logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Dirk Drachten

Online boodschappen bestellen bij Dirk Drachten

Bekijk hier alle informatie over de Dirk in Drachten! Benieuwd naar openingstijden, actuele folders en aanbiedingen, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Geniet nu van de boodschappen bezorgdienst van Dirk. Op deze pagina lees je alles wat je nodig hebt over de winkels van Dirk in Drachten. Je leest hier bijvoorbeeld over de top-aanbiedingen uit de folders, details over openingstijden, en specifieke contactgegevens van de Dirk vestigingen in Drachten. Wist je dat je nu ook je boodschappen online kunt doen? De supermarkt pakt je boodschappen in en zorgt dat alles wordt bezorgd. Dat betekent: niet langer afzien met de welbekende zware tassen. Alle producten worden gewoon bij jou bezorgd wanneer jij dat wil

Aan de andere kant zie je de Dirk supermarkten in Drachten in een kaartje gepresenteerd. Hieronder vind je de adressen van de filialen die er zijn in deze plaats. Zo hoef je niet meer te zoeken: altijd het juiste adres raadpleegbaar via internet.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Dirk supermarkten in Drachten

Supermarkt gesloten, of geen tijd?
Vandaag besteld = morgen bezorgd aan huis!
Online bestellen

Bezorgdienst Dirk Drachten

Is de Dirk Drachten gesloten? Of even geen tijd over voor een massale supermarkt? Profiteer van het gemak van de internet-supermarkt. Bestel al je boodschappen makkelijk & snel online en laat alles (als het mogelijk is) morgen al bezorgen door de bezorgservice van Dirk. Bij de online-supermarkt zijn de prijzen altijd net zo scherp als in de fysieke winkels. Er kunnen wel servicekosten in rekening worden gebracht. Het lijkt een trend, meer en meer supers in Drachten doen aan thuisbezorging van boodschappen. Start vandaag nog met boodschappen doen via internet!

[yuzo_related]

Dirk Drachten aanbiedingen

De super van Dirk in Drachten biedt voortdurend de beste aanbiedingen. Alle acties en aanbiedingen zijn online te vinden maar ook in de bekende weekfolder. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Folder gemist? Of bestudeer je de Dirk aanbiedingen het liefst online? Op de webstek van Dirk kun je de laatste aanbiedingen op je gemak bekijken. Producten als Kattenvoeding, beemster en natuurlijk modifast zijn vaak in de aanbieding bij Dirk Drachten. Nieuwsgierig? Klik op de knop hieronder voor de laatste aanbiedingen en kortingsacties.

Bekijk Dirk Aanbiedingen

Folder Dirk Drachten

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Dirk Drachten? De folder wordt normaal gesproken bezorgd bij alle inwoners van Drachten. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, of wat ook kan: dat de folder onbedoeld bij het afval komt. Gelukkig kun je de folder van Dirk ook via internet bekijken.

Hoe? Heel simpel. Ga naar de site van Dirk, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. Elke week weer vindt je de beste aanbiedingen terug in de (online) folder. Hierbij kun je denken aan boodschappen als Kipschnitzel maar ook Leverpastei van bekende merken als Jori en Zeeuws Meisje. Selecteer de button hieronder om de week-folder van Dirk Drachten direct te openen vanaf je PC of smartphone.

Bekijk Dirk Folders

Openingstijden Dirk Drachten

Is de supermarkt open? Bekijk de openingstijden van Dirk. Elk filiaal hanteert vaak weer zijn eigen openingstijden. Het meerendeel van de Dirk supermarkten in Drachten is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. Wat de sluitingstijd betreft: Er zit vrij veel verschil tussen de winkels. De filialen op wat minder grote locaties Dirk sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). Grotere vestigingen zijn vaak wel open tot 9 of 10 uur. Hieronder zie je de algemene openingstijden van Dirk Drachten. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. De meest recente (en dus juiste) openingstijden bekijk je op de site van Dirk. Of klik op de button hieronder voor meer details en informatie over de openingstijden van Dirk. Bijvoorbeeld die van de vestiging aan de De Marke 51, 9203DV in Drachten.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dirk Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra info over Dirk Drachten

Wil jij al jouw zware boodschappen bij je in de keuken laten bezorgen door Dirk? Het levert je veel voordelen op. Allereerst is het tijdbesparend! Een bezoekje aan de super duurt gemiddeld 39 minuten. 60% van de supermarkt-bezoekers in en nabij Drachten is van mening dat boodschappen doen veel tijd kost. De consumenten die regelmatig terugkomen bij Dirk bezoeken de super gemiddeld 2,8 keer op weekbasis. Online boodschappen kopen kan in minder dan 12 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en bespaar enorm veel tijd, elke week weer. Verder hoef jij niet langer met bijv. de metro naar de supermarkt af te reizen.

Een belangrijke meerwaarde van de boodschappen aan huis bezorgd door Dirk is: niet langer sjorren en ploeteren met zware tassen. Boodschappentassen vol met supermarkt-producten zoals jenever, Chocomel en natuurlijk forel hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 18 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Dirk! Meer en meer consumenten beginnen ermee. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 415 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van 3,3 miljard euro. Een fraaie eigenschap van boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt is dat er opeens veel meer mogelijkheden zijn. Je “hoeft” niet je boodschappen te bestellen bij Dirk Drachten. Via het internet heb je simpelweg meer keuze.

De bekende ketens als Poiesz Supermarkten en de Poiesz Supermarkten hebben ook een webshop. Bij de internet-supermarkten heb je dus altijd een groot aanbod aanbiedingen van merken als Jillz en Gouda’s Glorie. Door slim te kopen bespaar je al gauw 26 euro per week bij de supermarkt. Dus bekijk meteen of je al online boodschappen kunt doen bij Dirk. Te duur? Of niet mogelijk? Geen probleem. Er zijn nog veel meer grote supers die bij jou bezorgen.

De supermarkt folders bevatten wekelijks nieuwe deals bij de Dirk Drachten. Eenvoudig alle aanbiedingen verzameld. Deze zijn doorgaans 7 dagen geldig. Er zijn veel klanten die gebruik maken van bijv. de 40% korting op een product. De supermarkt Dirk in Drachten heeft voor jou de beste actie’s. Folders van Dirk Drachten staan boordevol kortingpakkers.De aanbiedingen kun je aanschaffen bij de Dirk, gelegen aan de De Marke 51 straat (9203DV) in Drachten. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Beoordeling van Dirk Drachten

De Dirk in Drachten wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.5/10, gebaseerd op 263 beoordelingen van gebruikers. Hoe beoordeel jij deze supermarkt? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen met de Dirk Drachten.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!