logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Plus Haarlem

Online boodschappen bestellen bij Plus Haarlem

Op Supermarkten.org vind je alle info over de Plus in Haarlem! Op zoek naar details over bijvoorbeeld openingstijden, aanbiedingen en kortingsacties, of direct beginnen met online boodschappen doen? Het is allemaal mogelijk! Maak nu gebruik van de handige bezorgdienst van Plus. Op deze pagina doe je meer kennis op van de supermarkten van Plus in Haarlem. Je leest hier bijvoorbeeld over de top-aanbiedingen uit de folders, openingstijden per winkel, en specifieke contactgegevens van de Plus filialen in Haarlem. Handig: Je kunt nu ook snel je boodschappen online doen. Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Niet langer tillen met onhandige en zware tassen. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Hiernaast zie je de Plus supermarkten in Haarlem overzichtelijk weergegeven. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de filialen. Zo heb jij altijd de juiste adressen raadpleegbaar via internet.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Plus supermarkten in Haarlem

Geen zin om naar de super te gaan?
Vandaag besteld = morgen bezorgd aan huis!
Online bestellen

Bezorgservice Plus Haarlem

Is de winkel Plus Haarlem niet meer geopend? Of even geen tijd over voor een overvolle supermarkt? Maak kennis met de online supermarkt. Bestel jouw boodschappen comfortabel en snel online en laat de boodschappen (als het kan) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Plus. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de supermarkten. Vaak betaal je wel een beetje bezorgkosten. Het lijkt een trend, meer en meer supers in Haarlem hebben al een eigen bezorgservice. Bestel direct online!

[yuzo_related]

Plus Haarlem aanbiedingen

De supermarkt van Plus in Haarlem heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Deze kun je online rustig bekijken of natuurlijk in de traditionele folder. Als je geen Nee-sticker hebt, wordt deze wekelijks bij jou bezorgd. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of bekijk jij de wekelijkse Plus aanbiedingen graag via internet? Op de site van Plus kun je op ieder moment de beste aanbiedingen bekijken. Items als ros, duo penotti en ook sultana zijn graag geziene aanbiedingen bij Plus Haarlem. Klik nu op de onderstaande button voor de laatste aanbiedingen van deze week.

Bekijk Plus Aanbiedingen

Folder Plus Haarlem

Geïnteresseerd in de laatste folder van Plus Haarlem? De folder wordt bezorgd bij de meeste huishoudens in en rondom Haarlem. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, of dat de folder perongeluk wordt weggegooid. Gelukkig kun je de folder van Plus ook via internet bekijken.

Daarvoor ga je naar de website van Plus en selecteer hier het item “folder”. In de folder tref je de meest uiteenlopende aanbiedingen. Goede voorbeelden zijn o.a. Bitterbal maar ook Vegetarische producten van grote merken als Baileys en Indomie. Klik direct op de onderstaande button om de laatste folder van Plus Haarlem direct te openen vanaf je PC of smartphone.

Bekijk Plus Folders

Openingstijden Plus Haarlem

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Plus. De openingsuren wisselen nogal per winkel. Het meerendeel van de Plus supermarkten in Haarlem kan al vanaf 8 uur in de ochtend worden bezocht. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De filialen op wat minder grote locaties Plus sluiten rond een uur of 6. Aan de andere kant: Grotere XL-supermarkten sluiten soms pas rond 9 of 10 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Plus Haarlem. Je wilt niet voor niets naar een supermarkt toegaan. De accurate openingstijden kun je controleren op de site van Plus. Klik direct om de knop hieronder voor een compleet overzicht van alle openingstijden van Plus. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de Rijksstraatweg 517, 2025DE te Haarlem.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Plus Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Bekijk extra info over Plus Haarlem

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door Plus? Het levert je veel voordelen op. Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. Een tripje naar de supermarkt kost al snel 39 minuten. 65% van de consumenten woonachtig in Haarlem is van mening dat boodschappen doen veel tijd kost. Consumenten die regelmatig langskomen bij Plus bezoeken dit filiaal gemiddeld 2,2 keer op weekbasis. Je boodschappen online bestellen doe je soms in minder dan 18 minuten. Zorg dat je boodschappen worden thuisbezorgd en en gun jezelf wat extra tijd. Verder hoef jij niet langer met bijvoorbeeld de auto naar de super te reizen.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen bij je thuisbezorgd door Plus is: niet langer slepen en trekken met boodschappentassen. Boodschappentassen bomvol boodschappen zoals bijvoorbeeld Aardappelen, frankfurters of Noorse zalm wegen, schrik niet, al snel 19 kilogram.

Online boodschappen doen bij Plus! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. De totale uitgaven bij de internet-supermarkt ligt nu rond de 356 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim Û3,5 miljard euro. Een groot pluspunt van via internet boodschappen kopen is dat je niet beperkt bent tot online boodschappen bestellen bij Plus Haarlem. Waarom? Heel simpel: via internet heb je gewoon meer te kiezen.

Grote supers als EMTƒ Supermarkten en zelfs de Attent hebben in veel gevallen al een online supermarkt waar je kunt bestellen. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Katharos en Nature’s Garden. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 36 euro op de “standaard” wekelijke boodschappen. Vraag of zoek direct even of je al online boodschappen kunt doen bij Plus. Wordt er niet bij jou bezorgd, of is online boodschappen doen Ÿberhaupt niet mogelijk? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

Elke week vind je een nieuwe supermarkt folder bij de Plus Haarlem. Je vind daarin alle actuele kortingen. Meestal zijn ze na een week weer verlopen.Neem nou een van de populaire aanbiedingen: 40% korting op een product. De supermarkt Plus in Haarlem regelt voor jou unieke actie’s.De folders van Plus Haarlem zijn via internet te bekijken.Je vul je winkelwagentje met deze aanbiedingen bij de Plus, gelegen aan de Rijksstraatweg 517 weg (2025DE) in Haarlem. Voorkeur voor online boodschappen doen? Dat kan natuurlijk ook!

Beoordeling van Plus Haarlem

De Plus in Haarlem wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10, gebaseerd op 260 beoordelingen van gebruikers. Wil je een review schrijven over deze supermarkt? Via het onderstaande reactieformulier kun je jouw eigen mening delen. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de Plus Haarlem.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!