COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service

Lidl Bovenkarspel

Online boodschappen doen bij Lidl Bovenkarspel

Handig! Alle informatie over de Lidl in Bovenkarspel! Benieuwd naar openingstijden, acties/aanbiedingen, of wil je gewoon direct online boodschappen doen? Je vindt hier alle benodigde info. Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van Lidl. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de supermarkten van Lidl in Bovenkarspel. Je leest hier bijvoorbeeld over weekaanbiedingen, info over koopzondagen/openingstijden, en de huidige adresgegevens van de Lidl vestigingen in Bovenkarspel. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. De supermarkt pakt je boodschappen in en zorgt dat alles wordt bezorgd. Oftewel: niet meer zeulen met loodzware boodschappentassen. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Aan de linkerkant bekijk je de Lidl filialen in Bovenkarspel in Google Maps weergegeven. Scroll naar beneden voor de adressen van de supermarkt(en) in deze plaats. Op die manier heb je in een keer alle juiste data tot je beschikking.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Lidl supermarkten in Bovenkarspel

ib3 image
Super gesloten, of geen tijd?
De boodschappen bij jou thuisbezorgd!
Online bestellen

Bezorgservice Lidl Bovenkarspel

Is de winkel Lidl Bovenkarspel op dit moment gesloten? Of maar weinig zin in een massale supermarkt? Gun jezelf het nodige gemak. Bestel al je boodschappen online en laat de complete order (indien mogelijk) bij je thuis bezorgen door de bezorgdienst van Lidl. Bij de online-supermarkt zijn de prijzen altijd net zo scherp als in de “ouderwetse” supermarkten. Voor het inpakken en bezorgen van de order wordt een kleine vergoeding gerekend. Meer en meer supers in Bovenkarspel doen al aan thuisbezorging van boodschappen. Bestel direct online!

[yuzo_related]

Lidl Bovenkarspel aanbiedingen

Het filiaal van Lidl in Bovenkarspel zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Deze kun je online rustig bekijken of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. Deze folder wordt normaal gesproken elke week bezorgd. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of check jij de nieuwste Lidl aanbiedingen het liefst digitaal? Op de popualire site van Lidl vindt je altijd de meest actuele aanbiedingen. Artikelen zoals oma, opperdoezer ronde en vanzelfsprekend cupcakes zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Lidl Bovenkarspel. Meer weten? Selecteer de button hieronder voor de meest recente aanbiedingen en andere acties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Bovenkarspel

Op zoek naar de laatste folder van Lidl Bovenkarspel? Deze folder met aanbiedingen wordt standaard bezorgd in Bovenkarspel. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, of dat de folder van de supermarkt simpelweg niet bezorgd wordt. De fysieke folder is niet de enige optie. Je kunt de folder van Lidl eenvoudig online bekijken.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Lidl, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. De (online) folder biedt elke week weer een mooie selectie met aanbiedingen. Voorbeelden van producten die regelmatig in de aanbieding zijn: Toiletverfrisser en ook Spons van grote merken als Kineslim en Heerlyckheden. Selecteer de onderstaande button om de juiste folder van Lidl Bovenkarspel direct in te zien.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Bovenkarspel

Altijd handig: De actuele openingstijden van Lidl. De openingstijden zijn per filiaal verschillend. De gemiddelde Lidl vestigingen in Bovenkarspel is al toegankelijk vanaf 8 uur ‘s ochtends. Echter, de sluitingstijd wisselt enorm. De wat kleinere supermarkten van Lidl sluiten rond een uur of 6. De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Lidl Bovenkarspel. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. De accurate openingstijden kun je controleren op de site van Lidl. Klik op de link onder de tabel voor meer informatie over de openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld de welbekende supermarkt aan de Princenhof 9, 1611WS in Bovenkarspel.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Meer info over Lidl Bovenkarspel

Je boodschappen laten thuisbezorgen door Lidl? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Een van de grootste voordelen is de tijd die je bespaart. Boodschappen doen kost al snel 28 minuten. 75% van inwoners in en nabij Bovenkarspel vindt boodschappen doen (te) lang duren. De vaste klanten van Lidl bezoeken dit filiaal gemiddeld 1,7 keer per week. Online boodschappen kopen kan in minder dan 16 minuten. Laat de boodschappen aan huis bezorgen en en profiteer van extra vrije tijd. Tevens hoef jij niet meer met bijvoorbeeld de scooter naar een filiaal van de super te gaan.

Een ander groot pluspunt van de boodschappen aan huis bezorgd door Lidl is dat je je niet meer druk hoeft te maken over trekken en slepen met kratten en tassen. Plastic tassen en kratten boordevol artikelen als Pils, Tonijn maar bijvoorbeeld ook dj hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 26 kilogram.

Je boodschappen via internet bestellen bij Lidl! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. Nu zijn de uitgaven aan online boodschappen rond de 435 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van 2,6 miljard euro. Een groot voordeel van via internet boodschappen kopen is dat er opeens veel meer mogelijkheden zijn. Je “hoeft” niet je boodschappen te bestellen bij Lidl Bovenkarspel. Via het internet heb je simpelweg meer keuze.

De bekende ketens als Jan Linders of de Troefmarkt hebben in veel gevallen al een online supermarkt waar je kunt bestellen. Bij een van de vele internet-supers is er altijd een interessante aanbieding van uiteenlopende merken als Samson of Adam’s Brot. Profiteer van het grote aanbod en bespaar tot wel 37 euro per week aan boodschappen. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Lidl. Is online bestellen geen optie, of bezorgen ze niet bij jou aan huis? Probeer dan een andere online supermarkt.

Elke week brengen ze nieuwe folders uit bij de Lidl Bovenkarspel. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Meestal zijn ze na een week weer verlopen.Veel mensen komen naar deze winkel voor de 45% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Bovenkarspel krijgt elke week nieuwe actie’s. De folders van Lidl Bovenkarspel vind je dikwijls tussen de post. De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Lidl, gelegen aan de Princenhof 9 straat (1611WS) in Bovenkarspel. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Geef jouw mening over Lidl Bovenkarspel

De Lidl in Bovenkarspel wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.3/10, gebaseerd op 222 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw ervaringen met deze supermarkt? Het onderstaande formulier kun je gebruiken om jouw review te schrijven. Alvast bedankt voor jouw review over de Lidl Bovenkarspel.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!