logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Spar Maastricht

Online boodschappen bestellen bij Spar Maastricht

Hier lees je alle details over de Spar in Maastricht! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, folder(s) en de wekelijkse aanbiedingen, of meteen online je boodschappen doen? Je vindt er hier alle informatie over. Maak nu gebruik van de handige bezorgdienst van Spar. Op deze pagina doe je meer kennis op van de vestigingen van Spar in Maastricht. Je bekijkt hier onder andere huidige folders, de wisselende openingstijden, en specifieke contactgegevens van de Spar supermarkten in Maastricht. Bij meer en meer supermarkten kun je ook online je boodschappen bestellen. De supermarkten bezorgen jouw bestelling bij jou aan huis. Dus zeg maar dag tegen ploeteren met zware en onhandige tassen en kratten. Alle artikelen aan huis bezorgd wanneer jou dat uitkomt!

Aan de linkerkant zie je de Spar supermarkten in Maastricht weergegeven in Google Maps. Iets verder naar beneden volgende adresgegegevens van de supers. Dat scheelt weer wat speurwerk: altijd het actuele adres bij de hand wanneer het nodig is.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Spar supermarkten in Maastricht

Geen zin om naar de super te gaan?
Laat alles bezorgen aan huis!
Online bestellen

Bezorgservice Spar Maastricht

Is de Spar Maastricht gesloten? Of even geen tijd over voor een massale supermarkt? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat de producten (indien mogelijk) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Spar. Bij de online supermarkt tref je dezelfde lage prijzen als bij de stenen supermarkt. Er kunnen wel servicekosten in rekening worden gebracht. Opvallend: een groeiend aantal supers in Maastricht leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Spar Maastricht aanbiedingen

De winkel van Spar in Maastricht zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Deze bekijk je op de website maar natuurlijk ook in de wekelijkse folder. Deze folder wordt normaal gesproken elke week bezorgd. Geen folder gezien? Of bekijk jij de wekelijkse Spar aanbiedingen het liefst via je PC of mobiel? Op de website van Spar vindt je 24/7 alle actuele aanbiedingen. Items als Pils, healthy people en uiteraard ook hackman panne zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij Spar Maastricht. Klik nu op de onderstaande button voor de laatste aanbiedingen en prijsverlagingen.

Bekijk Spar Aanbiedingen

Folder Spar Maastricht

Geïnteresseerd in de laatste folder van Spar Maastricht? Deze folder met aanbiedingen wordt standaard bezorgd in Maastricht. Helaas gebeurt het soms dat de bezorger niet in jouw wijk of buurt bezorgt, of dat de folder wellicht niet aangekomen is. Voor velen is het een handige backup: Je kunt de folder van Spar op je gemak via internet bekijken.

De digitale folder is voor een ieder te bekijken. Ga naar de site van Spar, daar vind je altijd de actuele folder. In de wekelijkse folder tref je van alles aan. Welbekende voorbeelden van producten zijn Wc-papier en/of Afwasmiddel van bekende merken als Hands Off My Chocolate of Lassie. Klik op de onderstaande link om de actuele folder van Spar Maastricht meteen tevoorschijn te halen op je beeldscherm.

Bekijk Spar Folders

Openingstijden Spar Maastricht

Check hier de actuele openingstijden van Spar. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. De gemiddelde Spar filialen in Maastricht kan al vanaf 8 uur in de ochtend worden bezocht. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De relatief kleine vestigingen van Spar sluiten rond een uur of 6. Overdag geen tijd om boodschappen te doen? Grote supers sluiten pas rond 9 of 10 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Spar Maastricht. Voorkom teleurstellingen van een dichte deur. De accurate openingstijden kun je controleren op de site van Spar. Klik op de link onder de openingstijden voor uitgebreide informatie over de openingstijden van Spar. Denk hierbij aan de supermarkt aan de Pastoor Moormanstraat 160, 6219AX in Maastricht.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Spar Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Handige informatie Spar Maastricht

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Spar? Het biedt tal van voordelen! Het levert je een boel tijdwinst op. Het doen van boodschappen duurt gemiddeld 22 minuten. 53% van inwoners in en nabij Maastricht vindt boodschappen doen een tijdrovende klus. De consumenten die regelmatig terugkomen bij Spar bezoeken de winkel ongeveer 2,5 keer per week. Online boodschappen doen is al gepiept in 5 minuten. Laat de boodschappen aan huis bezorgen en en gun jezelf wat extra tijd. Daarbovenop komt dat je niet meer met bijv. de benenwagen naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Een ander groot pluspunt van de boodschappen bij je thuisbezorgd door Spar is: niet meer sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Tassen en kratten bomvol artikelen als Dora, Cabri maar bijvoorbeeld ook knolselderij hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 23 kilogram.

Je boodschappen via internet bestellen bij Spar! Het is steeds populairder. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 429 miljoen euro. In 2025 bedraagt dit waarschijnlijk al 3,4 miljard euro. Een mooi kenmerk van online boodschappen bestellen is dat er meer is dan alleen boodschappen bestellen bij Spar Maastricht. Hoe dat zit? Via internet heb je veel keuze.

Grote supers als Pryma plus de Coop laten je ook online bestellen. Online heb je dus keuze uit veel aanbiedingen van merken als Zuivelhoeve en Jack Link’s. Profiteer hiervan, en bespaar al gauw 17 euro per week op je boodschappen. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Spar. Kun je hier je boodschappen nog niet online doen en laten bezorgen? Dan zijn er (gelukkig) nog genoeg andere supers die wel bij jou bezorgen.

Elke week vind je een nieuwe supermarkt folder bij de Spar Maastricht. Eenvoudig alle aanbiedingen verzameld. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. Er zijn veel klanten die gebruik maken van bijv. de 4 halen 2 betalen. De supermarkt Spar in Maastricht heeft geregeld nieuwe actie’s. Folders van Spar Maastricht vind je dikwijls tussen de post. Deze aanbiedingen leg je in de winkelmandje bij de Spar, gelegen aan de Pastoor Moormanstraat 160 straat met de postcode (6219AX) te Maastricht. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Wat zijn jouw ervaringen met Spar Maastricht

De Spar in Maastricht wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.8/10, gebaseerd op 193 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Help ons een handje met jouw eigen mening over Spar Maastricht.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!