Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Kaatsheuvel

Online boodschappen bestellen bij Lidl Kaatsheuvel

Hier lees je alle details over de Lidl in Kaatsheuvel! Benieuwd naar openingstijden, kortingen en aanbiedingen, of gewoon direct beginnen met online boodschappen doen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Geniet nu van de boodschappen bezorgdienst van Lidl. Op supermarkten.org lees je alles over de vestigingen van Lidl in Kaatsheuvel. Je vindt hier namelijk onder andere de beste kortingen en acties uit de folder, meer info over openingstijden, en specifieke contactgegevens van de Lidl vestigingen in Kaatsheuvel. Goed om te weten: Bestel al je boodschappen nu gewoon online! Een groot deel van de supers bezorgt de boodschappen bij je thuis. Oftewel: niet meer zwoegen met onhandige en zware tassen. Alle producten worden gewoon bij jou bezorgd wanneer jij dat wil

Aan de linkerkant zie je de Lidl filialen in Kaatsheuvel in Google Maps weergegeven. Onder het kaatje vind je de contactgegevens van de supermarkten die er zijn. Zo hoef je niet meer te zoeken: altijd het juiste adres beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Lidl supermarkten in Kaatsheuvel

ib3 image
Geen zin een super te bezoeken?
Vandaag besteld = morgen bezorgd aan huis!
Bestel nu online

Bezorgdienst Lidl Kaatsheuvel

Is de winkel Lidl Kaatsheuvel op dit moment gesloten? Of gewoon geen trek in een drukke supermarkt? Bespaar jezelf de nodige moeite! Bestel al je boodschappen online en laat jouw volledige supermarkt-bestelling (als het kan) morgen al bezorgen door de bezorgservice van Lidl. Bij de internet-supermarkt zijn de prijzen even laag als in de reguliere supermarkt. Houd wel rekening mee met servicekosten van zo’n 3 tot 5 euro. Het lijkt een trend, meer en meer supers in Kaatsheuvel bezorgen boodschappen aan huis. Bestel vandaag nog je boodschappen online!

[yuzo_related]

Lidl Kaatsheuvel aanbiedingen

De vestiging van Lidl in Kaatsheuvel biedt elke week weer de meest waanzinnige aanbiedingen. Deze worden gedeeld via de website of gewoon in de ouderwetse folder. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Deze week niets ontvangen? Of bekijk je de Lidl aanbiedingen het liefst via je PC of mobiel? Op de webshop van Lidl bekijk je comfortabel en snel alle week-aanbiedingen. Artikelen als kandelaar, Bakmix en natuurlijk producten uit de categorie voegenstift zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Lidl Kaatsheuvel. Klik op de knop hieronder voor de wekelijske aanbiedingen en acties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Kaatsheuvel

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Lidl Kaatsheuvel? Deze folder met aanbiedingen wordt standaard bezorgd in Kaatsheuvel. Helaas gebeurt het soms dat de bezorger niet in jouw wijk of buurt bezorgt, of dat de folder een keer niet bezorgd is. Gelukkig is er meer naast de papieren folder. Je kunt de folder van Lidl vandaag de dag ook eenvoudig online nalezen.

Daarvoor ga je naar de website van Lidl en selecteer hier het item “folder”. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Goede voorbeelden zijn o.a. Kaarsen en Chocolademelk van huismerken en a-merken als Olvarit en Zwanenberg. Selecteer de button hieronder om de aanbiedingen, verzameld in de folder van Lidl Kaatsheuvel direct te openen vanaf je PC of smartphone.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Kaatsheuvel

Altijd handig: De actuele openingstijden van Lidl. Wat je ziet is dat de openingstijden onderling verschillen. De meeste Lidl vestigingen in Kaatsheuvel is al toegankelijk vanaf 8 uur ‘s ochtends. De sluitingstijden wisselen nogal. De betrekkelijk kleine supermarkten van Lidl sluiten rond een uur of 6. Aan de andere kant: Grotere XL-supermarkten sluiten soms pas rond 9 of 10 uur. In het schema hieronder vind je de algemene openingstijden van Lidl Kaatsheuvel. Je wilt natuurlijk niet voor een gesloten deur komen te staan. Actuele openingstijden kun je altijd bekijken op de website van Lidl. Selecteer de button hieronder voor uitgebreide informatie over de openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de Gasthuisstraat 20, 5171GG te Kaatsheuvel.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Handige informatie Lidl Kaatsheuvel

Wil jij al jouw zware boodschappen bij je in de keuken laten bezorgen door Lidl? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Het grootste voordeel is misschien wel dat je zee‘n van tijd bespaart. Een bezoek aan de supermarktkost al snel 35 minuten. 66% van de inwoners van Kaatsheuvel vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. De (meer loyale) klanten van Lidl bezoeken de supermarkt gemiddeld 2,5 keer op weekbasis. Online je boodschappen bestellen kan al binnen 19 minuten. Laat je boodschappen bezorgen en bespaar al gauw een uur tijd. Ook hoef je niet langer met bijv. de tram richting de supermarkt te gaan.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen laten bezorgen doorLidl is het einde van tillen en trekken met kratten en tassen. De kratten en boodschappentassen afgeladen met boodschappen zoals bijvoorbeeld Milner, Stoofperen en zalmfilet hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 30 kilogram.

Online boodschappen doen bij Lidl! Het is steeds populairder. Nu zijn de uitgaven aan online boodschappen rond de 403 miljoen euro. Over een jaar of 10 is dit naar alle waarschijnlijkheid ruim 3,4 miljard euro. Een mooi aspect van via internet boodschappen kopen is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Lidl Kaatsheuvel. Waarom? Heel simpel: via internet heb je gewoon meer te kiezen.

Grote supers als Albert Heijn en Troefmarkt laten jou ook al bestellen via een online webshop. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Karaat of Schapendonk. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 12 euro per 7 dagen op je dagelijkse boodschappen. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Lidl. Kun je hier je boodschappen nog niet online doen en laten bezorgen? Dan zijn er (gelukkig) nog genoeg andere supers die wel bij jou bezorgen.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van Lidl Kaatsheuvel. Bekijk daarin de recente aanbiedingen. Let op: Na enkele dagen zijn deze verlopen.Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 25% korting op een product. De supermarkt Lidl in Kaatsheuvel heeft altijd scherpe actie’s. Folders van Lidl Kaatsheuvel zijn ook online te raadplegen.De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Lidl aan de Gasthuisstraat 20 straat (5171GG) in Kaatsheuvel. Wil je liever online boodschappen doen dan kan dit ook.

Beoordeel Lidl Kaatsheuvel

De Lidl in Kaatsheuvel wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.2/10, gebaseerd op 100 beoordelingen van gebruikers. Wat vind jij persoonlijk van deze supermarkt? Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Lidl Kaatsheuvel.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!