logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Lidl Waddinxveen

Online bestellen bij Lidl Waddinxveen

Vind hier alle info over de Lidl in Waddinxveen! Op zoek naar informatie over openingstijden, actuele aanbiedingen, of meteen online je boodschappen doen? Het is allemaal mogelijk! Laat nu je boodschappen bezorgen door Lidl. Op deze pagina doe je meer kennis op van de filialen van Lidl in Waddinxveen. Je leest hier bijvoorbeeld over de beste aanbiedingen uit de wekelijkse folder, openingstijden per winkel, en details over de locatie van de Lidl supermarkten in Waddinxveen. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Oftewel: niet meer sjorren met loodzware boodschappentassen. Alle boodschappen gewoon bij jou thuis bezorgd.

Hiernaast zie je de Lidl vestigingen in Waddinxveen op een overzichtelijke manier. Onder het kaatje vind je de contactgegevens van de supermarkten. Op deze manier heb je altijd het juiste adres binnen bereik.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Lidl supermarkten in Waddinxveen

Geen tijd voor de supermarkt?
Al je boodschappen thuisbezorgd!
Bestel nu online

Bezorgdienst Lidl Waddinxveen

Is jouw favoriete Lidl Waddinxveen gesloten? Of gewoon geen trek in een drukbezochte supermarkt? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bestel al je boodschappen makkelijk & snel online en laat jouw complete bestelling (waar mogelijk) bezorgen bij jou thuis door de bezorgdienst van Lidl. Bij de internet-supermarkt zijn de prijzen even laag als in de “offline” supermarkten. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in Waddinxveen bieden al enige tijd een persoonlijke bezorgdienst. Begin vandaag nog met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Lidl Waddinxveen aanbiedingen

De super van Lidl in Waddinxveen heeft altijd scherpe aanbiedingen. De wekelijkse aanbiedingen bekijk je online maar natuurlijk ook in de wekelijkse folder. Deze folder wordt normaal gesproken elke week bezorgd. Deze week niets ontvangen? Of check jij de nieuwste Lidl aanbiedingen liever online? Op de webstek van Lidl kun je de laatste aanbiedingen op je gemak bekijken. Boodschappen als Appelsientje, chocomix of crevino zijn regelmatig in de aanbieding bij Lidl Waddinxveen. Nieuwsgierig? Klik op de knop hieronder voor een compleet overzicht van de aanbiedingen en andere acties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Waddinxveen

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Lidl Waddinxveen? De folder wordt normaal gesproken bezorgd bij alle inwoners van Waddinxveen. Het kan het geval zijn dat de folder (nog) niet bij jou bezorgd wordt, of wat ook kan: dat de folder een keer niet bezorgd is. Gelukkig is er meer naast de papieren folder. Je kunt de folder van Lidl op je gemak via internet bekijken.

Daarvoor ga je naar de website van Lidl, daar vind je altijd de actuele folder. In de folder tref je de meest uiteenlopende aanbiedingen. Bijvoorbeeld artikelen als Shampoo en/of Diepvriesproducten van grote merken als Yam of Aardappel Anders. Klik op de onderstaande link om de juiste folder van Lidl Waddinxveen direct in te zien.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Waddinxveen

Altijd handig: De actuele openingstijden van Lidl. Deze vari‘ren per filiaal. De meerderheid van de Lidl winkels in Waddinxveen is al toegankelijk vanaf 8 uur ‘s ochtends. Let op: Qua sluitingstijd wissel de filialen nogal. De naar verhouding wat kleinere filialen van Lidl gaan in veel gevallen rond een uur of 6 ‘s avonds al dicht. Aan de andere kant: Grotere XL-supermarkten sluiten soms pas rond 9 of 10 uur. Scroll naar beneden voor de algemene openingstijden van Lidl Waddinxveen. Niets is meer frustrerend dan een dichte deur aantreffen. De huidige openingstijden vind je altijd op de site van Lidl. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over de openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld de tijden van de winkel aan de Promenade 91, 2741NL te Waddinxveen.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Handige informatie Lidl Waddinxveen

Alle boodschappen bij je thuis laten bezorgen door Lidl? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Allereerst bespaart het enorm veel tijd. Boodschappen doen kost al snel 23 minuten. 54% van de consumenten in Waddinxveen vindt dat boodschappen erg veel tijd in beslag neemt. De klanten die regelmatig komen bij Lidl bezoeken de super gemiddeld 2,4 maal per week. Boodschappen via internet doen kan al binnen 5 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en ervaar zelf hoeveel tijd je bespaart. Daarbovenop komt dat je niet meer met bijv. de scooter naar de supermarkt te gaan.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen aan huis bezorgd door Lidl is dat je je niet meer druk hoeft te maken over sjorren met zware boodschappentassen. Tassen en zakken afgeladen met artikelen als stegeman, fritessaus of douwe egberts Aroma rood hebben zo een gewicht van ruim 24 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Lidl! Meer en meer consumenten beginnen ermee. Nu zijn de uitgaven aan online boodschappen rond de 424 miljoen euro. Over een jaar of 10 is dit naar alle waarschijnlijkheid ruim 3,6 miljard euro. Een relevant voordeel van online boodschappen bestellen is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Lidl Waddinxveen. Hoe dat precies werkt? Online is de keuze gewoon groter.

Steeds meer grote supermarkten als Spar en de Pakgro hebben ook een webshop. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Aardappel Anders of Elinas. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 24 euro per week bij de supermarkt. Dus zoek als de wiedeweerga uit of je al online boodschappen kunt bestellen bij Lidl. Is online bestellen geen optie, of bezorgen ze niet bij jou aan huis? Gelukkig is de keuze online enorm qua online supermarkten.

Supermarkt folders worden elke week vernieuwd bij de Lidl Waddinxveen. Actuele aanbiedingen staan daarin vermeldt. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Afgelopen periode zijn er geregeld actie’s geweest als 50% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Waddinxveen vernieuwd regelmatig de actie’s. Folders van Lidl Waddinxveen liggen klaar in het filiaal. De aanbiedingen kun je aanschaffen bij de Lidl, gevestigd aan de Promenade 91 weg met de postcode (2741NL) in Waddinxveen. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Wat zijn jouw ervaringen met Lidl Waddinxveen

De Lidl in Waddinxveen wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.4/10, gebaseerd op 249 beoordelingen van gebruikers. Wil je een review schrijven over deze supermarkt? Geef je mening via het formulier hieronder. Alvast bedankt voor jouw review over de Lidl Waddinxveen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!