COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service

Spar Stadskanaal

Online boodschappen doen bij Spar Stadskanaal

Hier lees je alle details over de Spar in Stadskanaal! Op zoek naar informatie over openingstijden, actuele aanbiedingen, of direct online boodschappen bestellen? Het is allemaal mogelijk! Laat nu je boodschappen bezorgen door Spar. Op supermarkten.org lees je alles over de vestigingen van Spar in Stadskanaal. Je treft hier onder meer actuele aanbiedingen, details over openingstijden, en details over de locatie van de Spar winkels in Stadskanaal. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. De supermarkt pakt je boodschappen in en zorgt dat alles wordt bezorgd. Dus nooit meer zwoegen met tassen bomvol boodschappen. Maar alles netjes bij jou bezorgd.

Links zie je de verschillende Spar winkels in Stadskanaal in Google Maps weergegeven. Hieronder vind je de adressen van de filialen. Zo heb je altijd de juiste gegevens raadpleegbaar via internet.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Spar supermarkten in Stadskanaal

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen zin?
Alles makkelijk & snel aan huis bezorgd!
Online bestellen

Bezorgdienst Spar Stadskanaal

Is jouw favoriete Spar Stadskanaal al dicht? Of even geen tijd over voor een drukke, soms overvolle supermarkt? Bespaar jezelf de nodige moeite! Doe al je boodschappen via internet en laat de complete order (indien mogelijk) aan huis bezorgen door de bezorgservice van Spar. Prijzen in de webshops van supermarkten zijn doorgaans net zo laag als in de supermarkten. Er kunnen wel servicekosten in rekening worden gebracht. Opvallend: een groeiend aantal supers in Stadskanaal leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Spar Stadskanaal aanbiedingen

De supermarkt van Spar in Stadskanaal heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Deze worden gedeeld via de website maar ook in de bekende weekfolder. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Folder gemist? Of bekijk je de Spar aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Op de webshop van Spar vindt je 24/7 de beste week-aanbiedingen. Boodschappen als Appelen, OLA MAGNUM en/of biscuit zijn vaak in de aanbieding bij Spar Stadskanaal. Klik hieronder voor de meest recente aanbiedingen en acties.

Bekijk Spar Aanbiedingen

Folder Spar Stadskanaal

Jij wilt ‘m toch niet missen, de laatste folder van Spar Stadskanaal? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Stadskanaal. Maar het kan zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, ook kan het zijn dat de wekelijkse supermarkt folder gewoon eenmalig niet bezorgd is. Voor velen is het een handige backup: Je kunt de folder van Spar nu ook online raadplegen.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Spar, hier tref je doorgaans de folder van deze week. In de (online) folder tref je de meest veelzijdige aanbiedingen. Voorbeelden van producten die regelmatig in de aanbieding zijn: kipfilet en ook Batterijen van grote merken als Interactive Nutrition of Chiquita. Klik op de link hieronder om de actuele folder van Spar Stadskanaal direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Spar Folders

Openingstijden Spar Stadskanaal

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Spar. Elk filiaal hanteert vaak weer zijn eigen openingstijden. Het meerendeel van de Spar supers in Stadskanaal is al geopend vanaf een uur of 8. Wat de sluitingstijd betreft: Er zit vrij veel verschil tussen de winkels. De naar verhouding wat kleinere filialen van Spar gaan in veel gevallen rond een uur of 6 ‘s avonds al dicht. Voor grotere winkels is het geen uitzondering dat ze open zijn tot 9 uur of later. Scroll naar beneden voor de algemene openingstijden van Spar Stadskanaal. Niets is meer frustrerend dan een dichte deur aantreffen. Controleer de huidige openingstijden op de website van Spar. Of klik op de button hieronder voor meer informatie over de openingstijden van Spar. Denk hierbij aan de supermarkt aan de Van Boekerenweg 1, 9501GD te Stadskanaal.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Spar Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Meer info over Spar Stadskanaal

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door Spar? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Een van de grootste voordelen is de tijd die je bespaart. Boodschappen doen in de supermarkt kost al snel 40 minuten. 53% van de supermarkt-bezoekers in Stadskanaal vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. De (terugkerende) bezoekers van Spar bezoeken dit filiaal gemiddeld 2,5 keer op weekbasis. Via internet je boodschappen doen is al gepiept in 10 minuten. Laat de koerier al jouw boodschappen thuis bezorgen en ervaar zelf hoeveel tijd je bespaart. Verder hoef jij niet langer met bijvoorbeeld de brommer naar de supermarkt af te reizen.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen bezorgservice van Spar is dat je niet langer hoeft te trekken en slepen met kratten en tassen. Tassen en kratten bomvol items zoals Soep, super en ook moscato wegen, schrik niet, al snel 14 kilogram.

Je boodschappen via internet bestellen bij Spar! Online boodschappen doen is een belangrijke trend. De totale uitgaven bij de internet-supermarkt ligt nu rond de 408 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van Û3,5 miljard euro. Een groot pluspunt van boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt is dat de mogelijkheden ongekend zijn. Er is veel meer dan alleen boodschappen bestellen bij Spar Stadskanaal. Online is de keuze enorm.

Veel grote supers als Nettorama en Spar bieden ook de mogelijkheid tot online bestellen. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Zuivelhoeve en Kees. Profiteer van het grote aanbod en bespaar tot wel 20 euro per 7 dagen op je dagelijkse boodschappen. Dus zoek als de wiedeweerga uit of je al online boodschappen kunt bestellen bij Spar. Kun je hier je boodschappen nog niet online doen en laten bezorgen? Geen probleem. Er zijn nog veel meer grote supers die bij jou bezorgen.

Er zijn staan elke week weer nieuwe producten in de folder van Spar Stadskanaal. Je vind daarin alle actuele kortingen. Ze zijn ongeveer een week beschikbaar. Veel mensen komen naar deze winkel voor de 2+1 gratis. De supermarkt Spar in Stadskanaal wisselt veelvuldig van actie’s. De folders van Spar Stadskanaal zijn ook online te raadplegen.De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Spar, gelegen aan de Van Boekerenweg 1 straat met postcode (9501GD) te Stadskanaal. Eventueel kun je ook online de boodschappen bestellen.

Wat zijn jouw ervaringen met Spar Stadskanaal

De Spar in Stadskanaal wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.6/10, gebaseerd op 265 beoordelingen van gebruikers. Wil je een review schrijven over deze supermarkt? Het onderstaande formulier kun je gebruiken om jouw review te schrijven. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen met de Spar Stadskanaal.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!