PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
COOP
Goede bezorging
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
DEEN
Hoge kwaliteit
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Spar Lierop

Online boodschappen doen bij Spar Lierop

Op Supermarkten.org vind je alle info over de Spar in Lierop! Op zoek naar informatie over openingstijden, actuele aanbiedingen, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Je vindt er hier alle informatie over. Bestel online en ontdek de handige boodschappen bezorgservice van Spar. Hier vind je meer gegevens over de vestigingen van Spar in Lierop. Je leest hier onder meer de beste aanbiedingen uit de wekelijkse folder, info over openingstijden, en de huidige adresgegevens van de Spar vestigingen in Lierop. Bij meer en meer supermarkten kun je ook online je boodschappen bestellen. Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Niet meer ploeteren met zware en onhandige tassen en kratten. Integendeel: Alle boodschappen bij jou aan huis bezorgd.

Links zie je de verschillende Spar supermarkten in Lierop in een handig kaartje weergegeven. Onder het kaatje vind je de contactgegevens van de supermarkten. Sla het op als favoriet. Zo heb je altijd de juiste gegevens tot je beschikking.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Spar supermarkten in Lierop

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
De boodschappen bij jou thuisbezorgd!
Bestel nu online

Bezorgservice Spar Lierop

Is jouw favoriete Spar Lierop op dit moment gesloten? Of misschien gewoon even geen trek in een drukke supermarkt? Ontdek de mogelijkheden van de internet-supermarkt. Bestel al je boodschappen makkelijk & snel online en laat de boodschappen (waar mogelijk) morgen al bezorgen door de bezorgservice van Spar. Bij de internet-supermarkt zijn de prijzen even laag als in de supermarkten. Er kunnen wel servicekosten in rekening worden gebracht. Het is al lang geen hype meer: Veel supers in Lierop doen aan thuisbezorging van boodschappen. Bestel direct online!

[yuzo_related]

Spar Lierop aanbiedingen

De supermarkt van Spar in Lierop biedt voortdurend de beste aanbiedingen. Deze worden gedeeld via de website maar ook in de bekende weekfolder. De folder met aanbiedingen beland elke week bij jou in de bus. Folder gemist? Of raadpleeg je de Spar aanbiedingen het liefst online? Binnen de website van Spar kun je de laatste aanbiedingen op je gemak bekijken. Artikelen als Partysauzen, schoenen en/of offley zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Spar Lierop. Klik hieronder voor alle actuele aanbiedingen van deze week.

Bekijk Spar Aanbiedingen

Folder Spar Lierop

Jij wilt ‘m toch niet missen, de laatste folder van Spar Lierop? Deze folder met aanbiedingen wordt standaard bezorgd in Lierop. Maar het kan zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de week-folder van de supermarkt vergeten is door de postbode. Gelukkig kun je de folder van Spar op je gemak via internet bekijken.

Dit werkt heel simpel. Je opent de website van Spar, hier tref je doorgaans de folder van deze week. In de (online) folder tref je de meest veelzijdige aanbiedingen. Voorbeelden van producten die regelmatig in de aanbieding zijn: Salades en Biologische Producten van huismerken en a-merken als Valle Del Sole en Natur Compagnie. Selecteer de button hieronder om de gewenste folder van Spar Lierop direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Spar Folders

Openingstijden Spar Lierop

Ontdek meteen de juiste openingstijden van Spar. Elk filiaal hanteert vaak weer zijn eigen openingstijden. Het grootste gedeelte van de Spar supers in Lierop is al geopend vanaf een uur of 8. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De “kleine” supers van Spar gaan dicht rond 5 uur of 6 uur. De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. In het schema hieronder vind je de algemene openingstijden van Spar Lierop. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. Tip: De meest recente/kloppende openingstijden bekijk je altijd op de site van Spar. Of klik op de button hieronder en lees meer over de actuele openingstijden van Spar. Bijvoorbeeld die van de vestiging aan de Offermansstraat 2, 5715AN in Lierop.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Spar Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra info over Spar Lierop

Gebruik maken van de boodschappen bezorgservice van Spar? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Het grootste voordeel is misschien wel dat je zee‘n van tijd bespaart. De plaatselijke supermarkt bezoeken kost al gauw 32 minuten. 50% van de consumenten in Lierop is van mening dat boodschappen doen veel tijd kost. De (terugkerende) bezoekers van Spar bezoeken de winkel gemiddeld gezien 2,1 maal per week. Online je boodschappen bestellen doe je soms in minder dan 13 minuten. Profiteer van de boodschappen bezorgservice en en profiteer van extra vrije tijd. Bovendien hoef je niet meer met bijvoorbeeld de scooter naar de super te reizen.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen bezorgservice van Spar is dat je niet meer hoef te sjouwen en slepen met tassen. Plastic tassen en kratten boordevol items zoals verzorging, milka en ook mineola hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 26 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Spar! Online boodschappen doen is een belangrijke trend. De online uitgaven groeiend snel. Op dit moment spenderen we ongeveer 363 miljoen euro. Over een jaar of 10 is dit naar alle waarschijnlijkheid ruim 2,6 miljard euro. Een mooi aspect van online boodschappen bestellen is dat er opeens veel meer mogelijkheden zijn. Je “hoeft” niet je boodschappen te bestellen bij Spar Lierop. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als DekaMarkt of Deen hebben ook een webshop. Bij de internet-supermarkten heb je dus altijd een groot aanbod aanbiedingen van merken als Douwe Egberts of Carpe Diem. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 33 euro per week bij de supermarkt. Vraag of zoek direct even of je al online boodschappen kunt doen bij Spar. Biedt deze supermarkt nog geen mogelijkheid tot online bestellen? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

Op de kleintjes letten? Bekijk dan de supermarkt folder van Spar Lierop. In deze flyers vind je actuele kortingen. Ze zijn ongeveer een week beschikbaar. Er zijn veel klanten die gebruik maken van bijv. de 2+1 gratis. De supermarkt Spar in Lierop heeft voor jou de beste actie’s. De folders van Spar Lierop zijn via internet te bekijken.Deze deals zijn direct te kopen bij de Spar, gelegen aan de Offermansstraat 2 weg (5715AN) te Lierop. Wil je liever online boodschappen doen dan kan dit ook.

Geef jouw mening over Spar Lierop

De Spar in Lierop wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.7/10, gebaseerd op 220 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Help ons een handje met jouw eigen mening over Spar Lierop.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!