt-bestelling (als het kan) bezorgen bij jou thuis door de bezorgdienst van Lidl. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de “ouderwetse” supermarkten. Het kan zijn dat je een paar euro bezorgkosten moet betalen. Een groot aantal supermarkten in Winterswijk hebben al een eigen bezorgservice. Bestel direct online!

[yuzo_related]

Lidl Winterswijk aanbiedingen

De winkel van Lidl in Winterswijk zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Deze kun je op internet bekijken of natuurlijk in de traditionele folder. Deze folder valt waarschijnlijk ook bij jou in de bus. Folder niet ontvangen? Of bekijk jij de wekelijkse Lidl aanbiedingen liever via een computer of telefoon? Op de webstek van Lidl bekijk je op je dooie gemak alle aanbiedingen online. Boodschappen zoals karbonade, gember en/of fritessaus zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Lidl Winterswijk. Meer weten? Selecteer de button hieronder voor de wekelijske aanbiedingen en andere acties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Winterswijk

Geïnteresseerd in de laatste folder van Lidl Winterswijk? De folder wordt elke week bezorgd bij de bewoners in en rondom Winterswijk. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, of dat de folder van de supermarkt een keer niet bezorgd is. Voor velen is het een handige backup: Je kunt de folder van Lidl nu ook online raadplegen.

Hoe? Heel simpel. Ga naar de site van Lidl, daar vind je altijd de actuele folder. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Voorbeelden van producten die regelmatig in de aanbieding zijn: Mayonaise en/of Ossenhaas van bekende merken als Weerribben Zuivel en Amacx. Selecteer de button hieronder om de gewenste folder van Lidl Winterswijk direct in te zien.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Winterswijk

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Lidl. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. Het grootste gedeelte van de Lidl filialen in Winterswijk opent de deuren rond 8 uur. Let op: Qua sluitingstijd wissel de filialen nogal. De relatief kleine vestigingen van Lidl sluiten de deuren vaak al rond 6. Voor grotere winkels is het geen uitzondering dat ze open zijn tot 9 uur of later. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Lidl Winterswijk. Niets is meer frustrerend dan een dichte deur aantreffen. Controleer de huidige openingstijden op de website van Lidl. Klik op de onderstaande knop voor een compleet overzicht van alle openingstijden van Lidl. Denk hierbij aan de supermarkt aan de Misterweg 23, 7102BD te Winterswijk.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over Lidl Winterswijk

Wil jij het gemak ontdekken van de boodschappen bezorgdienst van Lidl? Het is ideaal voor iedereen die houdt van wat gemak. Een van de grootste voordelen is de tijd die je bespaart. De plaatselijke supermarkt bezoeken duurt al snel 22 minuten. 68% van de bewoners van Winterswijk vindt boodschappen doen (te) lang duren. Klanten van Lidl bezoeken de winkel gemiddeld gezien 2,4 maal per week. Online boodschappen kopen doe je soms in minder dan 19 minuten. Laat alle grote boodschappen bij je thuis bezorgen en ervaar zelf hoeveel tijd je bespaart. Bovendien hoef je niet meer met bijvoorbeeld de brommer naar de supermarkt af te reizen.

Een grote meerwaarde van de boodschappen bezorgservice van Lidl is: niet meer sjorren en ploeteren met zware tassen. Boodschappentassen bomvol producten als jenever, tent en uiteraard ook optimel drink wegen gemiddeld al gauw 23 kilogram.

Online boodschappen doen bij Lidl! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. De uitgaven zijn hard groeiende. Op dit moment spenderen we nabij 352 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van Û4 miljoen euro. Een mooi kenmerk van online boodschappen kopen is dat er geen grenzen meer zijn. je bent niet beperkt tot alleen boodschappen betellen bij Lidl Winterswijk. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als Coop of Coop laten jou ook al bestellen via een online webshop. Online heb je dus keuze uit veel aanbiedingen van merken als Sawi en Maredsous. Door slim te kopen bespaar je al gauw 12 euro per week aan boodschappen. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de Lidl. Kun je online nog geen bestelling plaatsen? Dan zijn er (gelukkig) nog genoeg andere supers die wel bij jou bezorgen.

De supermarkt folders bevatten wekelijks nieuwe deals bij de Lidl Winterswijk. Bekijk daarin de recente aanbiedingen. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Er zijn veel klanten die gebruik maken van bijv. de 4 halen 2 betalen. De supermarkt Lidl in Winterswijk heeft altijd scherpe actie’s. Folders van Lidl Winterswijk liggen klaar in het filiaal. Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Lidl aan de Misterweg 23 weg met postcode (7102BD) in Winterswijk. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Jouw mening over Lidl Winterswijk

De Lidl in Winterswijk wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10, gebaseerd op 275 beoordelingen van gebruikers. Wil je een review schrijven over deze supermarkt? Het onderstaande formulier kun je gebruiken om jouw review te schrijven. Help ons een handje met jouw eigen mening over Lidl Winterswijk.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!