Dirk Rotterdam | Boodschappen bestellen en bezorgen

Dirk Rotterdam

Dirk Rotterdam

Online boodschappen bestellen bij Dirk Rotterdam

Op Supermarkten.org vind je alle info over de Dirk in Rotterdam! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, actuele folders en aanbiedingen, of wil je gewoon direct online boodschappen doen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Dirk. Op deze website lees je handige info over de supermarkten van Dirk in Rotterdam. Je vindt hier onder andere aanbiedingen die je niet mag missen, openingstijden, en adressen van de verschillende Dirk winkels in Rotterdam. Wellicht handig voor jou: Bestel nu ook je boodschappen via internet. Een groot deel van de supers bezorgt de boodschappen bij je thuis. Dus nooit meer slepen met de welbekende zware tassen. Integendeel: Alle boodschappen bij jou aan huis bezorgd.

Linksboven zie je een deel van de Dirk filialen in Rotterdam weergegeven. Klik op het pinnetje voor meer info. Scroll naar beneden voor de adressen van de filialen. Op die manier heb je in een keer alle juiste data raadpleegbaar via internet.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Dirk supermarkten in Rotterdam

ib3 image
Geen zin om naar de super te gaan?
Laat alles bezorgen aan huis!
Online bestellen

Bezorgdienst Dirk Rotterdam

Is de Dirk Rotterdam niet meer geopend? Of gewoon geen trek in een drukbezochte supermarkt? Ontdek de mogelijkheden van de internet-supermarkt. Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat alle artikelen (als het kan) bij je thuis bezorgen door de bezorgdienst van Dirk. Bij de online-supermarkt zijn de prijzen altijd net zo scherp als in de “normale” supermarkten. Houd wel rekening mee met servicekosten van zo’n 3 tot 5 euro. Meer en meer supers in Rotterdam leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Bestel direct online!

[yuzo_related]

Dirk Rotterdam aanbiedingen

De vestiging van Dirk in Rotterdam biedt elke week weer de meest waanzinnige aanbiedingen. Deze bekijk je op de website maar ook in de bekende weekfolder. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Is de folder deze week niet bij jou aangekomen? Of bekijk je de Dirk aanbiedingen graag op internet? Op de veelgeprezen website van Dirk zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Items als groente, mp4 en artikelen uit de categorie malt zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Dirk Rotterdam. Meer weten? Selecteer de button hieronder voor de beste aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Dirk Aanbiedingen

Folder Dirk Rotterdam

Op zoek naar de actuele folder van Dirk Rotterdam? De folder wordt bezorgd bij de meeste huishoudens in en rondom Rotterdam. Helaas gebeurt het soms dat de bezorger niet in jouw wijk of buurt bezorgt, of dat de week-folder van de supermarkt een keer niet bezorgd is. Gelukkig kun je de folder van Dirk nu ook online raadplegen.

Hiervoor open je de website van Dirk en klik op “aanbiedingen” of “folder”. De (online) folder biedt elke week weer een mooie selectie met aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan producten als Diepvriesgroente of Stroop van bekende merken als Healthy Planet of De Kroes. Selecteer de onderstaande link om de aanbiedingen, verzameld in de folder van Dirk Rotterdam direct tevoorschijn te toveren.

Bekijk Dirk Folders

Openingstijden Dirk Rotterdam

Ontdek de juiste openingstijden van Dirk. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. Het meerendeel van de Dirk supers in Rotterdam is al geopend vanaf een uur of 8. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De relatief kleine vestigingen van Dirk gaan dicht rond 5 uur of 6 uur. Grotere vestigingen zijn vaak wel open tot 9 of 10 uur. Handig: In de tabel hieronder vind je doorsnee-openingstijden van Dirk Rotterdam. Je wilt niet voor niets naar een supermarkt toegaan. De juiste openingstijden die nu gelden check je altijd op de site van Dirk. Klik op de knop hieronder voor meer details en informatie over de openingstijden van Dirk. Denk bijvoorbeeld aan de vestiging aan de Zevenkampse Ring 869, 3069MD in Rotterdam.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dirk Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Lees deze informatie over Dirk Rotterdam

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Dirk? Het is dŽ uitkomst voor iedere consument die houdt van gemak. Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. De plaatselijke supermarkt bezoeken kost al snel 24 minuten. 68% van de supermarkt-bezoekers in Rotterdam vindt dat boodschappen erg veel tijd in beslag neemt. De (terugkerende) bezoekers van Dirk bezoeken de supermarkt gemiddeld 2,7 maal per week. Via internet je boodschappen doen kan al in 14 minuten. Laat de boodschappen aan huis bezorgen en en maak veel vrije tijd vrij. Natuurlijk hoef je dan ook niet meer met bijvoorbeeld de benenwagen naar de supermarkt te gaan.

Een ander groot pluspunt van de boodschappen aan huis bezorgd door Dirk is dat je je niet meer druk hoeft te maken over tillen en trekken met kratten en tassen. Boodschappentassen bomvol boodschappen zoals Koopmans, rode zalm en ook producten uit de categorie Mandarijn wegen, schrik niet, al snel 6 kilogram.

Via internet je boodschappen doen bij Dirk! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. De totale uitgaven bij de internet-supermarkt ligt nu rond de 411 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim 3,7 miljard euro. Een relevant voordeel van boodschappen doen bij de online-supermarkt is dat er meer is dan alleen boodschappen bestellen bij Dirk Rotterdam. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als PLUS en de Jan Linders bieden ook de mogelijkheid tot online bestellen. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Enkhuizer en Theha. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 17 euro per week. Daar kun je leuke andere dingen mee doen. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Dirk. Wordt er niet bij jou bezorgd, of is online boodschappen doen Ÿberhaupt niet mogelijk? Wat betreft online supermarkten is de keuze enorm.

Wekelijks verschijnen er nieuwe supermarkt folders van de Dirk Rotterdam. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Het nadeel is dat ze beperkt geldig zijn. In het verleden kon je profiteren van o.a. 25% korting op een product. De supermarkt Dirk in Rotterdam heeft geregeld nieuwe actie’s. De folders van Dirk Rotterdam zijn via internet te bekijken.Je vul je winkelwagentje met deze aanbiedingen bij de Dirk, gevestigd aan de Zevenkampse Ring 869 straat met de postcode (3069MD) in Rotterdam. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Review van Dirk Rotterdam

De Dirk in Rotterdam wordt gemiddeld beoordeeld met een 9/10, gebaseerd op 188 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw ervaringen met deze supermarkt? Je kunt jouw persoonlijke mening hieronder direct insturen. Draag zelf bij aan deze website met jouw review over de Dirk Rotterdam.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!