logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Spar Wijk aan Zee

Online bestellen bij Spar Wijk aan Zee

Check hier alle benodigde informatie over de Spar in Wijk aan Zee! Benieuwd naar openingstijden, kortingen en aanbiedingen van deze week, of gewoon direct beginnen met online boodschappen doen? Het is allemaal mogelijk! Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Spar. Op deze pagina vind je alle nuttige informatie over de filialen van Spar in Wijk aan Zee. Hier bekijk je onder andere informatie over de top-aanbiedingen uit de folders, openingstijden, en de contactgegevens van de Spar supermarkten in Wijk aan Zee. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Je hoort het goed: niet langer sjorren met onhandige en zware tassen. Alle boodschappen geleverd waar en wanneer jij dat wil!

Aan de linkerkant zie je de Spar supermarkten in Wijk aan Zee overzichtelijk weergegeven. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de supermarkt(en) in deze plaats. Zo heb je altijd de juiste gegevens online beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Spar supermarkten in Wijk aan Zee

ib3 image
Geen zin om naar de super te gaan?
Alles makkelijk & snel aan huis bezorgd!
Online bestellen

Bezorgdienst Spar Wijk aan Zee

Is de winkel Spar Wijk aan Zee al dicht? Of gewoon geen trek in een massale supermarkt? Gun jezelf het nodige gemak. Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat de boodschappen (als het kan) lekker makkelijk bij jou thuisbezorgen door Spar. Bij de online supermarkt tref je dezelfde lage prijzen als bij de “offline” supermarkten. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Opvallend: een groeiend aantal supers in Wijk aan Zee doen al aan thuisbezorging van boodschappen. Begin direct met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Spar Wijk aan Zee aanbiedingen

De vestiging van Spar in Wijk aan Zee biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Alle acties en aanbiedingen zijn online te vinden en ook in de folder. Deze folder wordt normaal gesproken elke week bezorgd. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of bekijk je de Spar aanbiedingen het liefst via je PC of mobiel? Op de popualire site van Spar bekijk je op je dooie gemak alle aanbiedingen online. Producten zoals mineraalwater, brownie en uiteraard ook apetina zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij Spar Wijk aan Zee. Nieuwsgierig? Klik op de knop hieronder voor de beste aanbiedingen.

Bekijk Spar Aanbiedingen

Folder Spar Wijk aan Zee

Jij wilt ‘m toch niet missen, de laatste folder van Spar Wijk aan Zee? Deze folder valt standaard in de brievenbus van inwoners van Wijk aan Zee. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, of dat de folder perongeluk wordt weggegooid. Er zijn meer manieren om aanbiedingen te checken. Je kunt de folder van Spar nu ook online raadplegen.

De digitale folder is voor een ieder te bekijken. Ga naar de site van Spar, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. De (online) folder biedt elke week weer een mooie selectie met aanbiedingen. Hierbij kun je denken aan boodschappen als Vegetarische producten en/of Pudding van huismerken en a-merken als Eat Natural of SanaSlank. Klik op de button hieronder om de gewenste folder van Spar Wijk aan Zee direct tevoorschijn te toveren.

Bekijk Spar Folders

Openingstijden Spar Wijk aan Zee

Ontdek de juiste openingstijden van Spar. De openingstijden zijn vaak verschillend per vestiging. De doorsnee Spar filialen in Wijk aan Zee opent de deuren rond 8 uur. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De relatief kleine vestigingen van Spar sluiten rond een uur of 6. Grotere vestigingen zijn vaak wel open tot 9 of 10 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Spar Wijk aan Zee. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. Controleer de huidige openingstijden op de website van Spar. Klik op de onderstaande knop en check specifieke info over openingstijden van Spar. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de Verlengde Voorstraat 56, 1949CN te Wijk aan Zee.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Spar Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over Spar Wijk aan Zee

Gebruik maken van de boodschappen bezorgservice van Spar? Het biedt ontzettend veel gemak. Een van de grootste voordelen is de tijd die je bespaart. Boodschappen doen duurt vaak minimaal wel 23 minuten. 57% van inwoners in en nabij Wijk aan Zee vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. De terugkerende klanten van Spar bezoeken dit filiaal gemiddeld 2,7 maal per week. Boodschappen doen in een webshop kan in minder dan 9 minuten. Zorg dat je boodschappen worden thuisbezorgd en reken uit je tijdwinst! Natuurlijk hoef je dan ook niet meer met bijvoorbeeld de trein naar een filiaal van de super te gaan.

Een ander belangrijk voordeel van de boodschappen bezorgdienst van Spar komt neer op het volgende: niet langer trekken en slepen met kratten en tassen. Tassen en kratten bomvol populaire boodschappen zoals chips, pennen of ola cornetto wegen bij elkaar al snel 22 kilogram.

Online boodschappen doen bij Spar! Het is steeds populairder. De uitgaven zijn hard groeiende. Op dit moment spenderen we nabij 359 miljoen euro. In 2025 bedraagt dit waarschijnlijk al Û2,7 miljard euro. Een groot voordeel van online boodschappen kopen is dat je niet beperkt bent tot jouw vertrouwde supermarkt. Je hoeft namelijk niet je boodschappen te bestellen bij Spar Wijk aan Zee. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als Pryma en zelfs de MCD bieden ook de mogelijkheid tot online bestellen. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Optimel en John Altman. Profiteer van het grote aanbod en bespaar tot wel 10 euro per 7 dagen op je dagelijkse boodschappen. Controleer direct of je online boodschappen kunt bestellen bij Spar. Biedt deze supermarkt nog geen mogelijkheid tot online bestellen? Probeer dan een andere online supermarkt.

Supermarkt folders worden elke week vernieuwd bij de Spar Wijk aan Zee. Actuele aanbiedingen staan daarin vermeldt. Wees er snel bij in verband met de geldigheid.In het verleden kon je profiteren van o.a. 45% korting op een product. De supermarkt Spar in Wijk aan Zee heeft geregeld nieuwe actie’s. Folders van Spar Wijk aan Zee staan boordevol kortingpakkers.Deze deals zijn direct te kopen bij de Spar, gevestigd aan de Verlengde Voorstraat 56 weg met postcode (1949CN) te Wijk aan Zee. Wil je liever online boodschappen doen dan kan dit ook.

Beoordeel Spar Wijk aan Zee

De Spar in Wijk aan Zee wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 278 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Spar Wijk aan Zee.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!