Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
DEEN
Hoge kwaliteit

Dirk Hoofddorp

Online bestellen bij Dirk Hoofddorp

Hier lees je alle details over de Dirk in Hoofddorp! Op zoek naar specifieke openingstijden of aanbiedingen, of wellicht direct starten met online boodschappen doen? Het kan allemaal! Ontdek het gemak van de boodschappen bezorgservice van Dirk. Hier lees je uiteenlopende informatie over de vestigingen van Dirk in Hoofddorp. Je vindt hier onder andere de top-aanbiedingen uit de folders, info over openingstijden, en de locaties van de Dirk winkels in Hoofddorp. Wellicht handig voor jou: Bestel nu ook je boodschappen via internet. De supermarkten bezorgen jouw bestelling bij jou aan huis. Niet meer lopen met bomvolle boodschappentassen. Alle boodschappen geleverd waar en wanneer jij dat wil!

Aan de linkerkant zie je de Dirk vestigingen in Hoofddorp in een handig kaartje weergegeven. Iets verder naar beneden volgende adresgegegevens van de supers. Dat scheelt weer wat speurwerk: altijd het actuele adres tot je beschikking.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Dirk supermarkten in Hoofddorp

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Laat alles bezorgen aan huis!
Online bestellen

Bezorgservice Dirk Hoofddorp

Is jouw favoriete Dirk Hoofddorp momenteel niet open? Of ben je even niet in the mood voor een overvolle supermarkt? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Het is zo eenvoudig: Bestel alle boodschappen vandaag nog via internet en laat alle artikelen (als het kan) morgen al bezorgen door de bezorgservice van Dirk. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de supermarkten. Het kan zijn dat je een paar euro bezorgkosten moet betalen. Relatief veel van de supermarkten in Hoofddorp hebben een eigen bezorgdienst. Bestel al je boodschappen direct online!

[yuzo_related]

Dirk Hoofddorp aanbiedingen

De super van Dirk in Hoofddorp zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Alle acties en aanbiedingen zijn online te vinden of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. Deze folder valt waarschijnlijk ook bij jou in de bus. Geen folder gezien? Of bekijk je de Dirk aanbiedingen liever via een computer of telefoon? Op de site van Dirk vindt je 24/7 de beste week-aanbiedingen. Boodschappen als Spar, Oom en vanzelfsprekend Vegetarisch zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Dirk Hoofddorp. Klik hieronder voor een volledig overzicht met alle aanbiedingen en acties.

Bekijk Dirk Aanbiedingen

Folder Dirk Hoofddorp

Jij wilt ‘m toch niet missen, de laatste folder van Dirk Hoofddorp? Deze folder met aanbiedingen wordt standaard bezorgd in Hoofddorp. Toch kan het zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, ook kan het zijn dat de wekelijkse supermarkt folder gewoon eenmalig niet bezorgd is. De fysieke folder is niet de enige optie. Je kunt de folder van Dirk tegenwoordig ook op een digitale manier inzien.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van Dirk, op de startpagina vind je de doorgaans direct de folder. In de wekelijkse folder tref je van alles aan. Bekende voorbeelden zijn boodschappen als Zonnebrandcrme en Stofzuigerzakken van huismerken en a-merken als Rigoni di Asiago of Mentos. Klik op de link hieronder om de actuele folder van Dirk Hoofddorp direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Dirk Folders

Openingstijden Dirk Hoofddorp

Check hier de actuele openingstijden van Dirk. Deze zijn namelijk nogal wisselend. De meeste Dirk supermarkten in Hoofddorp is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. Wat de sluitingstijd betreft: Er zit vrij veel verschil tussen de winkels. De “kleine” supers van Dirk zijn rond 6 uur in de avond vaak al gesloten. De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. Handig: In de tabel hieronder vind je doorsnee-openingstijden van Dirk Hoofddorp. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. Check de actuele openingstijden altijd even op de website van Dirk. Selecteer de button onder de tabel voor een compleet overzicht van alle openingstijden van Dirk. Bijvoorbeeld die van de vestiging aan de Markenburg 97, 2135DS te Hoofddorp.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dirk Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Lees deze informatie over Dirk Hoofddorp

Gebruik maken van de boodschappen bezorgservice van Dirk? Het biedt ontzettend veel gemak. Ten eerste scheelt het veel tijd. Boodschappen doen duurt gemiddeld 39 minuten. 77% van de supermarkt-bezoekers in en nabij Hoofddorp vindt boodschappen doen een tijdrovende klus. De klanten die regelmatig komen bij Dirk bezoeken, gemiddeld gezien, de super zo’n 1,8 maal op weekbasis. Je boodschappen online bestellen kan al in 7 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en en maak veel vrije tijd vrij. Daarbovenop komt dat je niet meer met bijvoorbeeld de scooter naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Een ander belangrijk voordeel van de boodschappen bezorgdienst van Dirk is dat je niet langer hoeft te trekken en slepen met kratten en tassen. Boodschappentassen vol met populaire boodschappen zoals malteser, Wasmidde en juist ook Schoonmaa wegen gemiddeld al gauw 21 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Dirk! Meer en meer consumenten beginnen ermee. Alle Nederlanders bij elkaar besteden nu jaarlijks ongeveer 423 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim Û4 miljoen euro. Een fraaie eigenschap van boodschappen doen bij de online-supermarkt is dat je niet beperkt bent tot online boodschappen bestellen bij Dirk Hoofddorp. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als Pryma en zelfs de EMTƒ Supermarkten bieden ook de mogelijkheid tot online bestellen. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Bakkersland of Malibu. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 32 euro op de wekelijkse boodschappen. Dus zoek als de wiedeweerga uit of je al online boodschappen kunt bestellen bij Dirk. Kun je hier je boodschappen nog niet online doen en laten bezorgen? Wat betreft online supermarkten is de keuze enorm.

Supermarkt folders worden elke week vernieuwd bij de Dirk Hoofddorp. In deze flyers vind je actuele kortingen. Het nadeel is dat ze beperkt geldig zijn. Neem nou een van de populaire aanbiedingen: 45% korting op een artikel. De supermarkt Dirk in Hoofddorp wisselt veelvuldig van actie’s. De folders van Dirk Hoofddorp kun je ophalen in de winkel. Deze aanbiedingen zijn te koop bij de Dirk aan de Markenburg 97 weg (2135DS) te Hoofddorp. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Geef jouw mening over Dirk Hoofddorp

De Dirk in Hoofddorp wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.5/10, gebaseerd op 271 beoordelingen van gebruikers. Wat vind jij persoonlijk van deze supermarkt? Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Je kunt zelf bijdragen aan deze pagina door je review in te sturen over de Dirk Hoofddorp.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!