Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Muiden

Online boodschappen bestellen bij Lidl Muiden

Vind hier alle info over de Lidl in Muiden! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, actuele folders en aanbiedingen, of gewoon direct beginnen met online boodschappen doen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Bestel online en ontdek de handige boodschappen bezorgservice van Lidl. Op deze website lees je handige info over de winkels van Lidl in Muiden. Je vindt hier namelijk onder andere aanbiedingen van de week, de uiteenlopende openingstijden, en adressen van de verschillende Lidl winkels in Muiden. Wist je dat je nu ook je boodschappen online kunt doen? De supermarkten bezorgen jouw bestelling bij jou aan huis. Dat betekent: niet langer zeulen met zware kratten en tassen. Alle boodschappen gewoon bij jou thuis bezorgd.

Aan de linkerkant bekijk je de Lidl vestigingen in Muiden in Google Maps weergegeven. Hieronder vind je de adressen van de supermarkten. Op die manier heb je in een keer alle juiste data binnen bereik.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Lidl supermarkten in Muiden

ib3 image
Supermarkt niet open, of weinig zin?
Laat alles bezorgen aan huis!
Bestel nu online

Bezorgdienst Lidl Muiden

Is de Lidl Muiden niet meer geopend? Of geen zin in een massale supermarkt? Maak kennis met de online supermarkt. Bestel al je boodschappen makkelijk & snel online en laat de boodschappen (als het kan) morgen al bezorgen door de bezorgservice van Lidl. Bij de online-supermarkt zijn de prijzen altijd net zo scherp als in de “offline” supermarkten. Vaak betaal je wel een beetje bezorgkosten. Steeds meer supermarkten in Muiden leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Bestel vandaag nog je boodschappen online!

[yuzo_related]

Lidl Muiden aanbiedingen

Het filiaal van Lidl in Muiden biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Deze kun je op internet bekijken of natuurlijk in de traditionele folder. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Deze week niets ontvangen? Of bekijk jij de wekelijkse Lidl aanbiedingen het liefst digitaal? Op de site van Lidl zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Producten als groente, koffie bonen maar juist ook Asperges vind je vaak in de folder en tussen de online aanbiedingen bij Lidl Muiden. Klik hieronder voor de laatste aanbiedingen en acties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Muiden

Geïnteresseerd in de laatste folder van Lidl Muiden? Deze folder met aanbiedingen wordt standaard bezorgd in Muiden. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, of dat de week-folder van de supermarkt perongeluk wordt weggegooid. Daarom is het goed om te weten: Je kunt de folder van Lidl makkelijk & snel online raadplegen.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van Lidl, op de startpagina vind je de doorgaans direct de folder. In de wekelijkse folder tref je van alles aan. Denk hierbij aan producten zoals Diepvriesgroente en Producten voor het huishouden van bekende merken als Innocent en Yoguru. Selecteer de onderstaande button om de actuele folder van Lidl Muiden direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Muiden

Is de supermarkt open? Bekijk de openingstijden van Lidl. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. De gemiddelde Lidl filialen in Muiden gaat open om 8 uur ‘s morgens. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De wat kleinere supermarkten van Lidl sluiten rond een uur of 6. Overdag geen tijd om boodschappen te doen? Grote supers sluiten pas rond 9 of 10 uur. Hieronder zie je de algemene openingstijden van Lidl Muiden. Je wilt natuurlijk niet voor een gesloten deur komen te staan. De accurate openingstijden kun je controleren op de site van Lidl. Selecteer de button hieronder en controleer de huidige openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de Pampusweg 12, 1398PT te Muiden.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Meer info over Lidl Muiden

Alle boodschappen bij je thuis laten bezorgen door Lidl? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Het levert je een boel tijdwinst op. Boodschappen doen in de supermarkt duurt vaak minimaal wel 24 minuten. 78% van de bevolking van Muiden vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. Consumenten die regelmatig langskomen bij Lidl bezoeken de winkel gemiddeld gezien 2,5 maal op weekbasis. Boodschappen doen in een webshop kun je al doen in 7 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en bespaar al gauw een uur tijd. Daarnaast hoef je niet langer met bijvoorbeeld de bestelbus richting de supermarkt te gaan.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen bezorg service van Lidl is dat je je niet meer druk hoeft te maken over sjorren en ploeteren met zware tassen. Tassen en kratten bomvol boodschappen zoals bakvorm, knabbel en boodschappen uit de categorie laarzen hebben zo een gewicht van ruim 13 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Lidl! Steeds meer consumenten ontdekken het gemak van online boodschappen doen. De online uitgaven groeiend snel. Op dit moment spenderen we ongeveer 438 miljoen euro. Over pak’m beet 10 jaar bedraagt dit waarschijnlijk al 3,6 miljard euro. Een fraaie eigenschap van boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Lidl Muiden. Online is de keuze enorm.

Veel grote supers als Pryma en de Pryma laten jou de boodschappen steeds vaker online bestellen. Online kun je dus kiezen uit alle beschikbare aanbiedingen, inclusief merken zoals Douwe Egberts en Magnum. Doe je voordeel met deze aanbiedingen en bespaar al gauw 18 euro op de boodschappen die je elke week koopt. Dus bekijk meteen of je al online boodschappen kunt doen bij Lidl. Kun je hier je boodschappen nog niet online doen en laten bezorgen? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

Supermarkt folders worden elke week vernieuwd bij de Lidl Muiden. Eenvoudig alle aanbiedingen verzameld. Deze zijn doorgaans 7 dagen geldig. Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 25% korting op een product. De supermarkt Lidl in Muiden heeft geregeld nieuwe actie’s. Folders van Lidl Muiden staan boordevol kortingpakkers.Deze deals zijn direct te kopen bij de Lidl, gevestigd aan de Pampusweg 12 weg (1398PT) te Muiden. Natuurlijk kun je ook via internet de boodschappen doen.

Ervaringen met Lidl Muiden

De Lidl in Muiden wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.4/10, gebaseerd op 146 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw ervaringen met deze supermarkt? Via het onderstaande reactieformulier kun je jouw eigen mening delen. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen met de Lidl Muiden.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!