Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Jumbo Slagharen

Online bestellen bij Jumbo Slagharen

Lees hier alles over de Jumbo in Slagharen! Op zoek naar specifieke openingstijden of aanbiedingen en kortingsacties, of direct beginnen met online boodschappen doen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van Jumbo. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de filialen van Jumbo in Slagharen. Je vindt hier namelijk onder andere de beste aanbiedingen uit de wekelijkse folder, info over openingstijden, en adresgegevens van de Jumbo winkels in Slagharen. Handig: Je kunt nu ook snel je boodschappen online doen. Veel supermarkten bezorgen jouw boodschappen nu gewoon aan huis. Oftewel: niet meer zeulen met volgepakte tassen en kratten. Alle boodschappen geleverd waar en wanneer jij dat wil!

Aan de linkerkant zie je de Jumbo winkels in Slagharen op een kaart weergegeven. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de supers. Sla het op als favoriet. Zo heb je altijd de juiste gegevens bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Jumbo supermarkten in Slagharen

ib3 image
Supermarkt niet open, of weinig zin?
Laat je boodschappen thuis bezorgen!
Online bestellen

Bezorgservice Jumbo Slagharen

Is jouw favoriete Jumbo Slagharen niet langer geopend? Of wellicht heb je even geen zin in een (te) drukke supermarkt waar je lang moet wachten? Ontdek de mogelijkheden van de internet-supermarkt. Bestel jouw boodschappen comfortabel en snel online en laat jouw complete bestelling (waar mogelijk) bezorgen door de koerier van Jumbo. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de “offline” supermarkten. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Het is al lang geen hype meer: Veel supers in Slagharen bezorgen jouw boodschappen al een tijdje thuis. Begin vandaag nog met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Jumbo Slagharen aanbiedingen

De vestiging van Jumbo in Slagharen biedt voortdurend de beste aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website of natuurlijk in de traditionele folder. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Heb je de folder een keer niet gekregen? Of verken jij de laatste Jumbo aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Op de welbekende website van Jumbo zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Producten zoals mona, optimel drink en ook producten uit de categorie Soesjes zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij Jumbo Slagharen. Selecteer de link hieronder voor de laatste aanbiedingen.

Bekijk Jumbo Aanbiedingen

Folder Jumbo Slagharen

Op zoek naar de laatste folder van Jumbo Slagharen? Deze bekende folder valt wekelijks in de bus van consumenten in en nabij Slagharen. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, of dat de week-folder van de supermarkt een keer niet bezorgd is. Gelukkig kun je de folder van Jumbo tegenwoordig ook op een digitale manier inzien.

Dit werkt heel simpel. Je opent de website van Jumbo en selecteer hier het item “folder”. In de wekelijkse folder tref je van alles aan. Bijvoorbeeld artikelen als Soep en/of Producten voor het huishouden van huismerken en a-merken als Ariel en Enkhuizer. Klik op de link hieronder om de gewenste folder van Jumbo Slagharen online te bekijken.

Bekijk Jumbo Folder

Openingstijden Jumbo Slagharen

Check hier de actuele openingstijden van Jumbo. Deze zijn namelijk nogal wisselend. Het gros van de Jumbo filialen in Slagharen is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. Echter, de sluitingstijd wisselt enorm. De lokale/kleinere supers van Jumbo gaan in veel gevallen rond een uur of 6 ‘s avonds al dicht. Voor grotere winkels is het geen uitzondering dat ze open zijn tot 9 uur of later. Hieronder zie je de algemene openingstijden van Jumbo Slagharen. Niets is meer frustrerend dan een dichte deur aantreffen. Check de actuele openingstijden altijd even op de website van Jumbo. Klik op de link onder de openingstijden voor meer details en informatie over de openingstijden van Jumbo. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Herenstraat 19, 7776AG in Slagharen.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Jumbo openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Bekijk extra info over Jumbo Slagharen

Je boodschappen laten thuisbezorgen door Jumbo? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. Een tripje naar de supermarkt duurt vaak minimaal wel 27 minuten. 50% van de bevolking van Slagharen is van mening dat boodschappen doen veel tijd kost. De (terugkerende) bezoekers van Jumbo bezoeken de supermarkt gemiddeld 1,6 keer op weekbasis. Online je boodschappen bestellen kan al in 8 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en bespaar al gauw een uur tijd. Tevens hoef jij niet meer met bijvoorbeeld de metro naar een supermarkt of andere foodwinkel te gaan.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen aan huis geleverd door Jumbo houdt in dat je niet meer hoeft te sjorren en ploeteren met zware tassen. Boodschappentassen vol met boodschappen zoals bijvoorbeeld Snoep, lenor maar juist ook aard wegen gemiddeld al gauw 21 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Jumbo! Online boodschappen doen is een belangrijke trend. Alle Nederlanders bij elkaar besteden nu jaarlijks ongeveer 422 miljoen euro. In 2025 bedraagt dit waarschijnlijk al Û2,8 miljard euro. Een mooi kenmerk van online boodschappen kopen is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Jumbo Slagharen. Via het internet heb je simpelweg meer keuze.

De bekende ketens als Boni en tevens de Hoogvliet laten jou de boodschappen steeds vaker online bestellen. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als D&L en Mani. Door hier slim gebruik van te maken bespaar je al snel 30 euro per 7 dagen op je dagelijkse boodschappen. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Jumbo. Is het onverhoopt niet mogelijk? Wat betreft online supermarkten is de keuze enorm.

Er zijn staan elke week weer nieuwe producten in de folder van Jumbo Slagharen. Bekijk daarin de recente aanbiedingen. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Een voorbeeld van een boodschappen aanbieding is: 2 halen 1 betalen. De supermarkt Jumbo in Slagharen heeft altijd scherpe actie’s. De folders van Jumbo Slagharen zijn interessant om te bekijken.Profiteren van deze aanbiedingen kan direct bij de Jumbo, gelegen aan de Herenstraat 19 straat (7776AG) in Slagharen. Natuurlijk kun je ook via internet de boodschappen doen.

Beoordeling van Jumbo Slagharen

De Jumbo in Slagharen wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.1/10, gebaseerd op 245 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Het onderstaande formulier kun je gebruiken om jouw review te schrijven. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Jumbo Slagharen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!