Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

DekaMarkt Hillegom

Online bestellen bij DekaMarkt Hillegom

Vind hier alle info over de DekaMarkt in Hillegom! Op zoek naar specifieke openingstijden of aanbiedingen en kortingsacties, of wil je gewoon direct online boodschappen doen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Bestel online en ontdek de handige boodschappen bezorgservice van DekaMarkt. Op supermarkten.org lees je alles over de vestigingen van DekaMarkt in Hillegom. Hier lees je onder meer over de beste kortingen en acties uit de folder, info over koopzondagen/openingstijden, en de huidige adresgegevens van de DekaMarkt winkels in Hillegom. Wist je dat je nu ook je boodschappen online kunt doen? De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Het einde van sjorren met zware kratten en tassen. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Aan de andere kant zie je de DekaMarkt filialen in Hillegom op een overzichtelijke manier. Onder het kaatje vind je de contactgegevens van de supermarkten die er zijn. Sla het op als favoriet. Zo heb je altijd de juiste gegevens beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht DekaMarkt supermarkten in Hillegom

ib3 image
Super gesloten, of geen tijd?
Alles makkelijk & snel aan huis bezorgd!
Online bestellen

Bezorgdienst DekaMarkt Hillegom

Is de winkel DekaMarkt Hillegom niet langer geopend? Of zit je even niet te wachten op een drukke supermarkt? Bespaar jezelf de nodige moeite! Bestel al je boodschappen makkelijk & snel online en laat jouw complete bestelling (waar mogelijk) bezorgen door de koerier van DekaMarkt. Online vindt je dezelfde lage prijzen als in de “offline” supermarkten. Voor het inpakken en bezorgen van de order wordt een kleine vergoeding gerekend. Het lijkt een trend, meer en meer supers in Hillegom bezorgen jouw boodschappen al een tijdje thuis. Bestel vandaag nog je boodschappen online!

[yuzo_related]

DekaMarkt Hillegom aanbiedingen

Het filiaal van DekaMarkt in Hillegom biedt elke week weer de meest waanzinnige aanbiedingen. Deze kun je op internet bekijken en ook in de folder. Deze folder valt waarschijnlijk ook bij jou in de bus. Folder gemist? Of bekijk jij de wekelijkse DekaMarkt aanbiedingen het liefst via je PC of mobiel? Op de welbekende website van DekaMarkt vindt je altijd de meest actuele aanbiedingen. Items als Croissants, Noorse zalm maar bijvoorbeeld ook Sd zijn vaak in de aanbieding bij DekaMarkt Hillegom. Klik op de link hieronder voor de meest recente aanbiedingen en kortingsacties.

Bekijk Dekamarkt Aanbiedingen

Folder DekaMarkt Hillegom

Op zoek naar de laatste folder van DekaMarkt Hillegom? De folder wordt bezorgd bij de meeste huishoudens in en rondom Hillegom. Maar het kan zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de folder simpelweg niet bezorgd wordt. De fysieke folder is niet de enige optie. Je kunt de folder van DekaMarkt tegenwoordig ook op een digitale manier inzien.

De digitale folder is voor een ieder te bekijken. Ga naar de site van DekaMarkt en selecteer hier het item “folder”. De (online) folder biedt elke week weer een mooie selectie met aanbiedingen. Voorbeelden van producten die regelmatig in de aanbieding zijn: Varkensgehakt en ook Pennen en potloden van grote merken als Zonnatura en Napoleon. Klik direct op de onderstaande button om de week-folder van DekaMarkt Hillegom meteen op je gemak in te zien.

Bekijk Dekamarkt Folders

Openingstijden DekaMarkt Hillegom

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van DekaMarkt. De openingstijden zijn vaak verschillend per vestiging. Het grootste deel van de DekaMarkt filialen in Hillegom is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. Echter, de sluitingstijd wisselt enorm. De wat kleinere supermarkten van DekaMarkt sluiten rond een uur of 6. Doe je liever boodschappen in de avond? De XL-supers sluiten pas rond 9 – 10 uur. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van DekaMarkt Hillegom. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. Actuele openingstijden kun je altijd bekijken op de website van DekaMarkt. Klik op de link onder de openingstijden voor meer details en informatie over de openingstijden van DekaMarkt. Bijvoorbeeld die van de vestiging aan de Henri Dunantplein 85, 2181ES in Hillegom.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dekamarkt Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Goed om te weten over DekaMarkt Hillegom

Gebruik maken van de boodschappen bezorgservice van DekaMarkt? Het is dŽ uitkomst voor iedere consument die houdt van gemak. Op de eerste plaats kun je er veel tijd mee besparen. De plaatselijke supermarkt bezoeken kost je al gauw ruim 25 minuten. 76% van de supermarkt-bezoekers in Hillegom vindt boodschappen doen (te) lang duren. De (meer loyale) klanten van DekaMarkt bezoeken de winkel gemiddeld gezien 2,3 keer op weekbasis. Boodschappen doen in een webshop is tegenwoordig te doen in 17 minuten. Laat de koerier al jouw boodschappen thuis bezorgen en bespaar enorm veel tijd, elke week weer. Natuurlijk hoef je dan ook niet meer met bijv. de bus naar een supermarkt of andere foodwinkel te gaan.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen laten bezorgen doorDekaMarkt is het einde van slieren en sjorren met zware boodschappen(tassen). De kratten en boodschappentassen afgeladen met artikelen als EK, axe en ook bed wegen bij elkaar al snel 15 kilogram.

Boodschappen doen in de online shop van DekaMarkt! Via internet boodschappen bestellen is hard aan het groeien. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 450 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim 2,9 miljard euro. Een fraaie eigenschap van boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt is dat je niet beperkt bent tot jouw vertrouwde supermarkt. Je hoeft namelijk niet je boodschappen te bestellen bij DekaMarkt Hillegom. Waarom? Heel simpel: via internet heb je gewoon meer te kiezen.

Grote supers als MCD en de Hoogvliet hebben ook een webshop. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Obento of Heinz. Profiteer van het grote aanbod en bespaar tot wel 12 euro per week aan boodschappen. Vraag of zoek direct even of je al online boodschappen kunt doen bij DekaMarkt. Kun je online nog geen bestelling plaatsen? Gelukkig is de keuze online enorm qua online supermarkten.

Elke week brengen ze nieuwe folders uit bij de DekaMarkt Hillegom. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. Afgelopen periode zijn er geregeld actie’s geweest als 2 halen 1 betalen. De supermarkt DekaMarkt in Hillegom wisselt veelvuldig van actie’s. Folders van DekaMarkt Hillegom liggen klaar in het filiaal. De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de DekaMarkt, gevestigd aan de Henri Dunantplein 85 straat (2181ES) in Hillegom. Je kunt er ook voor kiezen om online boodschappen te doen.

Beoordeel DekaMarkt Hillegom

De DekaMarkt in Hillegom wordt gemiddeld beoordeeld met een 9/10, gebaseerd op 88 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Help ons een handje met jouw eigen mening over DekaMarkt Hillegom.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!