Dirk Barendrecht | Boodschappen bestellen en bezorgen

Dirk Barendrecht

Dirk Barendrecht

Online bestellen bij Dirk Barendrecht

Op Supermarkten.org vind je alle info over de Dirk in Barendrecht! Op zoek naar details over bijvoorbeeld openingstijden, kortingen en aanbiedingen, of wil je gewoon direct online boodschappen doen? Het is allemaal mogelijk! Geniet nu van de boodschappen bezorgdienst van Dirk. Op deze pagina lees je alles wat je nodig hebt over de supermarkten van Dirk in Barendrecht. Hier bekijk je onder andere informatie over actuele aanbiedingen, openingstijden per winkel, en adressen van de verschillende Dirk supermarkten in Barendrecht. Wist je dat je nu ook je boodschappen online kunt doen? Veel supermarkten bezorgen jouw boodschappen nu gewoon aan huis. Dus zeg maar dag tegen sjorren met tassen bomvol boodschappen. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Linksboven zie je een deel van de Dirk filialen in Barendrecht in Google Maps weergegeven. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de filialen die er zijn in deze plaats. Zo heb jij altijd de juiste adressen tot je beschikking.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Dirk supermarkten in Barendrecht

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Laat alles bezorgen aan huis!
Online bestellen

Bezorgdienst Dirk Barendrecht

Is jouw favoriete Dirk Barendrecht niet open? Of geen zin in een massale supermarkt? Gun jezelf het nodige gemak. Het is zo eenvoudig: Bestel alle boodschappen vandaag nog via internet en laat alles (als het mogelijk is) bezorgen bij jou thuis door de bezorgdienst van Dirk. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de reguliere supermarkt. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Meer en meer supers in Barendrecht leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Bestel al je boodschappen direct online!

[yuzo_related]

Dirk Barendrecht aanbiedingen

Het filiaal van Dirk in Barendrecht zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Deze worden gedeeld via de website of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. Deze folder valt waarschijnlijk ook bij jou in de bus. Is de folder deze week niet bij jou aangekomen? Of verken jij de laatste Dirk aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Op de webstek van Dirk vindt je altijd de meest actuele aanbiedingen. Producten zoals eikenbladsla, mango maar bijvoorbeeld ook Gerookte zalm zijn graag geziene aanbiedingen bij Dirk Barendrecht. Nieuwsgierig? Klik op de knop hieronder voor een compleet overzicht van de aanbiedingen en kortingen.

Bekijk Dirk Aanbiedingen

Folder Dirk Barendrecht

Jij wilt ‘m toch niet missen, de laatste folder van Dirk Barendrecht? De bekende week folder wordt standaard huis-aan-huis bezorgd in en rondom Barendrecht. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, of dat de folder van de supermarkt niet aangekomen is. Gelukkig is er meer naast de papieren folder. Je kunt de folder van Dirk ook via internet bekijken.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Dirk en selecteer hier het item “folder”. In de wekelijkse folder tref je van alles aan. Denk bijvoorbeeld aan producten als Zakdoekjes en ook Toetje van grote merken als Taifun of Jimmy’s. Selecteer de onderstaande link om de laatste folder van Dirk Barendrecht meteen te bekijken.

Bekijk Dirk Folders

Openingstijden Dirk Barendrecht

Bekijk hier de actuele openingstijden van Dirk. De openingstijden zijn vaak verschillend per vestiging. De doorsnee Dirk winkels in Barendrecht kan al vanaf 8 uur in de ochtend worden bezocht. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De “kleine” supers van Dirk gaan dicht rond 5 uur of 6 uur. Overdag geen tijd om boodschappen te doen? Grote supers sluiten pas rond 9 of 10 uur. Hieronder vind je de globale openingstijden van Dirk Barendrecht. Niets is meer frustrerend dan een dichte deur aantreffen. De meest recente (en dus juiste) openingstijden bekijk je op de site van Dirk. Selecteer de button hieronder voor handige informatie en data over openingstijden van Dirk. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Muziekplein 5, 2992GH in Barendrecht.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dirk Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over Dirk Barendrecht

Wil jij het gemak ontdekken van de boodschappen bezorgdienst van Dirk? Het levert je veel voordelen op. Op de eerste plaats kun je er veel tijd mee besparen. Het doen van boodschappen kost al snel 40 minuten. 60% van de bewoners van Barendrecht zou zijn/haar boodschappen sneller willen doen. De consumenten die regelmatig terugkomen bij Dirk bezoeken de super gemiddeld 2,8 keer op weekbasis. Online je boodschappen bestellen kan al binnen 13 minuten. Laat de boodschappen aan huis bezorgen en bespaar al gauw een uur tijd. Daarnaast hoef je niet langer met bijvoorbeeld de brommer naar een supermarkt of andere foodwinkel te gaan.

Een ander voordeel van de boodschappen bezorgservice van Dirk houdt in dat je niet meer hoeft te sjorren en ploeteren met zware tassen. Tassen en zakken afgeladen met (zware) boodschappen als Yoghurt, belegen kaas of palmolive hebben al gauw een gewicht van 5 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Dirk! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. De uitgaven zijn hard groeiende. Op dit moment spenderen we nabij 400 miljoen euro. Over pak’m beet 10 jaar bedraagt dit waarschijnlijk al 3,9 miljard euro. Een, voor veel consumenten, belangrijk voordeel van online boodschappen kopen is dat de mogelijkheden ongekend zijn. Er is veel meer dan alleen boodschappen bestellen bij Dirk Barendrecht. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als Nettorama of de Jan Linders bieden ook een speciale online webshop. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Rigoni di Asiago of La Trappe. Profiteer van het grote aanbod en bespaar tot wel 10 euro op de boodschappen die je elke week koopt. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Dirk. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Geen probleem. Er zijn nog veel meer grote supers die bij jou bezorgen.

Elke week brengen ze nieuwe folders uit bij de Dirk Barendrecht. Bekijk daarin de recente aanbiedingen. Let op: Na enkele dagen zijn deze verlopen.Een voorbeeld van een boodschappen aanbieding is: 35% korting op een artikel. De supermarkt Dirk in Barendrecht krijgt elke week nieuwe actie’s. De folders van Dirk Barendrecht vind je dikwijls tussen de post. Profiteren van deze aanbiedingen kan direct bij de Dirk, gevestigd aan de Muziekplein 5 weg met postcode (2992GH) in Barendrecht. Wil je liever online boodschappen doen dan kan dit ook.

Jouw mening over Dirk Barendrecht

De Dirk in Barendrecht wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.3/10, gebaseerd op 170 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw ervaringen met deze supermarkt? Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Draag zelf bij aan deze website met jouw review over de Dirk Barendrecht.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!