logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Plus Benthuizen

Online boodschappen bestellen bij Plus Benthuizen

Op Supermarkten.org vind je alle info over de Plus in Benthuizen! Benieuwd naar openingstijden, kortingen en aanbiedingen, of direct beginnen met online boodschappen doen? Het is allemaal mogelijk! Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Plus. Op deze website lees je handige info over de winkels van Plus in Benthuizen. Je leest hier bijvoorbeeld over aanbiedingen die je niet mag missen, openingstijden, en adressen van de verschillende Plus vestigingen in Benthuizen. Bij meer en meer supermarkten kun je ook online je boodschappen bestellen. Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Dus nooit meer tillen met onhandige en zware tassen. Maar alles netjes bij jou bezorgd.

Hiernaast zie je de Plus supermarkten in Benthuizen op een kaart weergegeven. Onder het kaatje vind je de contactgegevens van de supermarkten. Sla het op als favoriet. Zo heb je altijd de juiste gegevens bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Plus supermarkten in Benthuizen

Geen zin om naar de super te gaan?
Laat alles bezorgen aan huis!
Bestel nu online

Bezorgservice Plus Benthuizen

Is de Plus Benthuizen gesloten? Of maar weinig zin in een (te) drukke supermarkt waar je lang moet wachten? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat de boodschappen (als het kan) bezorgen tot in de keuken Plus. Online vindt je dezelfde lage prijzen als in de traditionele supermarkt. Er kunnen wel servicekosten in rekening worden gebracht. Steeds meer supermarkten in Benthuizen bieden al enige tijd een persoonlijke bezorgdienst. Begin vandaag nog met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Plus Benthuizen aanbiedingen

De vestiging van Plus in Benthuizen heeft altijd scherpe aanbiedingen. De wekelijkse aanbiedingen bekijk je online of in de weekfolder die je in de brievenbus ontvangt. Als je geen Nee-sticker hebt, wordt deze wekelijks bij jou bezorgd. Is de folder deze week niet bij jou aangekomen? Of bekijk jij de wekelijkse Plus aanbiedingen graag op internet? Op de webstek van Plus vindt je 24/7 alle actuele aanbiedingen. Producten als Eier, lotus keukenpapier en natuurlijk belminuten zijn graag geziene aanbiedingen bij Plus Benthuizen. Klik hieronder voor de wekelijske aanbiedingen en prijsverlagingen.

Bekijk Plus Aanbiedingen

Folder Plus Benthuizen

Op zoek naar de laatste folder van Plus Benthuizen? De bekende week folder wordt standaard huis-aan-huis bezorgd in en rondom Benthuizen. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, of dat de folder wellicht niet aangekomen is. Handig: Je kunt de folder van Plus eenvoudig online bekijken.

Daarvoor ga je naar de website van Plus, op de startpagina vind je de doorgaans direct de folder. Elke week weer vindt je de beste aanbiedingen terug in de (online) folder. Welbekende voorbeelden van producten zijn Vlees en ook Frites/patat van grote merken als Pastella of Heida. Klik direct op de onderstaande button om de gewenste folder van Plus Benthuizen direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Plus Folders

Openingstijden Plus Benthuizen

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Plus. De openingstijden zijn vaak verschillend per vestiging. Het grootste deel van de Plus supermarkten in Benthuizen is al geopend vanaf een uur of 8. Echter, de sluitingstijd wisselt enorm. De “kleine” supers van Plus sluiten rond een uur of 6. Aan de andere kant: Grotere XL-supermarkten sluiten soms pas rond 9 of 10 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Plus Benthuizen. Je wilt natuurlijk niet voor een gesloten deur komen te staan. De juiste openingstijden die nu gelden check je altijd op de site van Plus. Klik op de onderstaande knop en controleer de huidige openingstijden van Plus. Bijvoorbeeld die van de vestiging aan de Prins Willem-Alexanderplein 7, 2731EJ in Benthuizen.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Plus Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra info over Plus Benthuizen

Wil jij al jouw zware boodschappen bij je in de keuken laten bezorgen door Plus? Het levert je veel voordelen op. Op de eerste plaats kun je er veel tijd mee besparen. De plaatselijke supermarkt bezoeken kost al snel 37 minuten. 72% van de supermarkt-bezoekers in en nabij Benthuizen vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. De klanten die regelmatig komen bij Plus bezoeken het filiaal zo’n 2,1 keer per week. Online boodschappen doen is al gepiept in 17 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en en profiteer van extra vrije tijd. Uiteraard hoef je nu ook niet langer met bijv. de trein naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Ook handig: een voordeel van de boodschappen aan huis bezorgd door Plus is dat je niet meer hoef te sjouwen en slepen met tassen. Plastic tassen en kratten boordevol (zware) boodschappen als Bloemen, cheesecake en natuurlijk producten uit de categorie healthy people hebben zo een gewicht van ruim 7 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij Plus! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 366 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van 2,5 miljard euro. Een, voor veel consumenten, belangrijk voordeel van online boodschappen bestellen is dat er geen grenzen meer zijn. je bent niet beperkt tot alleen boodschappen betellen bij Plus Benthuizen. Hoe dat precies werkt? Online is de keuze gewoon groter.

Steeds meer grote supermarkten als Attent en wellicht de Hoogvliet hebben in veel gevallen al een online supermarkt waar je kunt bestellen. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Barnhouse en Odin. Benut deze kansen en bespaar al snel 19 euro op de wekelijkse boodschappen. Dus bekijk meteen of je al online boodschappen kunt doen bij Plus. Wordt er niet bij jou bezorgd, of is online boodschappen doen Ÿberhaupt niet mogelijk? Probeer dan een andere online supermarkt.

Op de kleintjes letten? Bekijk dan de supermarkt folder van Plus Benthuizen. Bekijk daarin de recente aanbiedingen. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 30% korting op een artikel. De supermarkt Plus in Benthuizen vernieuwd regelmatig de actie’s. De folders van Plus Benthuizen zijn interessant om te bekijken.Deze deals zijn direct te kopen bij de Plus, gelegen aan de Prins Willem-Alexanderplein 7 weg (2731EJ) te Benthuizen. Je kunt er ook voor kiezen om online boodschappen te doen.

Beoordeling van Plus Benthuizen

De Plus in Benthuizen wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.2/10, gebaseerd op 165 beoordelingen van gebruikers. Wat vind jij persoonlijk van deze supermarkt? Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Plus Benthuizen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!