COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Hoevelaken

Online boodschappen bestellen bij Lidl Hoevelaken

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Lidl in Hoevelaken! Wil je aanvullende informatie lezen over openingstijden, acties/aanbiedingen, of gewoon direct beginnen met online boodschappen doen? Het is allemaal mogelijk! Bestel online en ontdek de handige boodschappen bezorgservice van Lidl. Op deze pagina lees je alles wat je nodig hebt over de winkels van Lidl in Hoevelaken. Je treft hier onder meer huidige folders, de wisselende openingstijden, en de locaties van de Lidl winkels in Hoevelaken. Bij meer en meer supermarkten kun je ook online je boodschappen bestellen. Steeds meer supers bezorgen al je boodschappen bij je thuis. Niet meer slepen met zware en onhandige tassen en kratten. Maar alles netjes bij jou bezorgd.

Aan de linkerkant zie je de Lidl filialen in Hoevelaken overzichtelijk weergegeven. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de filialen. Zo hoef je niet meer te zoeken: altijd het juiste adres binnen bereik.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Lidl supermarkten in Hoevelaken

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Alles makkelijk & snel aan huis bezorgd!
Online bestellen

Bezorgservice Lidl Hoevelaken

Is de winkel Lidl Hoevelaken al dicht? Of even geen tijd over voor een overvolle supermarkt? Maak kennis met de online supermarkt. Bestel al je boodschappen online en laat jouw complete bestelling (waar mogelijk) bezorgen tot in de keuken Lidl. Bij de online supermarkt tref je dezelfde lage prijzen als bij de stenen supermarkt. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Een groot aantal supermarkten in Hoevelaken leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Lidl Hoevelaken aanbiedingen

De winkel van Lidl in Hoevelaken biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Alle aanbiedingen bekijk je online of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Heb je de folder een keer niet gekregen? Of bekijk jij de wekelijkse Lidl aanbiedingen graag op internet? Op de webstek van Lidl bekijk je op je dooie gemak alle aanbiedingen online. Artikelen zoals Whiskas, roseval maar ook Beenham zijn graag geziene aanbiedingen bij Lidl Hoevelaken. Klik op de link hieronder voor de laatste aanbiedingen en acties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Hoevelaken

Zoek jij de meest recente folder van Lidl Hoevelaken? Deze folder met aanbiedingen wordt standaard bezorgd in Hoevelaken. Maar het kan zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of wat ook kan: dat de folder simpelweg niet bezorgd wordt. Gelukkig kun je de folder van Lidl makkelijk & snel online raadplegen.

Hoe? Heel simpel. Ga naar de site van Lidl, hier tref je doorgaans de folder van deze week. Zoals je wellicht weet, elke week vind je weer scherpe aanbiedingen in de folder. Welbekende voorbeelden van producten zijn Producten voor huisdieren en ook Broodbeleg van grote merken als Saint Alby en Lakerol. Selecteer de onderstaande link om de juiste folder van Lidl Hoevelaken direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Hoevelaken

Check hier de actuele openingstijden van Lidl. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. Het meerendeel van de Lidl supermarkten in Hoevelaken is al geopend vanaf een uur of 8. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De verhoudingsgewijs lokale/kleine supers van Lidl zijn rond 6 uur in de avond vaak al gesloten. Overdag geen tijd om boodschappen te doen? Grote supers sluiten pas rond 9 of 10 uur. Hieronder zie je de algemene openingstijden van Lidl Hoevelaken. Vermijd de teleurstelling voor een gesloten deur. Actuele openingstijden kun je altijd bekijken op de website van Lidl. Klik op de knop hieronder voor een compleet overzicht van alle openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld de tijden van de winkel aan de De Brink 7, 3871AM te Hoevelaken.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Lees deze informatie over Lidl Hoevelaken

Wil jij al jouw zware boodschappen bij je in de keuken laten bezorgen door Lidl? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. Een bezoekje aan de super duurt minimaal al gauw 21 minuten. 57% van de consumenten woonachtig in Hoevelaken zou zijn/haar boodschappen sneller willen doen. Klanten van Lidl bezoeken de winkel ongeveer 2,5 keer per week. Digitaal je boodschappen doen kun je al doen in 17 minuten. Laat de koerier al jouw boodschappen thuis bezorgen en en maak veel vrije tijd vrij. Daarbovenop komt dat je niet meer met bijv. de metro richting de supermarkt te gaan.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen bezorgdienst van Lidl is dat je niet meer hoef te sjorren en ploeteren met zware tassen. De kratten en boodschappentassen afgeladen met (zware) boodschappen als Luiers, Mihoen en artikelen uit de categorie beugelflesje hebben al gauw een gewicht van 21 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij Lidl! Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online. De online uitgaven groeiend snel. Op dit moment spenderen we ongeveer 442 miljoen euro. In 2025 moet dit doorgegroeid zijn naar meer dan 3,5 miljard euro. Het mooie aan via internet boodschappen kopen is dat er opeens veel meer mogelijkheden zijn. Je “hoeft” niet je boodschappen te bestellen bij Lidl Hoevelaken. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als Aldi en wellicht de Spar bieden vaak ook de optie om online te bestellen. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als XyliFresh en Ysco. Benut deze kansen en bespaar al snel 39 euro per week aan boodschappen. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de Lidl. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Probeer dan een andere online supermarkt.

Wekelijks verschijnen er nieuwe supermarkt folders van de Lidl Hoevelaken. Bekijk daarin de recente aanbiedingen. Deze zijn doorgaans 7 dagen geldig. In het verleden kon je profiteren van o.a. 45% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Hoevelaken heeft geregeld nieuwe actie’s. Folders van Lidl Hoevelaken kun je ophalen in de winkel. Profiteren van deze aanbiedingen kan direct bij de Lidl, gelegen aan de De Brink 7 straat met postcode (3871AM) in Hoevelaken. Eventueel kun je ook online de boodschappen bestellen.

Wat zijn jouw ervaringen met Lidl Hoevelaken

De Lidl in Hoevelaken wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.7/10, gebaseerd op 209 beoordelingen van gebruikers. Wij horen graag wat jij vindt van deze supermarkt! Via het onderstaande reactieformulier kun je jouw eigen mening delen. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de Lidl Hoevelaken.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!