Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
DEEN
Hoge kwaliteit
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl De Koog

Online boodschappen doen bij Lidl De Koog

Vind hier alle info over de Lidl in De Koog! Op zoek naar informatie over openingstijden, kortingen en aanbiedingen van deze week, of meteen online je boodschappen doen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van Lidl. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de vestigingen van Lidl in De Koog. Je bekijkt hier onder andere de beste aanbiedingen uit de wekelijkse folder, info over koopzondagen/openingstijden, en adresgegevens (straatnaam/postcode) van de Lidl vestigingen in De Koog. Bij meer en meer supermarkten kun je ook online je boodschappen bestellen. De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Oftewel: niet meer slepen met onhandige en zware tassen. Maar alles netjes bij jou bezorgd.

Aan de linkerkant bekijk je de Lidl filialen in De Koog overzichtelijk weergegeven. Ook handig: Hieronder vind je de actuele adresgegevens van de relevante supers in deze plaats. Zo heb je altijd de juiste gegevens bij de hand wanneer het nodig is.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Lidl supermarkten in De Koog

ib3 image
Geen zin een super te bezoeken?
Laat alles bezorgen aan huis!
Online bestellen

Bezorgdienst Lidl De Koog

Is jouw favoriete Lidl De Koog al gesloten? Of gewoon geen trek in een drukke, soms overvolle supermarkt? Gun jezelf het nodige gemak. Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat de boodschappen (als het kan) bezorgen bij jou thuis door de bezorgdienst van Lidl. Bij de internet-supermarkt zijn de prijzen even laag als in de supermarkten. Vaak betaal je wel een beetje bezorgkosten. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in De Koog bezorgen boodschappen aan huis. Begin vandaag nog met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Lidl De Koog aanbiedingen

De super van Lidl in De Koog zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. De wekelijkse aanbiedingen bekijk je online of natuurlijk in de traditionele folder. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Folder niet ontvangen? Of raadpleeg je de Lidl aanbiedingen het liefst digitaal? Op de webstek van Lidl zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Items als Vers, Vet en natuurlijk producten uit de categorie kitkat zijn vaak in de aanbieding bij Lidl De Koog. Klik op de link hieronder voor alle actuele aanbiedingen en andere acties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl De Koog

Op zoek naar de laatste folder van Lidl De Koog? Deze folder met aanbiedingen wordt standaard bezorgd in De Koog. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, ook kan het zijn dat de wekelijkse supermarkt folder onbedoeld bij het afval komt. Dat is geen ramp, je kunt de folder van Lidl nu ook online raadplegen.

Hiervoor open je de website van Lidl, normaal gesproken tref je de folder direct op de homepage aan. In de folder tref je allerlei aantrekkelijke aanbiedingen. Hierbij kun je denken aan boodschappen als Tandenborstel of Eieren van huismerken en a-merken als Finn Crisp of Isostar. Selecteer de button hieronder om de actuele folder van Lidl De Koog direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl De Koog

Ontdek meteen de juiste openingstijden van Lidl. Elk filiaal hanteert vaak weer zijn eigen openingstijden. De gemiddelde Lidl supers in De Koog kan al vanaf 8 uur in de ochtend worden bezocht. Wat betreft sluitingstijden: hier zien we meer verschil tussen de supers. De filialen op wat minder grote locaties Lidl zijn vaak al niet meer toegankelijk rond 6 uur. Doe je liever boodschappen in de avond? De XL-supers sluiten pas rond 9 – 10 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Lidl De Koog. Je wilt natuurlijk niet voor een gesloten deur komen te staan. Check de actuele openingstijden altijd even op de website van Lidl. Selecteer de button hieronder voor handige informatie en data over openingstijden van Lidl. Je kunt denken aan de winkel aan de Dorpsstraat 19, 1796BB te De Koog.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Meer info over Lidl De Koog

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Lidl? Het biedt tal van voordelen! Op de eerste plaats kun je er veel tijd mee besparen. Het doen van boodschappen kost al snel 36 minuten. 54% van de bevolking van De Koog denkt dat het doen van boodschappen sneller kan. De consumenten die regelmatig terugkomen bij Lidl bezoeken het filiaal zo’n 1,7 keer per week. Via internet je boodschappen doen kan al in 10 minuten. Laat alle grote boodschappen bij je thuis bezorgen en ervaar zelf hoeveel tijd je bespaart. Daarnaast hoef je niet langer met bijv. de scooter richting de supermarkt te gaan.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen bezorgservice van Lidl is dat je je niet meer druk hoeft te maken over sjorren en ploeteren met zware tassen. Tassen en kratten bomvol producten als kerst, hondenvoer en healthy people kunnen al gauw meer wegen dan 27 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Lidl! Meer en meer consumenten beginnen ermee. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 438 miljoen euro. Over pak’m beet 10 jaar bedraagt dit waarschijnlijk al Û2,7 miljard euro. Een groot voordeel van via internet boodschappen kopen is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Lidl De Koog. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als Vomar en wellicht de MCD hebben in veel gevallen al een online supermarkt waar je kunt bestellen. Bij een van de vele internet-supers is er altijd een interessante aanbieding van uiteenlopende merken als Paturain en Sacla’. Door slim te kopen bespaar je al gauw 33 euro op de wekelijkse boodschappen. Dus bekijk meteen of je al online boodschappen kunt doen bij Lidl. Biedt deze supermarkt nog geen mogelijkheid tot online bestellen? Gelukkig is de keuze online enorm qua online supermarkten.

Elke week brengen ze nieuwe folders uit bij de Lidl De Koog. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Meestal zijn ze na een week weer verlopen.Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 2 halen 1 betalen. De supermarkt Lidl in De Koog regelt voor jou unieke actie’s.De folders van Lidl De Koog zijn via internet te bekijken.Deze aanbiedingen leg je in de winkelmandje bij de Lidl, gelegen aan de Dorpsstraat 19 straat met de postcode (1796BB) te De Koog. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Wat zijn jouw ervaringen met Lidl De Koog

De Lidl in De Koog wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.3/10, gebaseerd op 231 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw ervaringen met deze supermarkt? Je kunt jouw persoonlijke mening hieronder direct insturen. Help ons een handje met jouw eigen mening over Lidl De Koog.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!