COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service

Boni Lelystad

Online boodschappen bestellen bij Boni Lelystad

Lees hier alles over de Boni in Lelystad! Op zoek naar informatie over openingstijden, actuele aanbiedingen, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Je vindt hier alle benodigde info. Geniet nu van de boodschappen bezorgdienst van Boni. Op deze pagina doe je meer kennis op van de supermarkten van Boni in Lelystad. Je vindt hier onder andere actuele aanbiedingen, meer info over openingstijden, en adresgegevens (straatnaam/postcode) van de Boni supermarkten in Lelystad. Wist je dat je nu ook je boodschappen online kunt doen? Een groot deel van de supers bezorgt de boodschappen bij je thuis. Het einde van lopen met zware en onhandige tassen en kratten. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Aan de andere kant zie je de Boni supermarkten in Lelystad overzichtelijk weergegeven. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de relevante supers in deze plaats. Op die manier heb je in een keer alle juiste data via internet bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Boni supermarkten in Lelystad

ib3 image
Supermarkt niet open, of weinig zin?
Al je boodschappen thuisbezorgd!
Online bestellen

Bezorgservice Boni Lelystad

Is de winkel Boni Lelystad gesloten? Of geen zin in een drukke, soms overvolle supermarkt? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Het is zo eenvoudig: Bestel alle boodschappen vandaag nog via internet en laat de producten (indien mogelijk) bezorgen door de koerier van Boni. Online vindt je dezelfde lage prijzen als in de “offline” supermarkten. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Een groot aantal supermarkten in Lelystad doen aan thuisbezorging van boodschappen. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Boni Lelystad aanbiedingen

Het filiaal van Boni in Lelystad biedt voortdurend de beste aanbiedingen. De wekelijkse aanbiedingen bekijk je online maar ook in de bekende weekfolder. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Geen folder gezien? Of bekijk jij de wekelijkse Boni aanbiedingen graag op internet? Op de popualire site van Boni vindt je 24/7 alle actuele aanbiedingen. Producten als alfa, Chicken tonight maar ook Energy vind je vaak in de aanbieding bij Boni Lelystad. Meer weten? Selecteer de button hieronder voor alle relevante aanbiedingen en acties.

Bekijk Boni Aanbiedingen

Folder Boni Lelystad

Zoek jij de folder van Boni Lelystad? De folder wordt normaal gesproken bezorgd bij alle inwoners van Lelystad. Toch kan het zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de folder met daarin de aanbiedingen perongeluk wordt weggegooid. Daarom is het goed om te weten: Je kunt de folder van Boni eenvoudig online bekijken.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van Boni, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. De (online) folder biedt elke week weer een mooie selectie met aanbiedingen. Bijvoorbeeld artikelen als Muisjes of Wijn van huismerken en a-merken als Smiths of Ringis. Klik direct op de onderstaande button om de folder van deze week van Boni Lelystad meteen tevoorschijn te halen op je beeldscherm.

Bekijk Boni Folders

Openingstijden Boni Lelystad

Goed om bij de hand te hebben: de huidige openingstijden van Boni. Wat je ziet is dat de openingstijden onderling verschillen. Het grootste deel van de Boni vestigingen in Lelystad is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. De sluitingstijden wisselen nogal. De filialen op wat minder grote locaties Boni gaan dicht rond 5 uur of 6 uur. Overdag geen tijd om boodschappen te doen? Grote supers sluiten pas rond 9 of 10 uur. In het schema hieronder vind je de algemene openingstijden van Boni Lelystad. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. De huidige openingstijden vind je altijd op de site van Boni. Klik direct om de knop hieronder voor meer details en informatie over de openingstijden van Boni. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de Tjalk 15 15, 8232LK in Lelystad.

Maandag08:00 - 20:00
Dinsdag08:00 - 20:00
Woensdag08:00 - 20:00
Donderdag08:00 - 20:00
Vrijdag08:00 - 20:00
Zaterdag08:00 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Boni Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over Boni Lelystad

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door Boni? Het levert je veel voordelen op. Op de eerste plaats kun je er veel tijd mee besparen. Een bezoekje aan de super duurt al snel 25 minuten. 50% van de bevolking van Lelystad gelooft dat boodschappen doen sneller moet kunnen. De vaste klanten van Boni bezoeken de super gemiddeld 2,6 keer per week. Je boodschappen online bestellen is tegenwoordig te doen in 10 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en en gun jezelf wat extra tijd. Bovendien hoef je niet meer met bijv. de metro naar een filiaal van de super te gaan.

Ook handig: een voordeel van de boodschappen bij je thuisbezorgd door Boni houdt in dat je niet meer hoeft te slieren en sjorren met zware boodschappen(tassen). Plastic tassen en kratten boordevol boodschappen zoals doekjes, bier en vanzelfsprekend oven hebben al gauw een gewicht van 7 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij Boni! Steeds meer consumenten ontdekken het gemak van online boodschappen doen. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 442 miljoen euro. De verwachting is dat dit over 10 jaar ruim Û4 miljoen euro. Een mooi kenmerk van online boodschappen bestellen is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Boni Lelystad. Waarom? Heel simpel: via internet heb je gewoon meer te kiezen.

Grote supers als Jan Linders of Agrimarkt hebben in veel gevallen al een online supermarkt waar je kunt bestellen. Online bestel je dus altijd de beste aanbiedingen van (A)-merken als Lanfranchi en Heilige Koe. Door hier slim gebruik van te maken bespaar je al snel 10 euro per week. Daar kun je leuke andere dingen mee doen. Oftewel: Ga eens na of je al boodschappen online kunt kopen bij Boni. Wordt er niet bij jou bezorgd, of is online boodschappen doen Ÿberhaupt niet mogelijk? Probeer dan een andere online supermarkt.

Er zijn staan elke week weer nieuwe producten in de folder van Boni Lelystad. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 40% korting op een artikel. De supermarkt Boni in Lelystad wisselt veelvuldig van actie’s. Folders van Boni Lelystad kun je ophalen in de winkel. Profiteren van deze aanbiedingen kan direct bij de Boni aan de Tjalk 15 15 straat (8232LK) in Lelystad. Je kunt ook bij de online supermarkt boodschappen doen.

Beoordeling van Boni Lelystad

De Boni in Lelystad wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.8/10, gebaseerd op 87 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Geef je mening via het formulier hieronder. Draag zelf bij aan deze website met jouw review over de Boni Lelystad.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!