logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Dirk Delft

Online bestellen bij Dirk Delft

Vind hier alle info over de Dirk in Delft! Meer weten over de openingstijden, actuele aanbiedingen, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Je vindt hier alle benodigde info. Laat nu je boodschappen bezorgen door Dirk. Op supermarkten.org lees je alles over de vestigingen van Dirk in Delft. Je treft hier onder meer huidige folders, openingstijden per winkel, en de huidige adresgegevens van de Dirk filialen in Delft. Handig: Je kunt nu ook snel je boodschappen online doen. Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Oftewel: niet meer slepen met zware kratten en tassen. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Aan de linkerkant zie je de Dirk winkels in Delft in een kaartje gepresenteerd. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de supermarkt(en) in deze plaats. Op die manier heb je in een keer alle juiste data binnen bereik.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Dirk supermarkten in Delft

Geen tijd voor de supermarkt?
Laat je boodschappen thuis bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgdienst Dirk Delft

Is de winkel Dirk Delft niet open? Of wellicht heb je even geen zin in een massale supermarkt? Maak kennis met de online supermarkt. Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat de producten (indien mogelijk) morgen al bezorgen door de bezorgservice van Dirk. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de traditionele supermarkt. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Het is al lang geen hype meer: Veel supers in Delft doen aan thuisbezorging van boodschappen. Bestel vandaag nog je boodschappen online!

[yuzo_related]

Dirk Delft aanbiedingen

De super van Dirk in Delft heeft elke week een gevarieerd aanbod met speciale aanbiedingen. Alle acties en aanbiedingen zijn online te vinden of in de weekfolder die je in de brievenbus ontvangt. Deze folder wordt normaal gesproken elke week bezorgd. Folder gemist? Of bekijk je de Dirk aanbiedingen graag op internet? Op de popualire site van Dirk kun je de laatste aanbiedingen op je gemak bekijken. Artikelen als bailey, dr oetker pizza maar bijvoorbeeld ook Olie zijn regelmatig in de aanbieding bij Dirk Delft. Klik nu op de onderstaande button voor de meest recente aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Dirk Aanbiedingen

Folder Dirk Delft

Op zoek naar de meest recente folder van Dirk Delft? De folder wordt bezorgd bij de meeste huishoudens in en rondom Delft. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, of dat de folder met daarin de aanbiedingen onbedoeld bij het afval komt. Er zijn meer manieren om aanbiedingen te checken. Je kunt de folder van Dirk eenvoudig online bekijken.

Daarvoor ga je naar de website van Dirk en klik op het kopje “folder”. In de folder tref je de meest uiteenlopende aanbiedingen. Bekende voorbeelden zijn boodschappen als Diepvrieszakken maar ook Uitjes van grote merken als Alnatura en Natufood. Selecteer de onderstaande link om de aanbiedingen, verzameld in de folder van Dirk Delft online te bekijken.

Bekijk Dirk Folders

Openingstijden Dirk Delft

Is de supermarkt open? Bekijk de openingstijden van Dirk. De openingstijden zijn per filiaal verschillend. Het meerendeel van de Dirk vestigingen in Delft is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. Wat betreft sluitingstijden: hier zien we meer verschil tussen de supers. De verhoudingsgewijs lokale/kleine supers van Dirk zijn rond 6 uur in de avond vaak al gesloten. Overdag geen tijd om boodschappen te doen? Grote supers sluiten pas rond 9 of 10 uur. In het schema hieronder vind je de algemene openingstijden van Dirk Delft. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. Tip: De meest recente/kloppende openingstijden bekijk je altijd op de site van Dirk. Of klik op de button hieronder en controleer de huidige openingstijden van Dirk. Denk hierbij aan de supermarkt aan de Troelstralaan 77, 2624ET te Delft.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dirk Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Handige informatie Dirk Delft

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Dirk? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Het levert je een boel tijdwinst op. Het bezoeken van een supermarkt duurt gemiddeld 24 minuten. 57% van de inwoners van Delft vindt dat boodschappen erg veel tijd in beslag neemt. De vaste klanten van Dirk bezoeken de super gemiddeld 1,8 maal per week. Boodschappen doen in een webshop is al gepiept in 12 minuten. Laat alle grote boodschappen bij je thuis bezorgen en en profiteer van extra vrije tijd. Bovendien hoef je niet meer met bijvoorbeeld de bus naar een supermarkt of andere foodwinkel te gaan.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen laten bezorgen doorDirk is: niet langer sjouwen en slepen met tassen. De kratten en boodschappentassen afgeladen met boodschappen zoals ravioli, ossenhaas en ook producten uit de categorie lotus keukenpapier wegen bij elkaar al snel 19 kilogram.

Boodschappen doen in de online shop van Dirk! Steeds meer consumenten ontdekken het gemak van online boodschappen doen. De totale uitgaven bij de internet-supermarkt ligt nu rond de 343 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim Û4 miljoen euro. Een fraaie eigenschap van via internet boodschappen kopen is dat de mogelijkheden ongekend zijn. Er is veel meer dan alleen boodschappen bestellen bij Dirk Delft. Via het internet heb je simpelweg meer keuze.

De bekende ketens als Pryma of Boni laten jou ook al bestellen via een online webshop. Online bestel je dus altijd de beste aanbiedingen van (A)-merken als Omega & More of Peka. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 28 euro per week aan boodschappen. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Dirk. Is het onverhoopt niet mogelijk? Wat betreft online supermarkten is de keuze enorm.

Wekelijks verschijnen er nieuwe supermarkt folders van de Dirk Delft. In deze flyers vind je actuele kortingen. Het nadeel is dat ze beperkt geldig zijn. Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 4+1 gratis. De supermarkt Dirk in Delft krijgt elke week nieuwe actie’s. Folders van Dirk Delft staan boordevol kortingpakkers.De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Dirk, gelegen aan de Troelstralaan 77 weg (2624ET) in Delft. Natuurlijk kun je ook via internet de boodschappen doen.

Beoordeling van Dirk Delft

De Dirk in Delft wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.3/10, gebaseerd op 241 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Laat je beoordeling achter via het onderstaande formulier. Draag zelf bij aan deze website met jouw review over de Dirk Delft.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!