Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Vleuten

Online boodschappen doen bij Lidl Vleuten

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Lidl in Vleuten! Op zoek naar details over bijvoorbeeld openingstijden, actuele aanbiedingen, of gewoon direct beginnen met online boodschappen doen? Het is allemaal mogelijk! Geniet nu van de boodschappen bezorgdienst van Lidl. Op supermarkten.org lees je alles over de supermarkten van Lidl in Vleuten. Je treft hier onder meer huidige folders, details over openingstijden, en adresgegevens (straatnaam/postcode) van de Lidl winkels in Vleuten. Wist je dat je nu ook je boodschappen online kunt doen? Veel supermarkten bezorgen jouw boodschappen nu gewoon aan huis. Dus nooit meer slepen met onhandige en zware tassen. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Linksboven zie je een deel van de Lidl vestigingen in Vleuten in Google Maps weergegeven. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de filialen. Zo heb je altijd de juiste gegevens raadpleegbaar via internet.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Lidl supermarkten in Vleuten

ib3 image
Geen zin om naar de super te gaan?
Laat je boodschappen bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgdienst Lidl Vleuten

Is jouw favoriete Lidl Vleuten gesloten? Of geen zin in een overvolle supermarkt? Maak kennis met de online supermarkt. Bestel al je boodschappen makkelijk & snel online en laat de boodschappen (als het kan) bij je thuis bezorgen door de bezorgdienst van Lidl. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de “offline” supermarkten. Veel supermarken rekenen nog wel een kleine bijdrage voor de bezorging. Relatief veel van de supermarkten in Vleuten bezorgen boodschappen aan huis. Start vandaag nog met boodschappen doen via internet!

[yuzo_related]

Lidl Vleuten aanbiedingen

De winkel van Lidl in Vleuten heeft elke week een gevarieerd aanbod met speciale aanbiedingen. Alle aanbiedingen bekijk je online of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Deze week niets ontvangen? Of verken jij de laatste Lidl aanbiedingen liever online? Op de webshop van Lidl kun je de laatste aanbiedingen op je gemak bekijken. Artikelen als lekkerbekjes, oven maar ook Conimex vind je vaak in de aanbieding bij Lidl Vleuten. Klik op de onderstaande button voor de laatste aanbiedingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Vleuten

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Lidl Vleuten? De folder wordt normaal gesproken bezorgd bij alle inwoners van Vleuten. Toch kan het zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, ook kan het zijn dat de wekelijkse supermarkt folder perongeluk wordt weggegooid. Handig: Je kunt de folder van Lidl op je gemak via internet bekijken.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van Lidl en klik op het kopje “folder”. In de (online) folder tref je de meest veelzijdige aanbiedingen. Bekende voorbeelden zijn boodschappen als Tandenstokers en/of Slagroom van grote merken als Maredsous of Danish Chef. Klik op de onderstaande link om de gewenste folder van Lidl Vleuten meteen tevoorschijn te halen op je beeldscherm.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Vleuten

Goed om bij de hand te hebben: de huidige openingstijden van Lidl. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. Het gros van de Lidl winkels in Vleuten is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De lokale/kleinere supers van Lidl sluiten rond een uur of 6. De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. Scroll naar beneden voor de algemene openingstijden van Lidl Vleuten. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. De accurate openingstijden kun je controleren op de site van Lidl. Klik op de knop hieronder en check specifieke info over openingstijden van Lidl. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Noorderburcht 12, 3452ME in Vleuten.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Bekijk extra info over Lidl Vleuten

Gebruik maken van de boodschappen bezorgservice van Lidl? Het is dŽ uitkomst voor iedere consument die houdt van gemak. Allereerst is het tijdbesparend! De plaatselijke supermarkt bezoeken duurt al snel 22 minuten. 66% van de supermarkt-bezoekers in en nabij Vleuten vindt boodschappen doen een tijdrovende klus. De terugkerende klanten van Lidl bezoeken dit filiaal gemiddeld 1,7 keer per week. Digitaal je boodschappen doen is al gepiept in 10 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en en gun jezelf wat extra tijd. Natuurlijk hoef je dan ook niet meer met bijvoorbeeld de auto naar de super te reizen.

Een grote meerwaarde van de boodschappen bezorgservice van Lidl is het einde van sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Het winkelmandje bomvol artikelen als vaatwastabletten, Hak en juist ook lu wegen, schrik niet, al snel 21 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij Lidl! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. De totale uitgaven bij de internet-supermarkt ligt nu rond de 385 miljoen euro. Over pak’m beet 10 jaar bedraagt dit waarschijnlijk al 3,7 miljard euro. Een fraaie eigenschap van online boodschappen doen is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Lidl Vleuten. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als Boni en de Poiesz Supermarkten laten jou ook al bestellen via een online webshop. Online bestel je dus altijd de beste aanbiedingen van (A)-merken als O2 Life of Pally. Benut deze kansen en bespaar al snel 25 euro per week op je boodschappen. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Lidl. Biedt deze supermarkt nog geen mogelijkheid tot online bestellen? Bestel dan bij 1 van de vele andere online supermarkten.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van Lidl Vleuten. Actuele aanbiedingen staan daarin vermeldt. Wees er snel bij in verband met de geldigheid.Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 40% korting op een product. De supermarkt Lidl in Vleuten heeft vaak aantrekkelijke actie’s. Folders van Lidl Vleuten zijn interessant om te bekijken.Deze deals zijn direct te kopen bij de Lidl, gevestigd aan de Noorderburcht 12 straat met de postcode (3452ME) te Vleuten. Je kunt er ook voor kiezen om online boodschappen te doen.

Beoordeel Lidl Vleuten

De Lidl in Vleuten wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.6/10, gebaseerd op 219 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw ervaringen met deze supermarkt? Je kunt jouw persoonlijke mening hieronder direct insturen. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de Lidl Vleuten.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!