COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service

Spar Rotterdam

Online boodschappen doen bij Spar Rotterdam

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Spar in Rotterdam! Op zoek naar informatie over openingstijden, aanbiedingen, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van Spar. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de supermarkten van Spar in Rotterdam. Je vindt hier onder andere de beste kortingen en acties uit de folder, openingstijden per winkel, en de locaties van de Spar winkels in Rotterdam. Wist je dat je nu ook je boodschappen online kunt doen? De supermarkt pakt je boodschappen in en zorgt dat alles wordt bezorgd. Oftewel: niet meer lopen met bomvolle boodschappentassen. Alle boodschappen gewoon bij jou thuis bezorgd.

Aan de andere kant zie je de Spar supermarkten in Rotterdam in Google Maps weergegeven. Iets verder naar beneden volgende adresgegegevens van de verschillende filialen. Altijd de actuele informatie raadpleegbaar via internet.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Spar supermarkten in Rotterdam

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen zin?
Laat je boodschappen bezorgen!
Online bestellen

Bezorgdienst Spar Rotterdam

Is de Spar Rotterdam op dit moment gesloten? Of ben je even niet in the mood voor een drukbezochte supermarkt? Gun jezelf wat gemak! Doe al je boodschappen via internet en laat jouw complete bestelling (waar mogelijk) lekker makkelijk bij jou thuisbezorgen door Spar. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de fysieke winkels. Het kan zijn dat je een paar euro bezorgkosten moet betalen. Opvallend: een groeiend aantal supers in Rotterdam doen aan thuisbezorging van boodschappen. Begin direct met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Spar Rotterdam aanbiedingen

Het filiaal van Spar in Rotterdam zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website of in de vertrouwde weekfolder. Deze folder wordt normaal gesproken elke week bezorgd. Deze week niets ontvangen? Of check je de Spar aanbiedingen het liefst online? Op de popualire site van Spar zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Producten zoals Tuin, varkensfilet en juist ook Actimel vind je vaak in de aanbieding bij Spar Rotterdam. Selecteer de link hieronder voor de laatste aanbiedingen en andere acties.

Bekijk Spar Aanbiedingen

Folder Spar Rotterdam

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Spar Rotterdam? De folder wordt normaal gesproken bezorgd bij alle inwoners van Rotterdam. Maar het kan zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of wat ook kan: dat de folder onbedoeld bij het afval komt. De fysieke folder is niet de enige optie. Je kunt de folder van Spar op je gemak via internet bekijken.

Hiervoor open je de website van Spar, daar vind je altijd de actuele folder. Elke week weer vindt je de beste aanbiedingen terug in de (online) folder. Bekende voorbeelden zijn boodschappen als Wijn en ook Fruit van huismerken en a-merken als Bakkersbest en La Bio Idea. Klik op de onderstaande link om de actuele folder van Spar Rotterdam direct tevoorschijn te toveren.

Bekijk Spar Folders

Openingstijden Spar Rotterdam

Altijd handig: De actuele openingstijden van Spar. De openingstijden zijn vaak verschillend per vestiging. De meeste Spar winkels in Rotterdam is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. De sluitingstijden wisselen nogal. De lokale/kleinere supers van Spar sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). Doe je liever boodschappen in de avond? De XL-supers sluiten pas rond 9 – 10 uur. In het schema hieronder vind je de algemene openingstijden van Spar Rotterdam. Voorkom teleurstellingen van een dichte deur. Tip: De meest recente/kloppende openingstijden bekijk je altijd op de site van Spar. Klik op de knop hieronder en check specifieke info over openingstijden van Spar. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de Steve Bikoplaats 14, 3065EE te Rotterdam.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Spar Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Bekijk extra info over Spar Rotterdam

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door Spar? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Op de eerste plaats kun je er veel tijd mee besparen. Boodschappen doen in de supermarkt duurt minimaal al gauw 30 minuten. 68% van de supermarkt-bezoekers in Rotterdam vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. De (meer loyale) klanten van Spar bezoeken de supermarkt gemiddeld 1,8 maal per week. Boodschappen via internet doen kan al binnen 14 minuten. Laat de koerier al jouw boodschappen thuis bezorgen en cre‘er veel extra tijd. Bovendien hoef je niet meer met bijvoorbeeld de bus naar de supermarkt af te reizen.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen bij je thuisbezorgd door Spar is dat je niet meer hoef te slieren en sjorren met zware boodschappen(tassen). Het winkelmandje bomvol populaire boodschappen zoals aardbei, maaslander en juist ook dubbelfrisss wegen bij elkaar al snel 24 kilogram.

Je boodschappen via internet bestellen bij Spar! Via internet boodschappen bestellen is hard aan het groeien. De online uitgaven groeiend snel. Op dit moment spenderen we ongeveer 405 miljoen euro. In 2025 moet dit doorgegroeid zijn naar meer dan 3,1 miljard euro. Een mooi aspect van online boodschappen kopen is dat de mogelijkheden ongekend zijn. Er is veel meer dan alleen boodschappen bestellen bij Spar Rotterdam. Via het internet heb je simpelweg meer keuze.

De bekende ketens als Pryma of de Hoogvliet laten jou ook al bestellen via een online webshop. Bij een van de vele online supermarkten kun je dus altijd producten met korting bestellen van merken als Oma’s Cake en Le Perron. Door hier slim gebruik van te maken bespaar je al snel 33 euro per week bij de supermarkt. Vraag of zoek direct even of je al online boodschappen kunt doen bij Spar. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Probeer dan een andere online supermarkt.

Wekelijks verschijnen er nieuwe supermarkt folders van de Spar Rotterdam. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Veel mensen komen naar deze winkel voor de 45% korting op een product. De supermarkt Spar in Rotterdam vernieuwd regelmatig de actie’s. De folders van Spar Rotterdam staan boordevol kortingpakkers.De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Spar, gelegen aan de Steve Bikoplaats 14 straat met de postcode (3065EE) in Rotterdam. Eventueel kun je ook online de boodschappen bestellen.

Review van Spar Rotterdam

De Spar in Rotterdam wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.3/10, gebaseerd op 219 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw review in te sturen. Help ons een handje met jouw eigen mening over Spar Rotterdam.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!