COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Hoogezand

Online boodschappen doen bij Lidl Hoogezand

Hier lees je alle details over de Lidl in Hoogezand! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, actuele folders en aanbiedingen, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Alle informatie lees je hier! Geniet nu van de boodschappen bezorgdienst van Lidl. Op deze pagina vind je alle nuttige informatie over de vestigingen van Lidl in Hoogezand. Je vindt hier onder andere huidige folders, de wisselende openingstijden, en details over de locatie van de Lidl winkels in Hoogezand. Bij veel supermarkten kun je nu ook eenvoudig & snel online boodschappen doen. De supermarkt pakt je boodschappen in en zorgt dat alles wordt bezorgd. Oftewel: niet meer slepen met loodzware boodschappentassen. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Aan de andere kant zie je de Lidl vestigingen in Hoogezand op een overzichtelijke manier. Ook handig: Hieronder vind je de actuele adresgegevens van de verschillende filialen. Zo hoef je niet meer te zoeken: altijd het juiste adres binnen bereik.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Lidl supermarkten in Hoogezand

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Al je boodschappen thuisbezorgd!
Bestel nu online

Bezorgservice Lidl Hoogezand

Is jouw favoriete Lidl Hoogezand niet meer geopend? Of zit je even niet te wachten op een overvolle supermarkt? Bespaar jezelf de nodige moeite! Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat de complete order (indien mogelijk) aan huis bezorgen door de bezorgservice van Lidl. Online vindt je dezelfde lage prijzen als in de reguliere supermarkt. Het kan zijn dat je een paar euro bezorgkosten moet betalen. Steeds meer supermarkten in Hoogezand leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Bestel vandaag nog je boodschappen online!

[yuzo_related]

Lidl Hoogezand aanbiedingen

De vestiging van Lidl in Hoogezand staat bekend om de vele aantrekkelijke aanbiedingen. Alle acties en aanbiedingen zijn online te vinden maar natuurlijk ook in de wekelijkse folder. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Deze week niets ontvangen? Of check je de Lidl aanbiedingen het liefst digitaal? Op de webstek van Lidl bekijk je comfortabel en snel alle week-aanbiedingen. Items als Roze, silvo en Witte chocolade zijn regelmatig in de aanbieding bij Lidl Hoogezand. Meer weten? Selecteer de button hieronder voor een volledig overzicht met alle aanbiedingen en acties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Hoogezand

Geïnteresseerd in de laatste folder van Lidl Hoogezand? Deze folder met aanbiedingen wordt standaard bezorgd in Hoogezand. Toch kan het zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de folder wellicht niet in jouw brievenbus beland is. Handig: Je kunt de folder van Lidl makkelijk & snel online raadplegen.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van Lidl en klik op het kopje “folder”. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Bijvoorbeeld artikelen als Koffiefilterzakjes en ook Eau de toilette van bekende merken als Heilige Koe en Erbens Natuurijs. Klik direct op de onderstaande button om de week-folder van Lidl Hoogezand direct te openen vanaf je PC of smartphone.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Hoogezand

Bekijk hier de actuele openingstijden van Lidl. De openingstijden zijn per filiaal verschillend. De doorsnee Lidl filialen in Hoogezand is al toegankelijk vanaf 8 uur ‘s ochtends. Wat de sluitingstijd betreft: Er zit vrij veel verschil tussen de winkels. De “kleine” supers van Lidl gaan dicht rond etenstijd (vaak 6 uur). Grotere vestigingen zijn vaak wel open tot 9 of 10 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Lidl Hoogezand. Voorkom teleurstellingen van een dichte deur. De meest recente (en dus juiste) openingstijden bekijk je op de site van Lidl. Klik op de knop hieronder voor uitgebreide informatie over de openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld de tijden van de winkel aan de Gorecht-Oost 153, 9603AE te Hoogezand.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Lees deze informatie over Lidl Hoogezand

Alle boodschappen bij je thuis laten bezorgen door Lidl? Het levert je veel voordelen op. Allereerst is het tijdbesparend! Het bezoeken van een supermarkt duurt vaak minimaal wel 22 minuten. 51% van de supermarkt-bezoekers in Hoogezand zou zijn/haar boodschappen sneller willen doen. De consumenten die regelmatig terugkomen bij Lidl bezoeken de super gemiddeld 2,7 maal per week. Via internet je boodschappen doen doe je soms in minder dan 16 minuten. Laat je boodschappen bezorgen en en profiteer van extra vrije tijd. Ook hoef je niet langer met bijvoorbeeld de fiets richting de supermarkt te gaan.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen aan huis geleverd door Lidl is het einde van sjorren met zware boodschappentassen. Tassen en zakken afgeladen met artikelen als Perfekt, bolletjes maar juist ook thermosokken wegen, zonder dat je het door hebt, al snel 17 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij Lidl! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. Nu zijn de uitgaven aan online boodschappen rond de 449 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van 3,9 miljard euro. Een, voor veel consumenten, belangrijk voordeel van online boodschappen bestellen is dat er opeens veel meer mogelijkheden zijn. Je “hoeft” niet je boodschappen te bestellen bij Lidl Hoogezand. Hoe dat kan? Via internet heb je veel meer te kiezen.

Steeds meer grote supers als Boni en/of PLUS laten je ook online bestellen. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Go Tan en Malibu. Profiteer hiervan, en bespaar al gauw 34 euro per week bij de supermarkt. Vraag of zoek direct even of je al online boodschappen kunt doen bij Lidl. Kun je hier je boodschappen nog niet online doen en laten bezorgen? Probeer dan een andere online supermarkt.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van Lidl Hoogezand. In deze flyers vind je actuele kortingen. Meestal zijn ze na een week weer verlopen.Een voorbeeld van een boodschappen aanbieding is: 40% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Hoogezand heeft altijd scherpe actie’s. De folders van Lidl Hoogezand liggen klaar in het filiaal. De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Lidl, gelegen aan de Gorecht-Oost 153 weg (9603AE) in Hoogezand. Wil je liever online boodschappen doen dan kan dit ook.

Wat zijn jouw ervaringen met Lidl Hoogezand

De Lidl in Hoogezand wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.1/10, gebaseerd op 253 beoordelingen van gebruikers. Hoe beoordeel jij deze supermarkt? Laat je beoordeling achter via het onderstaande formulier. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de Lidl Hoogezand.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!