logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Dirk Vleuten

Online boodschappen doen bij Dirk Vleuten

Vind hier alle info over de Dirk in Vleuten! Nieuwsgierig naar actuele openingstijden, acties/aanbiedingen, of wil je gewoon direct online boodschappen doen? Je kunt er hier direct alles over lezen. Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van Dirk. Op deze pagina doe je meer kennis op van de winkels van Dirk in Vleuten. Je vindt hier namelijk onder andere aanbiedingen van de week, de wisselende openingstijden, en de locaties van de Dirk vestigingen in Vleuten. Wist je dat je nu ook je boodschappen online kunt doen? Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Je hoort het goed: niet langer lopen met bomvolle boodschappentassen. Alle artikelen aan huis bezorgd wanneer jou dat uitkomt!

Aan de andere kant zie je de Dirk filialen in Vleuten weergegeven. Klik op het pinnetje voor meer info. Hieronder vind je de adressen van de supermarkt(en) in deze plaats. Sla het op als favoriet. Zo heb je altijd de juiste gegevens beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Dirk supermarkten in Vleuten

Supermarkt gesloten, of geen tijd?
Laat je boodschappen bezorgen!
Online bestellen

Bezorgdienst Dirk Vleuten

Is de Dirk Vleuten al dicht? Of even geen tijd over voor een drukke, soms overvolle supermarkt? Gun jezelf wat gemak! Bestel al je boodschappen makkelijk & snel online en laat jouw volledige supermarkt-bestelling (als het kan) aan huis bezorgen door de bezorgservice van Dirk. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de “ouderwetse” supermarkten. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Het is al lang geen hype meer: Veel supers in Vleuten leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Dirk Vleuten aanbiedingen

De supermarkt van Dirk in Vleuten zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. De wekelijkse aanbiedingen bekijk je online maar natuurlijk ook in de wekelijkse folder. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Folder gemist? Of verken jij de laatste Dirk aanbiedingen graag via internet? Op de webstek van Dirk kun je de laatste aanbiedingen op je gemak bekijken. Items zoals Komkommer, frizzante en boodschappen uit de categorie pizza zijn relatief vaak in de aanbieding bij Dirk Vleuten. Klik op de knop hieronder voor alle relevante aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Dirk Aanbiedingen

Folder Dirk Vleuten

Op zoek naar de laatste folder van Dirk Vleuten? De folder wordt normaal gesproken bezorgd bij alle inwoners van Vleuten. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, of dat de folder niet in jouw brievenbus beland is. Er zijn meer manieren om aanbiedingen te checken. Je kunt de folder van Dirk nu ook online raadplegen.

Dit werkt heel simpel. Je opent de website van Dirk, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. Zoals je wellicht weet, elke week vind je weer scherpe aanbiedingen in de folder. Voorbeelden van producten die regelmatig in de aanbieding zijn: Chips maar ook Dranken van grote merken als Heineken of Whey Premium. Selecteer de onderstaande button om de juiste folder van Dirk Vleuten meteen te bekijken.

Bekijk Dirk Folders

Openingstijden Dirk Vleuten

Altijd handig: De actuele openingstijden van Dirk. De openingstijden zijn per filiaal verschillend. De doorsnee Dirk supermarkten in Vleuten is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. Wat betreft sluitingstijden: hier zien we meer verschil tussen de supers. De verhoudingsgewijs lokale/kleine supers van Dirk gaan dicht rond 5 uur of 6 uur. De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Dirk Vleuten. Voorkom teleurstellingen van een dichte deur. De huidige openingstijden vind je altijd op de site van Dirk. Klik direct om de knop hieronder en controleer de huidige openingstijden van Dirk. Bijvoorbeeld de welbekende supermarkt aan de Hindersteinlaan 2, 3451EZ in Vleuten.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dirk Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Nuttige informatie over Dirk Vleuten

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door Dirk? Het biedt ontzettend veel gemak. Het grootste voordeel is misschien wel dat je zee‘n van tijd bespaart. Een bezoekje aan de super kost al gauw 30 minuten. 57% van de inwoners van Vleuten zou zijn/haar boodschappen sneller willen doen. De klanten die regelmatig komen bij Dirk bezoeken de winkel ongeveer 1,9 maal per week. Digitaal je boodschappen doen is al gepiept in 14 minuten. Laat je boodschappen bezorgen en bespaar al gauw een uur tijd. Verder hoef jij niet langer met bijvoorbeeld de bus naar de supermarkt te gaan.

Een grote meerwaarde van de boodschappen laten bezorgen doorDirk is het einde van slieren en sjorren met zware boodschappen(tassen). Plastic tassen en kratten boordevol populaire boodschappen zoals snack, modifast en artikelen uit de categorie silvo wegen gemiddeld al gauw 22 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij Dirk! Via internet boodschappen bestellen is hard aan het groeien. De online uitgaven groeiend snel. Op dit moment spenderen we ongeveer 370 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van 3,9 miljard euro. Een relevant voordeel van via internet je boodschappen bestellen is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Dirk Vleuten. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als MCD en de Jan Linders bieden vaak ook de optie om online te bestellen. Online heb je dus keuze uit veel aanbiedingen van merken als Questbar of Roosvicee. Door slim te kopen bespaar je al gauw 17 euro op de boodschappen die je elke week koopt. Controleer direct of je online boodschappen kunt bestellen bij Dirk. Wordt er niet bij jou bezorgd, of is online boodschappen doen Ÿberhaupt niet mogelijk? Bestel dan bij 1 van de vele andere online supermarkten.

Op de kleintjes letten? Bekijk dan de supermarkt folder van Dirk Vleuten. Eenvoudig alle aanbiedingen verzameld. Meestal zijn ze na een week weer verlopen.Er zijn veel klanten die gebruik maken van bijv. de 35% korting op een product. De supermarkt Dirk in Vleuten heeft voor jou de beste actie’s. Folders van Dirk Vleuten staan boordevol kortingpakkers.Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Dirk, gevestigd aan de Hindersteinlaan 2 straat met de postcode (3451EZ) in Vleuten. Wil je liever online boodschappen doen dan kan dit ook.

Beoordeel Dirk Vleuten

De Dirk in Vleuten wordt gemiddeld beoordeeld met een 8/10, gebaseerd op 256 beoordelingen van gebruikers. Hoe zou jij deze super omschrijven? Geef je mening via het formulier hieronder. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Dirk Vleuten.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!