Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Purmerend

Online boodschappen bestellen bij Lidl Purmerend

Check hier alle benodigde informatie over de Lidl in Purmerend! Nieuwsgierig naar actuele openingstijden, folder(s) en de wekelijkse aanbiedingen, of direct beginnen met online boodschappen doen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Lidl. Op deze pagina lees je alles wat je nodig hebt over de supermarkten van Lidl in Purmerend. Je vindt hier namelijk onder andere huidige folders, openingstijden per winkel, en adressen van de verschillende Lidl supermarkten in Purmerend. Bij veel supermarkten kun je nu ook eenvoudig & snel online boodschappen doen. Een groot deel van de supers bezorgt de boodschappen bij je thuis. Je hoort het goed: niet langer zwoegen met onhandige en zware tassen. Alle producten worden gewoon bij jou bezorgd wanneer jij dat wil

Links zie je de verschillende Lidl supermarkten in Purmerend weergegeven in Google Maps. Scroll naar beneden voor de adressen van de supermarkten die er zijn. Altijd de actuele informatie beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Lidl supermarkten in Purmerend

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Laat je boodschappen thuis bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgdienst Lidl Purmerend

Is jouw favoriete Lidl Purmerend niet langer geopend? Of maar weinig zin in een supermarkt met lange rijen voor de kassa? Ontdek de mogelijkheden van de internet-supermarkt. Bestel al je boodschappen online en laat jouw volledige supermarkt-bestelling (als het kan) morgen al bezorgen door de bezorgservice van Lidl. Online vindt je dezelfde lage prijzen als in de “normale” supermarkten. Vaak betaal je wel een beetje bezorgkosten. Het lijkt een trend, meer en meer supers in Purmerend bieden al enige tijd een persoonlijke bezorgdienst. Bestel al je boodschappen direct online!

[yuzo_related]

Lidl Purmerend aanbiedingen

Het filiaal van Lidl in Purmerend biedt elke week weer de meest waanzinnige aanbiedingen. Deze worden gedeeld via de website of in de vertrouwde weekfolder. Deze folder wordt normaal gesproken elke week bezorgd. Is de folder deze week niet bij jou aangekomen? Of bekijk je de Lidl aanbiedingen liever online? Op de website van Lidl bekijk je comfortabel en snel alle week-aanbiedingen. Boodschappen zoals vlees, Optim en ook Blik zijn vaak in de aanbieding bij Lidl Purmerend. Klik hieronder voor de wekelijske aanbiedingen en kortingsacties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Purmerend

Jij wilt ‘m toch niet missen, de laatste folder van Lidl Purmerend? De folder wordt normaal gesproken bezorgd bij alle inwoners van Purmerend. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, of dat de folder onbedoeld bij het afval komt. Gelukkig is er meer naast de papieren folder. Je kunt de folder van Lidl eenvoudig online bekijken.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van Lidl, op de startpagina vind je de doorgaans direct de folder. De (online) folder biedt elke week weer een mooie selectie met aanbiedingen. Hierbij kun je denken aan boodschappen als Frikandel en ook Servetten van huismerken en a-merken als Appelsientje en KelloggÕs. Selecteer de onderstaande button om de juiste folder van Lidl Purmerend meteen op je gemak in te zien.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Purmerend

Ontdek de juiste openingstijden van Lidl. Deze vari‘ren per filiaal. De meerderheid van de Lidl vestigingen in Purmerend is al geopend vanaf een uur of 8. De sluitingstijden wisselen nogal. De naar verhouding wat kleinere filialen van Lidl zijn vaak al niet meer toegankelijk rond 6 uur. De grote (XL)-supermarkten zijn soms wel open tot 9 uur. Hieronder vind je de globale openingstijden van Lidl Purmerend. Je wilt natuurlijk niet voor een gesloten deur komen te staan. De accurate openingstijden kun je controleren op de site van Lidl. Klik op de knop hieronder en controleer de huidige openingstijden van Lidl. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Wagenweg 1, 1442BX in Purmerend.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over Lidl Purmerend

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Lidl? Het is simpelweg perfect voor iedereen die houdt van eenvoud. Een van de grootste voordelen is de tijd die je bespaart. Boodschappen doen in de supermarkt duurt vaak minimaal wel 28 minuten. 71% van de consumenten in Purmerend vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. De (terugkerende) bezoekers van Lidl bezoeken het filiaal zo’n 2,9 maal per week. Boodschappen doen in een webshop kan in minder dan 8 minuten. Laat de boodschappen aan huis bezorgen en bespaar enorm veel tijd, elke week weer. Tevens hoef jij niet meer met bijv. de metro naar een filiaal van de super te gaan.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen bezorgdienst van Lidl is: niet meer sjouwen en sleuren met zware boodschappen. De winkelwagen vol met supermarkt-producten zoals schnitzel, maaslander of tristar hebben al gauw een gewicht van 21 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Lidl! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. Op dit moment spenderen we in Nederland om en nabij 416 miljoen euro. In 2025 moet dit doorgegroeid zijn naar meer dan 3,7 miljard euro. Een relevant voordeel van online boodschappen bestellen is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Lidl Purmerend. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als Pryma en/of Jumbo bieden vaak ook de optie om online te bestellen. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Coolbest of Canisius. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 10 euro per week aan boodschappen. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Lidl. Is het onverhoopt niet mogelijk? Geen probleem. Er zijn nog veel meer grote supers die bij jou bezorgen.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van Lidl Purmerend. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Wees er snel bij in verband met de geldigheid.Veel mensen komen naar deze winkel voor de 3+1 gratis. De supermarkt Lidl in Purmerend heeft vaak aantrekkelijke actie’s. De folders van Lidl Purmerend liggen klaar in het filiaal. De aanbiedingen kun je aanschaffen bij de Lidl, gevestigd aan de Wagenweg 1 straat (1442BX) te Purmerend. Eventueel kun je ook online de boodschappen bestellen.

Geef jouw mening over Lidl Purmerend

De Lidl in Purmerend wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.1/10, gebaseerd op 117 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw ervaringen met deze supermarkt? Je kunt jouw persoonlijke mening hieronder direct insturen. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Lidl Purmerend.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!