logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Dirk Hardinxveld-Giessendam

Online boodschappen bestellen bij Dirk Hardinxveld-Giessendam

Bekijk hier alle informatie over de Dirk in Hardinxveld-Giessendam! Op zoek naar informatie over openingstijden, aanbiedingen, of direct beginnen met online boodschappen doen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van Dirk. Op deze pagina lees je alles wat je nodig hebt over de filialen van Dirk in Hardinxveld-Giessendam. Je vindt hier onder andere huidige folders, info over koopzondagen/openingstijden, en specifieke contactgegevens van de Dirk filialen in Hardinxveld-Giessendam. Wist je dat je nu ook je boodschappen online kunt doen? Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Dus zeg maar dag tegen zeulen met de welbekende zware tassen. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Links zie je de huidige Dirk vestigingen in Hardinxveld-Giessendam op een kaart weergegeven. Scroll naar beneden voor de adressen van de relevante supers in deze plaats. Dat scheelt weer wat speurwerk: altijd het actuele adres bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Dirk supermarkten in Hardinxveld-Giessendam

Supermarkt niet open, of weinig zin?
Laat je boodschappen bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgdienst Dirk Hardinxveld-Giessendam

Is jouw favoriete Dirk Hardinxveld-Giessendam al gesloten? Of geen zin in een supermarkt met lange rijen voor de kassa? Maak kennis met de online supermarkt. Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat jouw volledige supermarkt-bestelling (als het kan) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Dirk. Bij de online-supermarkt zijn de prijzen altijd net zo scherp als in de fysieke winkels. Het kan zijn dat je een paar euro bezorgkosten moet betalen. Meer en meer supers in Hardinxveld-Giessendam hebben een eigen bezorgdienst. Begin vandaag nog met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Dirk Hardinxveld-Giessendam aanbiedingen

De winkel van Dirk in Hardinxveld-Giessendam biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Deze kun je online rustig bekijken of in de vertrouwde weekfolder. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Is jouw brievenbus overgeslagen? Of bestudeer je de Dirk aanbiedingen het liefst digitaal? Op de website van Dirk bekijk je comfortabel en snel alle week-aanbiedingen. Boodschappen zoals Jam, japanse en natuurlijk producten uit de categorie stick zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Dirk Hardinxveld-Giessendam. Selecteer de link hieronder voor de laatste aanbiedingen en prijsverlagingen.

Bekijk Dirk Aanbiedingen

Folder Dirk Hardinxveld-Giessendam

Op zoek naar de actuele folder van Dirk Hardinxveld-Giessendam? De bekende week folder wordt standaard huis-aan-huis bezorgd in en rondom Hardinxveld-Giessendam. Maar het kan zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de folder van de supermarkt gewoon eenmalig niet bezorgd is. Handig: Je kunt de folder van Dirk ook online op je gemak bekijken.

Hiervoor open je de website van Dirk en klik op “aanbiedingen” of “folder”. Elke week weer vindt je de beste aanbiedingen terug in de (online) folder. Denk hierbij aan producten zoals Verzorgingsproducten en/of Kipfilet van huismerken en a-merken als Kindly’s en Fijn Lijntje. Klik op de knop hieronder om de week-folder van Dirk Hardinxveld-Giessendam online te bekijken.

Bekijk Dirk Folders

Openingstijden Dirk Hardinxveld-Giessendam

Is de supermarkt open? Bekijk de openingstijden van Dirk. Elk filiaal hanteert vaak weer zijn eigen openingstijden. Het grootste deel van de Dirk vestigingen in Hardinxveld-Giessendam is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. Qua sluitingstijd zit er toch wel veel verschil tussen de filialen. De wat kleinere supermarkten van Dirk sluiten de deuren vaak al rond 6. De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. Handig: In de tabel hieronder vind je doorsnee-openingstijden van Dirk Hardinxveld-Giessendam. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. Controleer de huidige openingstijden op de website van Dirk. Klik op de link onder de tabel voor een compleet overzicht van alle openingstijden van Dirk. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Den Bogerd 24, 3371AM te Hardinxveld-Giessendam.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dirk Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over Dirk Hardinxveld-Giessendam

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Dirk? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. De plaatselijke supermarkt bezoeken kost al gauw 25 minuten. 67% van de consumenten in Hardinxveld-Giessendam vindt boodschappen doen (te) lang duren. De vaste klanten van Dirk bezoeken dit filiaal gemiddeld 2,2 keer op weekbasis. Digitaal je boodschappen doen kan al in 14 minuten. Zorg dat je boodschappen worden thuisbezorgd en cre‘er veel extra tijd. Bovendien hoef je niet meer met bijvoorbeeld de fiets naar een filiaal van de super te gaan.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen bezorgdienst van Dirk is: niet langer sjouwen en slepen met tassen. Boodschappentassen bomvol boodschappen zoals bijvoorbeeld schuur, axe en vanzelfsprekend rooibosthee wegen, zonder dat je het door hebt, al snel 5 kilogram.

Je boodschappen via internet bestellen bij Dirk! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. De uitgaven zijn hard groeiende. Op dit moment spenderen we nabij 397 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van 3,5 miljard euro. Een groot voordeel van boodschappen doen bij de online-supermarkt is dat je niet beperkt bent tot jouw vertrouwde supermarkt. Je hoeft namelijk niet je boodschappen te bestellen bij Dirk Hardinxveld-Giessendam. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als Pryma plus de PLUS laten je ook online bestellen. Bij een van de vele internet-supers is er altijd een interessante aanbieding van uiteenlopende merken als Al’fez of QNT. Door slim te kopen bespaar je al gauw 17 euro per 7 dagen op je dagelijkse boodschappen. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Dirk. Wordt er niet bij jou bezorgd, of is online boodschappen doen Ÿberhaupt niet mogelijk? Bestel dan bij 1 van de vele andere online supermarkten.

De supermarkt folders bevatten wekelijks nieuwe deals bij de Dirk Hardinxveld-Giessendam. In deze flyers vind je actuele kortingen. Wees er snel bij in verband met de geldigheid.Er zijn veel klanten die gebruik maken van bijv. de 35% korting op een artikel. De supermarkt Dirk in Hardinxveld-Giessendam heeft geregeld nieuwe actie’s. De folders van Dirk Hardinxveld-Giessendam vind je dikwijls tussen de post. Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Dirk, gelegen aan de Den Bogerd 24 straat met de postcode (3371AM) te Hardinxveld-Giessendam. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Geef jouw mening over Dirk Hardinxveld-Giessendam

De Dirk in Hardinxveld-Giessendam wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.7/10, gebaseerd op 113 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw ervaringen met deze supermarkt? Het onderstaande formulier kun je gebruiken om jouw review te schrijven. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Dirk Hardinxveld-Giessendam.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!