Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Hoorn

Online bestellen bij Lidl Hoorn

Bekijk hier alle informatie over de Lidl in Hoorn! Meer weten over de openingstijden, acties/aanbiedingen, of jouw boodschappen gewoon online bestellen? Het is allemaal mogelijk! Laat nu je boodschappen bezorgen door Lidl. Hier vind je meer gegevens over de filialen van Lidl in Hoorn. Je vindt hier onder andere de beste kortingen en acties uit de folder, openingstijden, en de huidige adresgegevens van de Lidl vestigingen in Hoorn. Bij meer en meer supermarkten kun je ook online je boodschappen bestellen. De supermarkt pakt je boodschappen in en zorgt dat alles wordt bezorgd. Niet langer slepen met bomvolle boodschappentassen. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Linksboven zie je een deel van de Lidl vestigingen in Hoorn in een kaartje gepresenteerd. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de verschillende filialen. Altijd de actuele informatie binnen bereik.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Lidl supermarkten in Hoorn

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
De boodschappen bij jou thuisbezorgd!
Bestel nu online

Bezorgservice Lidl Hoorn

Is de Lidl Hoorn op dit moment gesloten? Of gewoon geen trek in een drukke, soms overvolle supermarkt? Ontdek de mogelijkheden van de internet-supermarkt. Het is zo eenvoudig: Bestel alle boodschappen vandaag nog via internet en laat de boodschappen (als het kan) lekker makkelijk bij jou thuisbezorgen door Lidl. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de “ouderwetse” supermarkten. Het kan zijn dat je een paar euro bezorgkosten moet betalen. Opvallend: een groeiend aantal supers in Hoorn hebben een eigen bezorgdienst. Begin vandaag nog met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Lidl Hoorn aanbiedingen

Het filiaal van Lidl in Hoorn heeft elke week een gevarieerd aanbod met speciale aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website of natuurlijk in de traditionele folder. De folder met aanbiedingen beland elke week bij jou in de bus. Geen folder gezien? Of bekijk je de Lidl aanbiedingen het liefst via je PC of mobiel? Op de website van Lidl kun je op ieder moment de beste aanbiedingen bekijken. Items als carolin, chocomix of carpaccio zijn regelmatig in de aanbieding bij Lidl Hoorn. Klik op de link hieronder voor een volledig overzicht met alle aanbiedingen en kortingsacties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Hoorn

Op zoek naar de actuele folder van Lidl Hoorn? Deze folder valt standaard in de brievenbus van inwoners van Hoorn. Het kan het geval zijn dat de folder (nog) niet bij jou bezorgd wordt, of dat de week-folder van de supermarkt niet aangekomen is. Voor velen is het een handige backup: Je kunt de folder van Lidl op je gemak via internet bekijken.

Dit werkt heel simpel. Je opent de website van Lidl, normaal gesproken tref je de folder direct op de homepage aan. In de (online) folder tref je de meest veelzijdige aanbiedingen. Goede voorbeelden zijn o.a. Rosbief en ook Servetten van bekende merken als San Pellegrino of Nutrilon. Selecteer de onderstaande button om de aanbiedingen, verzameld in de folder van Lidl Hoorn direct tevoorschijn te toveren.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Hoorn

Ontdek meteen de juiste openingstijden van Lidl. Deze zijn namelijk nogal wisselend. De doorsnee Lidl winkels in Hoorn kan al vanaf 8 uur in de ochtend worden bezocht. De sluitingstijden wisselen nogal. De lokale/kleinere supers van Lidl zijn vaak al niet meer toegankelijk rond 6 uur. Voor grotere winkels is het geen uitzondering dat ze open zijn tot 9 uur of later. Hieronder zie je de algemene openingstijden van Lidl Hoorn. Je wilt natuurlijk niet voor een gesloten deur komen te staan. De meest recente (en dus juiste) openingstijden bekijk je op de site van Lidl. Selecteer de button onder de tabel voor uitgebreide informatie over de openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld de welbekende supermarkt aan de De Huesmolen 158, 1625HX te Hoorn.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra info over Lidl Hoorn

Alle boodschappen bij je thuis laten bezorgen door Lidl? Het levert je veel voordelen op. Het grootste voordeel is misschien wel dat je zee‘n van tijd bespaart. Het bezoeken van een supermarkt duurt gemiddeld 27 minuten. 59% van de bewoners van Hoorn vindt boodschappen doen (te) lang duren. Consumenten die regelmatig langskomen bij Lidl bezoeken de super gemiddeld 2,6 maal op weekbasis. Boodschappen via internet doen gebeurt al in 14 minuten. Laat je boodschappen bezorgen en cre‘er veel extra tijd. Bovendien hoef je niet meer met bijvoorbeeld de trein naar de super te reizen.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen bezorg service van Lidl is: niet meer sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Het winkelmandje bomvol producten als Optimel, donut en artikelen uit de categorie slammers hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 10 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij Lidl! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. De uitgaven zijn hard groeiende. Op dit moment spenderen we nabij 418 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim 3,2 miljard euro. Een mooi kenmerk van online boodschappen doen is dat er opeens veel meer mogelijkheden zijn. Je “hoeft” niet je boodschappen te bestellen bij Lidl Hoorn. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als Spar en zelfs de Hoogvliet bieden vaak ook de optie om online te bestellen. Online heb je dus keuze uit veel aanbiedingen van merken als Zaanse of Schapendonk. Benut deze kansen en bespaar al snel 36 euro per week. Daar kun je leuke andere dingen mee doen. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Lidl. Biedt deze supermarkt nog geen mogelijkheid tot online bestellen? Probeer dan een andere online supermarkt.

De supermarkt folders bevatten wekelijks nieuwe deals bij de Lidl Hoorn. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 3+1 gratis. De supermarkt Lidl in Hoorn heeft geregeld nieuwe actie’s. Folders van Lidl Hoorn liggen klaar in het filiaal. Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Lidl aan de De Huesmolen 158 straat (1625HX) in Hoorn. Wil je liever online boodschappen doen dan kan dit ook.

Beoordeling van Lidl Hoorn

De Lidl in Hoorn wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.7/10, gebaseerd op 80 beoordelingen van gebruikers. Wij horen graag wat jij vindt van deze supermarkt! Het onderstaande formulier kun je gebruiken om jouw review te schrijven. Draag zelf bij aan deze website met jouw review over de Lidl Hoorn.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!