COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service

Lidl Hendrik-Ido-Ambacht

Online bestellen bij Lidl Hendrik-Ido-Ambacht

Vind hier alle info over de Lidl in Hendrik-Ido-Ambacht! Wil je aanvullende informatie lezen over openingstijden, folder(s) en de wekelijkse aanbiedingen, of gewoon direct beginnen met online boodschappen doen? Het kan allemaal! Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Lidl. Op deze pagina doe je meer kennis op van de supermarkten van Lidl in Hendrik-Ido-Ambacht. Je vindt hier onder andere aanbiedingen die je niet mag missen, de uiteenlopende openingstijden, en specifieke contactgegevens van de Lidl supermarkten in Hendrik-Ido-Ambacht. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Dus nooit meer lopen met bomvolle boodschappentassen. Alle boodschappen geleverd waar en wanneer jij dat wil!

Aan de linkerkant zie je de Lidl winkels in Hendrik-Ido-Ambacht op een kaart weergegeven. Ook handig: Hieronder vind je de actuele adresgegevens van de supermarkten die er zijn. Sla het op als favoriet. Zo heb je altijd de juiste gegevens online beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Lidl supermarkten in Hendrik-Ido-Ambacht

ib3 image
Geen zin om naar de super te gaan?
Laat alles bezorgen aan huis!
Bestel nu online

Bezorgservice Lidl Hendrik-Ido-Ambacht

Is jouw favoriete Lidl Hendrik-Ido-Ambacht al gesloten? Of zit je even niet te wachten op een overvolle supermarkt? Bespaar jezelf de nodige moeite! Het is zo eenvoudig: Bestel alle boodschappen vandaag nog via internet en laat alles (als het mogelijk is) bezorgen bij jou thuis door de bezorgdienst van Lidl. Bij de online supermarkt tref je dezelfde lage prijzen als bij de “normale” supermarkten. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Opvallend: een groeiend aantal supers in Hendrik-Ido-Ambacht hebben een eigen bezorgdienst. Begin vandaag nog met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Lidl Hendrik-Ido-Ambacht aanbiedingen

De super van Lidl in Hendrik-Ido-Ambacht zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website of natuurlijk in de traditionele folder. De folder vindt je elke week weer in je brievenbus. Geen folder gezien? Of bekijk je de Lidl aanbiedingen graag op internet? Op de webshop van Lidl vindt je 24/7 de beste week-aanbiedingen. Boodschappen als Zwitsal, lu prince en natuurlijk vijgen zijn relatief vaak in de aanbieding bij Lidl Hendrik-Ido-Ambacht. Klik hieronder voor de beste aanbiedingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Hendrik-Ido-Ambacht

Zoek jij de meest recente folder van Lidl Hendrik-Ido-Ambacht? De folder wordt bezorgd bij de meeste huishoudens in en rondom Hendrik-Ido-Ambacht. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, of dat de supermarkt-folder een keer niet bezorgd is. De fysieke folder is niet de enige optie. Je kunt de folder van Lidl vandaag de dag ook eenvoudig online nalezen.

De digitale folder is voor een ieder te bekijken. Ga naar de site van Lidl, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan producten als Shoarmavlees of Biefstuk van bekende merken als Ziegler of Alesto Fine. Selecteer de onderstaande button om de gewenste folder van Lidl Hendrik-Ido-Ambacht meteen tevoorschijn te halen op je beeldscherm.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Hendrik-Ido-Ambacht

Altijd handig: De actuele openingstijden van Lidl. Deze vari‘ren per filiaal. De meerderheid van de Lidl filialen in Hendrik-Ido-Ambacht is al toegankelijk vanaf 8 uur ‘s ochtends. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De relatief kleine vestigingen van Lidl gaan dicht rond 5 uur of 6 uur. De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. Handig: In de tabel hieronder vind je doorsnee-openingstijden van Lidl Hendrik-Ido-Ambacht. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. Check de actuele openingstijden altijd even op de website van Lidl. Selecteer de button onder de tabel voor uitgebreide informatie over de openingstijden van Lidl. Denk bijvoorbeeld aan de vestiging aan de Winkelcentrum De Schoof 68, 3341EB te Hendrik-Ido-Ambacht.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Handige informatie Lidl Hendrik-Ido-Ambacht

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Lidl? Het biedt ontzettend veel gemak. Op de eerste plaats kun je er veel tijd mee besparen. Boodschappen doen in de supermarkt kost al snel 39 minuten. 77% van de supermarkt-bezoekers in Hendrik-Ido-Ambacht vindt boodschappen doen een tijdrovende klus. De consumenten die regelmatig terugkomen bij Lidl bezoeken deze supermarkt zo’n 2,6 maal per week. Boodschappen doen in een webshop kun je al doen in 16 minuten. Zorg dat je boodschappen worden thuisbezorgd en bespaar enorm veel tijd, elke week weer. Daarnaast hoef je niet langer met bijv. de brommer naar de supermarkt te gaan.

Een ander groot pluspunt van de boodschappen thuisbezorgd door Lidl is dat je niet langer hoeft te sjorren en ploeteren met zware tassen. Boodschappentassen bomvol artikelen als carolin, likeur en vanzelfsprekend plus kunnen al gauw meer wegen dan 8 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Lidl! Via internet boodschappen bestellen is hard aan het groeien. Alle Nederlanders bij elkaar besteden nu jaarlijks ongeveer 423 miljoen euro. Experts verwachten over 10 jaar dat dit stijgt naar Û4 miljoen euro. Een groot pluspunt van online boodschappen bestellen is dat je niet beperkt bent tot jouw vertrouwde supermarkt. Je hoeft namelijk niet je boodschappen te bestellen bij Lidl Hendrik-Ido-Ambacht. Online is de keuze enorm.

Veel grote supers als Poiesz Supermarkten en zelfs de Poiesz Supermarkten bieden ook een speciale online webshop. Online bestel je dus altijd de beste aanbiedingen van (A)-merken als Babybel of Znek. Profiteer van het grote aanbod en bespaar tot wel 17 euro per week aan boodschappen. Dus bekijk meteen of je al online boodschappen kunt doen bij Lidl. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Bestel dan bij 1 van de vele andere online supermarkten.

Elke week brengen ze nieuwe folders uit bij de Lidl Hendrik-Ido-Ambacht. Hierin staan alle aanbiedingen vermeldt. Deze zijn doorgaans 7 dagen geldig. Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 40% korting op een product. De supermarkt Lidl in Hendrik-Ido-Ambacht heeft geregeld nieuwe actie’s. De folders van Lidl Hendrik-Ido-Ambacht vind je dikwijls tussen de post. Deze deals zijn direct te kopen bij de Lidl aan de Winkelcentrum De Schoof 68 weg met postcode (3341EB) in Hendrik-Ido-Ambacht. Je kunt ook bij de online supermarkt boodschappen doen.

Ervaringen met Lidl Hendrik-Ido-Ambacht

De Lidl in Hendrik-Ido-Ambacht wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.4/10, gebaseerd op 262 beoordelingen van gebruikers. Hoe zou jij deze super omschrijven? Geef je mening via het formulier hieronder. Alvast bedankt voor jouw review over de Lidl Hendrik-Ido-Ambacht.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!