logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Dirk Rijssen

Online boodschappen bestellen bij Dirk Rijssen

Bekijk hier alle informatie over de Dirk in Rijssen! Op zoek naar informatie over openingstijden, actuele folders en aanbiedingen, of jouw boodschappen gewoon online bestellen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van Dirk. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de filialen van Dirk in Rijssen. Je vindt hier onder andere aanbiedingen die je niet mag missen, openingstijden per winkel, en adresgegevens van de Dirk filialen in Rijssen. Wellicht handig voor jou: Bestel nu ook je boodschappen via internet. Veel supermarkten bezorgen jouw boodschappen nu gewoon aan huis. Je hoort het goed: niet langer zeulen met tassen bomvol boodschappen. Alle artikelen aan huis bezorgd wanneer jou dat uitkomt!

Aan de linkerkant bekijk je de Dirk vestigingen in Rijssen op een overzichtelijke manier. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de relevante supers in deze plaats. Zo hoef je niet meer te zoeken: altijd het juiste adres bij de hand wanneer het nodig is.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Dirk supermarkten in Rijssen

ib3 image
Geen zin om naar de super te gaan?
Laat je boodschappen bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgservice Dirk Rijssen

Is jouw favoriete Dirk Rijssen gesloten? Of geen zin in een overvolle supermarkt? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Bestel al je boodschappen online en laat alle artikelen (als het kan) bezorgen door de koerier van Dirk. Prijzen in de webshops van supermarkten zijn doorgaans net zo laag als in de “offline” supermarkten. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Het is al lang geen hype meer: Veel supers in Rijssen doen al aan thuisbezorging van boodschappen. Start vandaag nog met boodschappen doen via internet!

[yuzo_related]

Dirk Rijssen aanbiedingen

Het filiaal van Dirk in Rijssen biedt voortdurend de beste aanbiedingen. Deze kun je online rustig bekijken of in de vertrouwde weekfolder. De folder vindt je elke week weer in je brievenbus. Folder niet ontvangen? Of raadpleeg je de Dirk aanbiedingen het liefst digitaal? Op de popualire site van Dirk vindt je 24/7 alle actuele aanbiedingen. Producten als Yoghurt, beer en juist ook old amsterdam vind je vaak in de aanbieding bij Dirk Rijssen. Selecteer de link hieronder voor een volledig overzicht met alle aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Dirk Aanbiedingen

Folder Dirk Rijssen

Jij wilt ‘m toch niet missen, de laatste folder van Dirk Rijssen? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Rijssen. Het kan het geval zijn dat de folder (nog) niet bij jou bezorgd wordt, of dat de week-folder van de supermarkt onbedoeld bij het afval komt. Handig: Je kunt de folder van Dirk op je gemak via internet bekijken.

De digitale folder is voor een ieder te bekijken. Ga naar de site van Dirk, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. De (online) folder biedt elke week weer een mooie selectie met aanbiedingen. Welbekende voorbeelden van producten zijn Soep en ook Salami van grote merken als Kips’ of Ombar. Klik op de knop hieronder om de aanbiedingen, verzameld in de folder van Dirk Rijssen direct te openen vanaf je PC of smartphone.

Bekijk Dirk Folders

Openingstijden Dirk Rijssen

Goed om bij de hand te hebben: de huidige openingstijden van Dirk. De openingstijden zijn vaak verschillend per vestiging. De meerderheid van de Dirk vestigingen in Rijssen gaat open om 8 uur ‘s morgens. Wat de sluitingstijd betreft: Er zit vrij veel verschil tussen de winkels. De wat kleinere supermarkten van Dirk gaan dicht rond 5 uur of 6 uur. Overdag geen tijd om boodschappen te doen? Grote supers sluiten pas rond 9 of 10 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Dirk Rijssen. Je wilt natuurlijk niet voor een gesloten deur komen te staan. De huidige openingstijden vind je altijd op de site van Dirk. Klik direct om de knop hieronder en controleer de huidige openingstijden van Dirk. Je kunt denken aan de winkel aan de Hogepad 1, 7462TB in Rijssen.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dirk Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over Dirk Rijssen

Alle boodschappen bij je thuis laten bezorgen door Dirk? Het is dŽ uitkomst voor iedere consument die houdt van gemak. Het grootste voordeel is misschien wel dat je zee‘n van tijd bespaart. Een tripje naar de supermarkt duurt gemiddeld 32 minuten. 71% van de inwoners van Rijssen is van mening dat boodschappen doen veel tijd kost. De terugkerende klanten van Dirk bezoeken dit filiaal gemiddeld 2,4 keer per week. Online je boodschappen bestellen is tegenwoordig te doen in 15 minuten. Profiteer van de boodschappen bezorgservice en cre‘er veel extra tijd. Bovendien hoef je niet meer met bijvoorbeeld de brommer naar jouw favoriete supermarkt te reizen.

Een belangrijke meerwaarde van de boodschappen laten bezorgen doorDirk houdt in dat je niet meer hoeft te sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Het winkelmandje bomvol supermarkt-producten zoals Ontbijt, likeur en/of Schnitzels wegen gemiddeld al gauw 8 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Dirk! Online boodschappen doen is een belangrijke trend. Op dit moment spenderen we in Nederland om en nabij 422 miljoen euro. Over een jaar of 10 is dit naar alle waarschijnlijkheid ruim 3 miljard euro. Een groot voordeel van via internet je boodschappen bestellen is dat je niet beperkt bent tot jouw vertrouwde supermarkt. Je hoeft namelijk niet je boodschappen te bestellen bij Dirk Rijssen. Hoe dat kan? Via internet heb je veel meer te kiezen.

Steeds meer grote supers als Albert Heijn en de MCD laten je ook online bestellen. Bij een van de vele online supermarkten kun je dus altijd producten met korting bestellen van merken als Maredsous of Opkikker. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 17 euro per 7 dagen op je dagelijkse boodschappen. Dus bekijk meteen of je al online boodschappen kunt doen bij Dirk. Kun je hier je boodschappen nog niet online doen en laten bezorgen? Wat betreft online supermarkten is de keuze enorm.

Supermarkt folders worden elke week vernieuwd bij de Dirk Rijssen. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 25% korting op een artikel. De supermarkt Dirk in Rijssen regelt voor jou unieke actie’s.Folders van Dirk Rijssen zijn ook online te raadplegen.Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Dirk, gelegen aan de Hogepad 1 weg met postcode (7462TB) in Rijssen. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Geef jouw mening over Dirk Rijssen

De Dirk in Rijssen wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.4/10, gebaseerd op 214 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Je kunt zelf bijdragen aan deze pagina door je review in te sturen over de Dirk Rijssen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!