logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Spar Hallum

Online bestellen bij Spar Hallum

Hier lees je alle details over de Spar in Hallum! Op zoek naar specifieke openingstijden of kortingen en aanbiedingen, of wil je gewoon direct online boodschappen doen? Je kunt er hier direct alles over lezen. Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van Spar. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de supermarkten van Spar in Hallum. Je leest hier onder meer de beste kortingen en acties uit de folder, de uiteenlopende openingstijden, en adresgegevens van de Spar supermarkten in Hallum. Handig: Je kunt nu ook snel je boodschappen online doen. Veel supermarkten bezorgen jouw boodschappen nu gewoon aan huis. Je hoort het goed: niet langer ploeteren met de welbekende zware tassen. Alle boodschappen geleverd waar en wanneer jij dat wil!

Hiernaast worden de Spar winkels in Hallum op een overzichtelijke manier. Ook handig: Hieronder vind je de actuele adresgegevens van de supermarkten. Op deze manier heb je altijd het juiste adres online beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Spar supermarkten in Hallum

Geen zin om naar de super te gaan?
Alles makkelijk & snel aan huis bezorgd!
Online bestellen

Bezorgdienst Spar Hallum

Is de winkel Spar Hallum al dicht? Of ben je even niet in the mood voor een drukbezochte supermarkt? Profiteer van het gemak van de internet-supermarkt. Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat alles (als het mogelijk is) morgen al bezorgen door de bezorgservice van Spar. Goed om te weten: Online zie je vrijwel altijd net zulke lage prijzen als bij de traditionele supermarkt. Veel supermarken rekenen nog wel een kleine bijdrage voor de bezorging. Een groot aantal supermarkten in Hallum bezorgen jouw boodschappen al een tijdje thuis. Start vandaag nog met boodschappen doen via internet!

[yuzo_related]

Spar Hallum aanbiedingen

De winkel van Spar in Hallum heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Deze kun je online rustig bekijken of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. Deze folder wordt normaal gesproken elke week bezorgd. Deze week niets ontvangen? Of bekijk je de Spar aanbiedingen liever online? Op de site van Spar bekijk je op je dooie gemak alle aanbiedingen online. Boodschappen als Sate, pomp en Champignon zijn regelmatig in de aanbieding bij Spar Hallum. Klik hieronder voor de laatste aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Spar Aanbiedingen

Folder Spar Hallum

Op zoek naar de laatste folder van Spar Hallum? De folder wordt normaal gesproken bezorgd bij alle inwoners van Hallum. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, of wat ook kan: dat de folder simpelweg niet bezorgd wordt. Gelukkig is er meer naast de papieren folder. Je kunt de folder van Spar ook via internet bekijken.

De digitale folder is voor een ieder te bekijken. Ga naar de site van Spar, normaal gesproken tref je de folder direct op de homepage aan. In de folder tref je de meest uiteenlopende aanbiedingen. Denk hierbij aan producten zoals Papier en Soep van grote merken als Iglo en Danish Chef. Klik op de knop hieronder om de gewenste folder van Spar Hallum meteen tevoorschijn te halen op je beeldscherm.

Bekijk Spar Folders

Openingstijden Spar Hallum

Check hier de actuele openingstijden van Spar. De openingsuren wisselen nogal per winkel. De meeste Spar supers in Hallum is al toegankelijk vanaf 8 uur ‘s ochtends. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De “kleine” supers van Spar gaan in veel gevallen rond een uur of 6 ‘s avonds al dicht. De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Spar Hallum. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. Actuele openingstijden kun je altijd bekijken op de website van Spar. Selecteer de button hieronder voor uitgebreide informatie over de openingstijden van Spar. Je kunt denken aan de winkel aan de Mounebuorren 8, 9074CJ in Hallum.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Spar Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Nuttige informatie over Spar Hallum

Wil jij het gemak ontdekken van de boodschappen bezorgdienst van Spar? Het levert je veel voordelen op. Allereerst bespaart het enorm veel tijd. Het bezoeken van een supermarkt duurt al snel 20 minuten. 74% van de consumenten woonachtig in Hallum vindt boodschappen doen een tijdrovende klus. Klanten van Spar bezoeken dit filiaal gemiddeld 2,3 keer op weekbasis. Online je boodschappen bestellen kan al binnen 16 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en ervaar zelf hoeveel tijd je bespaart. Natuurlijk hoef je dan ook niet meer met bijvoorbeeld de metro naar een filiaal van de super te gaan.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen aan huis bezorgd door Spar is dat je niet meer hoef te sjorren met zware boodschappentassen. De winkelwagen vol met boodschappen zoals bijvoorbeeld mie, kalkoen en ook producten uit de categorie Iglo hebben zo een gewicht van ruim 19 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Spar! Het is steeds populairder. De totale uitgaven bij de internet-supermarkt ligt nu rond de 389 miljoen euro. Experts verwachten over 10 jaar dat dit stijgt naar Û3,4 miljard euro. Een groot voordeel van online boodschappen kopen is dat er opeens veel meer mogelijkheden zijn. Je “hoeft” niet je boodschappen te bestellen bij Spar Hallum. Hoe dat kan? Via internet heb je veel meer te kiezen.

Steeds meer grote supers als Jan Linders of DekaMarkt hebben in veel gevallen al een online supermarkt waar je kunt bestellen. Bij de internet-supermarkten heb je dus altijd een groot aanbod aanbiedingen van merken als Bolletje en Arla. Profiteer van het grote aanbod en bespaar tot wel 23 euro op de “standaard” wekelijke boodschappen. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de Spar. Wordt er niet bij jou bezorgd, of is online boodschappen doen Ÿberhaupt niet mogelijk? Geen probleem. Er zijn nog veel meer grote supers die bij jou bezorgen.

Wekelijks verschijnen er nieuwe supermarkt folders van de Spar Hallum. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 30% korting op een product. De supermarkt Spar in Hallum wisselt veelvuldig van actie’s. Folders van Spar Hallum zijn via internet te bekijken.Profiteren van deze aanbiedingen kan direct bij de Spar, gelegen aan de Mounebuorren 8 straat (9074CJ) in Hallum. Natuurlijk kun je ook via internet de boodschappen doen.

Ervaringen met Spar Hallum

De Spar in Hallum wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.7/10, gebaseerd op 181 beoordelingen van gebruikers. Hoe zou jij deze super omschrijven? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Je kunt zelf bijdragen aan deze pagina door je review in te sturen over de Spar Hallum.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!