PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
COOP
Goede bezorging
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
DEEN
Hoge kwaliteit
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Aldi Bodegraven

Online boodschappen bestellen bij Aldi Bodegraven

Hier lees je alle details over de Aldi in Bodegraven! Nieuwsgierig naar actuele openingstijden, actuele folders en aanbiedingen, of wil je gewoon direct online boodschappen doen? Het kan allemaal! Laat nu je boodschappen bezorgen door Aldi. Op deze pagina doe je meer kennis op van de supermarkten van Aldi in Bodegraven. Je treft hier onder meer de beste kortingen en acties uit de folder, de wisselende openingstijden, en de contactgegevens van de Aldi winkels in Bodegraven. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Het einde van sjorren met zware kratten en tassen. Alle boodschappen geleverd waar en wanneer jij dat wil!

Aan de andere kant zie je de Aldi vestigingen in Bodegraven in een handig kaartje weergegeven. Ook handig: Hieronder vind je de actuele adresgegevens van de supermarkten. Op deze manier heb je altijd het juiste adres via internet bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Aldi supermarkten in Bodegraven

ib3 image
Supermarkt niet open, of weinig zin?
Laat je boodschappen thuis bezorgen!
Online bestellen

Bezorgdienst Aldi Bodegraven

Is de winkel Aldi Bodegraven al dicht? Of gewoon geen trek in een (te) drukke supermarkt waar je lang moet wachten? Gun jezelf het nodige gemak. Bestel al je boodschappen online en laat jouw complete bestelling (waar mogelijk) aan huis bezorgen door de bezorgservice van Aldi. Bij de online supermarkt tref je dezelfde lage prijzen als bij de reguliere supermarkt. Vaak betaal je wel een beetje bezorgkosten. Een groot aantal supermarkten in Bodegraven bieden al enige tijd een persoonlijke bezorgdienst. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Aldi Bodegraven aanbiedingen

De winkel van Aldi in Bodegraven zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website of gewoon in de ouderwetse folder. Deze folder valt waarschijnlijk ook bij jou in de bus. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of bekijk je de Aldi aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Op de welbekende website van Aldi kun je de laatste aanbiedingen op je gemak bekijken. Items als tompouce, caramel en natuurlijk Kruimige aardappelen zijn graag geziene aanbiedingen bij Aldi Bodegraven. Klik hieronder voor de meest recente aanbiedingen en acties.

Bekijk Aldi Aanbiedingen

Folder Aldi Bodegraven

Op zoek naar de laatste folder van Aldi Bodegraven? De folder wordt normaal gesproken bezorgd bij alle inwoners van Bodegraven. Het kan het geval zijn dat de folder (nog) niet bij jou bezorgd wordt, of dat de folder perongeluk wordt weggegooid. Daarom is het goed om te weten: Je kunt de folder van Aldi ook via internet bekijken.

Hoe? Heel simpel. Ga naar de site van Aldi, op de startpagina vind je de doorgaans direct de folder. De (online) folder biedt elke week weer een mooie selectie met aanbiedingen. Hierbij kun je denken aan boodschappen als Nasi en ook Afwasmiddel van grote merken als Pall Mall of Castagno. Selecteer de onderstaande link om de actuele folder van Aldi Bodegraven direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Aldi Folders

Openingstijden Aldi Bodegraven

Bekijk hier de actuele openingstijden van Aldi. Deze vari‘ren per filiaal. Het grootste deel van de Aldi winkels in Bodegraven is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. Wat betreft sluitingstijden: hier zien we meer verschil tussen de supers. De naar verhouding wat kleinere filialen van Aldi sluiten rond een uur of 6. De grote (XL)-supermarkten zijn soms wel open tot 9 uur. Scroll naar beneden voor de algemene openingstijden van Aldi Bodegraven. Niets is meer frustrerend dan een dichte deur aantreffen. Tip: De meest recente/kloppende openingstijden bekijk je altijd op de site van Aldi. Klik op de onderstaande knop voor meer details en informatie over de openingstijden van Aldi. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de Doortocht 9, 2411DS te Bodegraven.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Aldi Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Nuttige informatie over Aldi Bodegraven

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door Aldi? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Allereerst bespaart het enorm veel tijd. Boodschappen doen duurt minimaal al gauw 31 minuten. 74% van de consumenten woonachtig in Bodegraven vindt boodschappen doen (te) lang duren. De (terugkerende) bezoekers van Aldi bezoeken dit filiaal gemiddeld 2,4 keer per week. Online boodschappen kopen kan al in 14 minuten. Laat alle grote boodschappen bij je thuis bezorgen en reken uit je tijdwinst! Natuurlijk hoef je dan ook niet meer met bijvoorbeeld de bestelbus naar de super te reizen.

Een ander groot pluspunt van de boodschappen bezorg service van Aldi is dat je niet langer hoeft te sjorren met zware boodschappentassen. Het winkelmandje bomvol items zoals ravioli, riblap maar bijvoorbeeld ook hackman hebben al gauw een gewicht van 23 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Aldi! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. De online uitgaven groeiend snel. Op dit moment spenderen we ongeveer 381 miljoen euro. In 2025 bedraagt dit waarschijnlijk al 2,5 miljard euro. Een mooi kenmerk van online boodschappen kopen is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Aldi Bodegraven. Hoe dat precies werkt? Online is de keuze gewoon groter.

Steeds meer grote supermarkten als Deen en tevens de Deen bieden ook de mogelijkheid tot online bestellen. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Inproba en Nakd. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 37 euro per week bij de supermarkt. Dus zoek als de wiedeweerga uit of je al online boodschappen kunt bestellen bij Aldi. Biedt deze supermarkt nog geen mogelijkheid tot online bestellen? Gelukkig is de keuze online enorm qua online supermarkten.

De supermarkt folders bevatten wekelijks nieuwe deals bij de Aldi Bodegraven. Je vind daarin alle actuele kortingen. Het nadeel is dat ze beperkt geldig zijn. Veel mensen komen naar deze winkel voor de 3 halen 2 betalen. De supermarkt Aldi in Bodegraven heeft voor jou de beste actie’s. De folders van Aldi Bodegraven zijn interessant om te bekijken.De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Aldi, gevestigd aan de Doortocht 9 weg met postcode (2411DS) in Bodegraven. Eventueel kun je ook online de boodschappen bestellen.

Beoordeel Aldi Bodegraven

De Aldi in Bodegraven wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.3/10, gebaseerd op 145 beoordelingen van gebruikers. Hoe beoordeel jij deze supermarkt? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Alvast bedankt voor jouw review over de Aldi Bodegraven.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!