logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Dirk Spijkenisse

Online boodschappen doen bij Dirk Spijkenisse

Bekijk hier alle informatie over de Dirk in Spijkenisse! Benieuwd naar openingstijden, actuele aanbiedingen, of gewoon direct beginnen met online boodschappen doen? Alle informatie lees je hier! Laat nu je boodschappen bezorgen door Dirk. Hier vind je meer gegevens over de winkels van Dirk in Spijkenisse. Hier lees je onder meer over huidige folders, meer info over openingstijden, en de locaties van de Dirk filialen in Spijkenisse. Bij meer en meer supermarkten kun je ook online je boodschappen bestellen. Veel supermarkten bezorgen jouw boodschappen nu gewoon aan huis. Oftewel: niet meer ploeteren met volgepakte tassen en kratten. Integendeel: Alle boodschappen bij jou aan huis bezorgd.

Aan de andere kant zie je de Dirk vestigingen in Spijkenisse op een kaart weergegeven. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de supermarkten die er zijn. Op deze manier heb je altijd het juiste adres beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Dirk supermarkten in Spijkenisse

Supermarkt gesloten, of geen zin?
De boodschappen bij jou thuisbezorgd!
Bestel nu online

Bezorgdienst Dirk Spijkenisse

Is de Dirk Spijkenisse gesloten? Of zit je even niet te wachten op een drukke supermarkt? Maak kennis met de online supermarkt. Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat de boodschappen (waar mogelijk) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Dirk. Online vindt je dezelfde lage prijzen als in de fysieke winkels. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Relatief veel van de supermarkten in Spijkenisse leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Dirk Spijkenisse aanbiedingen

Het filiaal van Dirk in Spijkenisse zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. De wekelijkse aanbiedingen bekijk je online of natuurlijk in de traditionele folder. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of check je de Dirk aanbiedingen het liefst via je PC of mobiel? Binnen de website van Dirk kun je op ieder moment de beste aanbiedingen bekijken. Items zoals kaas, panne of kaasplankje vind je vaak in de aanbieding bij Dirk Spijkenisse. Klik op de link hieronder voor alle relevante aanbiedingen en acties.

Bekijk Dirk Aanbiedingen

Folder Dirk Spijkenisse

Zoek jij de folder van Dirk Spijkenisse? De folder wordt bezorgd bij de meeste huishoudens in en rondom Spijkenisse. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, of dat de folder wellicht niet aangekomen is. De fysieke folder is niet de enige optie. Je kunt de folder van Dirk tegenwoordig ook op een digitale manier inzien.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van Dirk, normaal gesproken tref je de folder direct op de homepage aan. In de wekelijkse folder tref je van alles aan. Welbekende voorbeelden van producten zijn Producten voor het huishouden en Varkenspoulet van bekende merken als Landora en Geska. Klik op de knop hieronder om de week-folder van Dirk Spijkenisse meteen tevoorschijn te halen op je beeldscherm.

Bekijk Dirk Folders

Openingstijden Dirk Spijkenisse

Ontdek meteen de juiste openingstijden van Dirk. Wat je ziet is dat de openingstijden onderling verschillen. Het gros van de Dirk supers in Spijkenisse opent de deuren rond 8 uur. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De relatief kleine vestigingen van Dirk gaan in veel gevallen rond een uur of 6 ‘s avonds al dicht. De grote (XL)-supermarkten zijn soms wel open tot 9 uur. Handig: In de tabel hieronder vind je doorsnee-openingstijden van Dirk Spijkenisse. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. De huidige openingstijden vind je altijd op de site van Dirk. Klik op de knop hieronder voor uitgebreide informatie over de openingstijden van Dirk. Bijvoorbeeld de tijden van de winkel aan de Rozemarijndonk 33, 3206PM in Spijkenisse.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dirk Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over Dirk Spijkenisse

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door Dirk? Het levert je veel voordelen op. Het levert je een boel tijdwinst op. Het doen van boodschappen duurt al snel 38 minuten. 68% van de inwoners van Spijkenisse is van mening dat boodschappen doen veel tijd kost. Klanten van Dirk bezoeken de super gemiddeld 2,9 maal op weekbasis. Via internet je boodschappen doen kan in minder dan 14 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en en profiteer van extra vrije tijd. Bovendien hoef je niet meer met bijvoorbeeld de auto naar de supermarkt te gaan.

Ook handig: een voordeel van de boodschappen bij je thuisbezorgd door Dirk komt neer op het volgende: niet langer sjorren met zware boodschappentassen. Boodschappentassen vol met supermarkt-producten zoals Vlees, jos poell en natuurlijk producten uit de categorie space wegen, zonder dat je het door hebt, al snel 21 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Dirk! Online boodschappen doen is een belangrijke trend. Nu zijn de uitgaven aan online boodschappen rond de 397 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim 3,2 miljard euro. Een mooi aspect van boodschappen doen bij de online-supermarkt is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Dirk Spijkenisse. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als Boni en/of Vomar laten jou ook al bestellen via een online webshop. Bij de internet-supermarkten heb je dus altijd een groot aanbod aanbiedingen van merken als La Menute of Remia. Door slim te kopen bespaar je al gauw 11 euro per 7 dagen op je dagelijkse boodschappen. Vraag of zoek direct even of je al online boodschappen kunt doen bij Dirk. Kun je online nog geen bestelling plaatsen? Gelukkig is de keuze online enorm qua online supermarkten.

De supermarkt folders bevatten wekelijks nieuwe deals bij de Dirk Spijkenisse. In deze flyers vind je actuele kortingen. Ze zijn ongeveer een week beschikbaar. Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 45% korting op een product. De supermarkt Dirk in Spijkenisse heeft voor jou de beste actie’s. Folders van Dirk Spijkenisse vind je dikwijls tussen de post. De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Dirk aan de Rozemarijndonk 33 straat met de postcode (3206PM) te Spijkenisse. Eventueel kun je ook online de boodschappen bestellen.

Ervaringen met Dirk Spijkenisse

De Dirk in Spijkenisse wordt gemiddeld beoordeeld met een 9/10, gebaseerd op 243 beoordelingen van gebruikers. Hoe zou jij deze super omschrijven? Het onderstaande formulier kun je gebruiken om jouw review te schrijven. Help ons een handje met jouw eigen mening over Dirk Spijkenisse.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!