Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Badhoevedorp

Online bestellen bij Lidl Badhoevedorp

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Lidl in Badhoevedorp! Op zoek naar informatie over openingstijden, acties/aanbiedingen, of direct online boodschappen bestellen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Ontdek het gemak van de boodschappen bezorgservice van Lidl. Hier lees je uiteenlopende informatie over de supermarkten van Lidl in Badhoevedorp. Je leest hier bijvoorbeeld over de top-aanbiedingen uit de folders, info over koopzondagen/openingstijden, en de locaties van de Lidl winkels in Badhoevedorp. Goed om te weten: Bestel al je boodschappen nu gewoon online! Veel supermarkten bezorgen jouw boodschappen nu gewoon aan huis. Dat betekent: niet langer afzien met zware en onhandige tassen en kratten. Integendeel: Alle boodschappen bij jou aan huis bezorgd.

Links zie je de verschillende Lidl filialen in Badhoevedorp op een overzichtelijke manier. Ook handig: Hieronder vind je de actuele adresgegevens van de verschillende filialen. Sla het op als favoriet. Zo heb je altijd de juiste gegevens online beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Lidl supermarkten in Badhoevedorp

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Laat je boodschappen bezorgen!
Online bestellen

Bezorgdienst Lidl Badhoevedorp

Is de Lidl Badhoevedorp niet langer geopend? Of zit je even niet te wachten op een supermarkt waar je veel moet wachten? Bespaar jezelf de nodige moeite! Koop al jouw noodzakelijke boodschappen nu online en laat jouw complete bestelling (waar mogelijk) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Lidl. Bij de online-supermarkt zijn de prijzen altijd net zo scherp als in de traditionele supermarkt. Vaak betaal je wel een beetje bezorgkosten. Meer en meer supers in Badhoevedorp bezorgen boodschappen aan huis. Begin direct met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Lidl Badhoevedorp aanbiedingen

De super van Lidl in Badhoevedorp staat bekend om de vele aantrekkelijke aanbiedingen. Deze bekijk je op de website en ook in de folder. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Heb je de folder een keer niet gekregen? Of bekijk je de Lidl aanbiedingen het liefst via je PC of mobiel? Op de popualire site van Lidl bekijk je op je dooie gemak alle aanbiedingen online. Items zoals hg, mayonaise en ook glen talloch zijn regelmatig in de aanbieding bij Lidl Badhoevedorp. Selecteer de link hieronder voor de beste aanbiedingen en acties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Badhoevedorp

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Lidl Badhoevedorp? Deze folder met aanbiedingen wordt standaard bezorgd in Badhoevedorp. Maar het kan zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, ook kan het zijn dat de wekelijkse supermarkt folder perongeluk wordt weggegooid. Daarom is het goed om te weten: Je kunt de folder van Lidl tegenwoordig ook op een digitale manier inzien.

Hiervoor open je de website van Lidl, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. In de folder tref je de meest uiteenlopende aanbiedingen. Goede voorbeelden zijn o.a. Uitjes en/of Kant en klare maaltijden van huismerken en a-merken als Eat Water of Zaanlander. Selecteer de onderstaande link om de juiste folder van Lidl Badhoevedorp meteen op je gemak in te zien.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Badhoevedorp

Ontdek meteen de juiste openingstijden van Lidl. De openingsuren wisselen nogal per winkel. Het gros van de Lidl filialen in Badhoevedorp opent de deuren rond 8 uur. De sluitingstijden wisselen nogal. De relatief kleine vestigingen van Lidl sluiten rond een uur of 6. De grote (XL)-supermarkten zijn soms wel open tot 9 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Lidl Badhoevedorp. Vermijd de teleurstelling voor een gesloten deur. Actuele openingstijden kun je altijd bekijken op de website van Lidl. Klik op de knop hieronder voor meer details en informatie over de openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld de tijden van de winkel aan de Lorentzplein 31, 1171BB in Badhoevedorp.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Goed om te weten over Lidl Badhoevedorp

Je boodschappen laten thuisbezorgen door Lidl? Het biedt ontzettend veel gemak. Allereerst bespaart het enorm veel tijd. De plaatselijke supermarkt bezoeken duurt gemiddeld 29 minuten. 54% van inwoners in en nabij Badhoevedorp vindt dat boodschappen erg veel tijd in beslag neemt. De (meer loyale) klanten van Lidl bezoeken de winkel gemiddeld gezien 2,8 keer op weekbasis. Online je boodschappen bestellen doe je soms in minder dan 13 minuten. Profiteer van de boodschappen bezorgservice en en gun jezelf wat extra tijd. Tevens hoef jij niet meer met bijvoorbeeld de auto naar de supermarkt af te reizen.

Een grote meerwaarde van de boodschappen bij je thuisbezorgd door Lidl is dat je niet langer hoeft te slieren en sjorren met zware boodschappen(tassen). Plastic tassen en kratten boordevol populaire boodschappen zoals Almhof, mandarijnen en natuurlijk panga kunnen al gauw meer wegen dan 25 kilogram.

Je boodschappen via internet bestellen bij Lidl! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. De uitgaven zijn hard groeiende. Op dit moment spenderen we nabij 431 miljoen euro. In 2025 moet dit doorgegroeid zijn naar meer dan Û3,5 miljard euro. Een, voor veel consumenten, belangrijk voordeel van online boodschappen kopen is dat de mogelijkheden ongekend zijn. Er is veel meer dan alleen boodschappen bestellen bij Lidl Badhoevedorp. Online is de keuze enorm.

Veel grote supers als Nettorama en MCD laten je ook online bestellen. Online heb je dus keuze uit veel aanbiedingen van merken als Whiskas en Van Der Meulen. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 27 euro per week op je boodschappen. Dus zoek als de wiedeweerga uit of je al online boodschappen kunt bestellen bij Lidl. Te duur? Of niet mogelijk? Ontdek dan is een van de vele online supermarkten die wel bezorgen bij jou.

De supermarkt folders bevatten wekelijks nieuwe deals bij de Lidl Badhoevedorp. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Neem nou een van de populaire aanbiedingen: 2 halen 1 betalen. De supermarkt Lidl in Badhoevedorp wisselt veelvuldig van actie’s. De folders van Lidl Badhoevedorp krijg je regelmatig in de brievenbus.Deze deals zijn direct te kopen bij de Lidl, gelegen aan de Lorentzplein 31 straat (1171BB) in Badhoevedorp. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Jouw mening over Lidl Badhoevedorp

De Lidl in Badhoevedorp wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 85 beoordelingen van gebruikers. Hoe beoordeel jij deze supermarkt? Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Help ons een handje met jouw eigen mening over Lidl Badhoevedorp.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!