logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Dirk Almere

Online boodschappen doen bij Dirk Almere

Bekijk hier alle informatie over de Dirk in Almere! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, acties/aanbiedingen, of direct beginnen met online boodschappen doen? Het kan allemaal! Maak nu gebruik van de handige bezorgdienst van Dirk. Hier vind je meer gegevens over de supermarkten van Dirk in Almere. Hier bekijk je onder andere informatie over actuele aanbiedingen, info over koopzondagen/openingstijden, en adressen van de verschillende Dirk winkels in Almere. Bij meer en meer supermarkten kun je ook online je boodschappen bestellen. De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Oftewel: niet meer ploeteren met volgepakte tassen en kratten. Alle boodschappen geleverd waar en wanneer jij dat wil!

Links zie je de huidige Dirk winkels in Almere weergegeven in Google Maps. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de filialen die er zijn in deze plaats. Sla het op als favoriet. Zo heb je altijd de juiste gegevens bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Dirk supermarkten in Almere

Supermarkt gesloten, of geen zin?
Laat alles bezorgen aan huis!
Online bestellen

Bezorgdienst Dirk Almere

Is jouw favoriete Dirk Almere al gesloten? Of ben je even niet in the mood voor een supermarkt waar je veel moet wachten? Gun jezelf het nodige gemak. Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat alles (als het mogelijk is) aan huis bezorgen door de bezorgservice van Dirk. Online vindt je dezelfde lage prijzen als in de “ouderwetse” supermarkten. Vaak betaal je wel een beetje bezorgkosten. Een groot aantal supermarkten in Almere doen al aan thuisbezorging van boodschappen. Start vandaag nog met boodschappen doen via internet!

[yuzo_related]

Dirk Almere aanbiedingen

De vestiging van Dirk in Almere heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Deze worden gedeeld via de website of gewoon in de ouderwetse folder. Deze folder wordt normaal gesproken elke week bezorgd. Is de folder deze week niet bij jou aangekomen? Of bekijk je de Dirk aanbiedingen het liefst digitaal? Op de site van Dirk vindt je 24/7 alle actuele aanbiedingen. Boodschappen zoals brood, Amstel tapje en bier zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Dirk Almere. Klik op de onderstaande button voor de wekelijske aanbiedingen en kortingen.

Bekijk Dirk Aanbiedingen

Folder Dirk Almere

Op zoek naar de actuele folder van Dirk Almere? De folder wordt bezorgd bij de meeste huishoudens in en rondom Almere. Het kan het geval zijn dat de folder (nog) niet bij jou bezorgd wordt, of wat ook kan: dat de folder vergeten is door de postbode. Er zijn meer manieren om aanbiedingen te checken. Je kunt de folder van Dirk tegenwoordig ook op een digitale manier inzien.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van Dirk en klik op “aanbiedingen” of “folder”. De (online) folder biedt elke week weer een mooie selectie met aanbiedingen. Welbekende voorbeelden van producten zijn Shoarmavlees en Cannelloni van bekende merken als Beemster of Sawa. Selecteer de onderstaande button om de week-folder van Dirk Almere direct tevoorschijn te toveren.

Bekijk Dirk Folders

Openingstijden Dirk Almere

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Dirk. Deze zijn namelijk nogal wisselend. De meerderheid van de Dirk winkels in Almere is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De filialen op wat minder grote locaties Dirk zijn vaak al niet meer toegankelijk rond 6 uur. Aan de andere kant: Grotere XL-supermarkten sluiten soms pas rond 9 of 10 uur. In het schema hieronder vind je de algemene openingstijden van Dirk Almere. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. De juiste openingstijden die nu gelden check je altijd op de site van Dirk. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over de openingstijden van Dirk. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Korte Promenade 2, 1315HN te Almere.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dirk Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over Dirk Almere

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Dirk? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. Boodschappen doen kost al snel 30 minuten. 57% van de supermarkt-bezoekers in Almere denkt dat het doen van boodschappen sneller kan. De terugkerende klanten van Dirk bezoeken de supermarkt gemiddeld 2,4 keer per week. Online je boodschappen bestellen kan in minder dan 13 minuten. Profiteer van de boodschappen bezorgservice en ervaar zelf hoeveel tijd je bespaart. Daarnaast hoef je niet langer met bijv. de bus naar een supermarkt of andere foodwinkel te gaan.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen laten bezorgen doorDirk is het einde van sjouwen en slepen met tassen. De kratten en boodschappentassen afgeladen met items zoals Honig, Witte chocolade en/of bakbacon hebben al gauw een gewicht van 29 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Dirk! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. De online uitgaven groeiend snel. Op dit moment spenderen we ongeveer 371 miljoen euro. Over pak’m beet 10 jaar bedraagt dit waarschijnlijk al 3,8 miljard euro. Een mooi aspect van via internet je boodschappen bestellen is dat er geen grenzen meer zijn. je bent niet beperkt tot alleen boodschappen betellen bij Dirk Almere. Hoe dat kan? Via internet heb je veel meer te kiezen.

Steeds meer grote supers als Dirk en bovendien de Jumbo hebben ook een webshop. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Drum of Beemster. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 15 euro op de “standaard” wekelijke boodschappen. Dus bekijk meteen of je al online boodschappen kunt doen bij Dirk. Biedt deze supermarkt nog geen mogelijkheid tot online bestellen? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

Op de kleintjes letten? Bekijk dan de supermarkt folder van Dirk Almere. In deze flyers vind je actuele kortingen. Let op: Na enkele dagen zijn deze verlopen.Er zijn veel klanten die gebruik maken van bijv. de 35% korting op een product. De supermarkt Dirk in Almere regelt voor jou unieke actie’s.Folders van Dirk Almere staan boordevol kortingpakkers.De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Dirk, gelegen aan de Korte Promenade 2 straat (1315HN) in Almere. Je kunt er ook voor kiezen om online boodschappen te doen.

Jouw mening over Dirk Almere

De Dirk in Almere wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.1/10, gebaseerd op 184 beoordelingen van gebruikers. Hoe beoordeel jij deze supermarkt? Je kunt jouw persoonlijke mening hieronder direct insturen. Draag zelf bij aan deze website met jouw review over de Dirk Almere.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!